Arama sonuçları: *

1. C

LatencyMon sonuçları

LatencyMon ile ortalama 7-8 dk taratma yaptım aşağıdaki görseldeki gibi sonuçlar çıktı oyunlarda drop fps düşüş sorunlarının bunlarla bi alakası varmı acaba ?
  2. C

Mavi Ekran Pc format sonrası oem6.inf hatası

Evet devam ediyor. Çok tuhafıma giden bir olay oldu formatta attım oyun oynarken mesela müzik değiştiriyorum fpsde fps drop oluyor 1 ay öncesine kadar böyle bir şey hiç olmamamıştır. Tuhaf olan tarafı format bile düzeltmedi.
  3. C

Uyarı masaüstünde geçti ama olay görüntüleyicisinden baktığımda kernel-pnp diye hata görünüyor.
  4. C

Çözüldü✓ Amd Oyun Oynarken Kapanma,Donma Sorunu Çözüm

bu dediğiniz tam olarak nasıl yapabilirim ?
  5. C

AMD Adrenalin 25.5.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

6700xt için kuran varmı acaba ?
  6. C

Ekran kartı driver güncellemesi sonrası donanım ayarları değiştirildi hatası

Ekran kartı driver güncellemesi sonrası donanım ayarları değiştirildi hatası alıyorum. DDU ile güvenli modda kaldırıp driveri öyle yükledim ama yeniden başlattığımda böyle bir hata veriyor internetten yazan çözümleri uygulamadım ama yine de sorun devam ediyor. Olay yöneticisinden kontrol...
  7. C

Dediğinizi yaptım böyle bir hata veriyor.
  8. C

6700xt hayir hiç mavi ekran yemedim.
  9. C

Amd 6700xt için güncel driver

Son sürümlerde problem olduğu için 24.5.1 driver kullanıyorum uzun zamandır ama bu sürücüdede fps drop problemi arttı oyunlarda shutter problemi yaşıyorum. Bilgisayara format atıp driveri tekrardan yükledim ama problem devam ediyor. 6700xt kullanan sıkıntınız driver öneriniz nedir ?
  10. C

Bilgisayara format attıktan sonra güncel driverlari hepsini elle son sürüm olarak yükledim ama böyle 2 tane hata ile karşılaştım aslında oyunlarda daha fazla fps düşüşü ve fps drop problemi yaşadım acaba bu sorunla alakası varmı ?
  11. C

Yardım Düşük Ram kullanma problemi

Peki ram temizleme programı ile ön belleği ara ara sıfırlamam gerekmez mi ?
  12. C

Alt tarafta kullanılabilinir ve önbellek problem böyle olması normal mi ?
  13. C

Merhaba 16 gb(8x2) ram var pcde bugün kullanilabilir 8 gb gösteriyor çok anlamadığım için 16 gb yazması gerekmiyormu ?
  14. C

FPS Düşüşü Sorunu ve Çözüm Önerileri

Onuda denedim :)
  15. C

Düşük GPU kullanımı problemi

1746340685 Fps drop yiyorum işte
  16. C

Fps oyunlarında cs lol valo pubg gibi
  17. C

Bunu deneyeceğim. 1746301980 Çözünürlüğü arkadaşların dediği gibi 2k yapıp deneyeceğim vsr ayarını acmadan maksimum cözünürlük ekran kartında 1920 olarak gösteriyor.
  18. C

Böyle hangi çözünürlüğe alıyım ?
Geri