Arama sonuçları: *

1. S

Fanlar dönmesine rağmen sistem açılmıyor

Ryzen R5 5600, Gigabyte RTX 4060 Gaming 8GB, Gigabyte B550 Aorus Elite, 1x Corsair Fury Beast RGB 3200Mhz 16Gb, PK750D 750W Bronze PSU Anakartta herhangi bir ışık gerçekten görünmüyor hiçbir yerinde 1758181522 Bana da sorun ram ya da ram slotu ile alakalı gibi geliyor inşallah sorunum...
  2. S

rami çıkarıp çalıştırınca fanlar hızlanıp yavaşlamayı kesti sadece hızlı çalışıyolardı ama yine ekranda herhangi bir görüntü yoktu bios pilini de sök tak yaptım sonuç aynı ram çıkık halde sadece hızlı çalışıyor fanlar
  3. S

b550 aorus elite kullanıyorum bildiğim kadarıyla yok
  4. S

Keşke benimki de sök takta düzelse kafayı yedirdi kaç gündür başındayım denemediğim şey kalmadı
  5. S

:D Geçmiş olsun ben 1 haftadır çözemedim galiba götürücem bilgisayarcıya 1 saattir açık belki bişey olur da açılır diye bekliyorum fanlar hızlanıp hızlanıp yavaşlıyo öyle
  6. S

speakeri taktım ama herhangi bir ses çıkmadı bozuk olabilir bilmiyorum daha önce hiç denemedim 1758122032 tek ram kullanıyorum ve tüm slotları denedim maalesef sonuç aynı sürekli fanalr hızlanıp geri yavaşlıyor
  7. S

herhangi bir hata yok bilgisayarın ışıkları yanıyor her yere güç gidiyor fanlar dönüyor ama sürekli ilk açılır gibi son hızda dönüp yavaşlıyor ve sonra tekrar hızlanıyo döngüye giriyo sürekli aynı şekilde
  8. S

Söküp tekrar taktım ama şimdi açılmıyor. Her şey doğru, eminim. Defalarca kontrol ettim sürekli fan döngüye açılır gibi hızlanıp geri yavaşlıyor sonra tekrar sürekli aynı döngü ama açılmıyor
  9. S

Gamepower Eva 5 alınır mı?

Evet
  10. S

3D printer için USB kamera önerisi

yapmayı düşündüm fakat gerçekten pahalıya patlıyor yazıcım zaten yeni nesil sadece baskı kaydı almak istiyorum biraz daha araştırmam lazım galiba creality nebula biraz kötü gibi
  11. S

Galiba yurtdışından alacağım sepette çıkan vergi dışında herhangi bir vergi öder miyim? gümrükte kalma riski nedir? daha önce amazon ile yurtdışı çok alışveriş yaptım ama ilk defa aliexpress kullanacağım
  12. S

Hem uzaktan izlemek hem de video hızlandırıp timelapse yapmak istiyorum
  13. S

3D Printer'ı uzaktan izlemek için bir USB kamera arıyorum. Maksimum bütçe 1200TL. Şimdiden teşekkürler.
  14. S

Aldım klavyeyi memnunum
  15. S

O zaman red switch versiyonunu alayım 1706032860 Yardımlarınız için teşekkür ederim
  16. S

Yanlış hatırlamıyorsam red switch daha az ses çıkarıyordu değil mi?
  17. S

Hakkında hiç video bulamadım ama klavye çok hoşuma gitti. Bilgisi olan var mı? https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-blue-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69628/
  18. S

Hp Victus 16-S0023NT TDP değeri hakkında yardım

TDP değeri hakkında bilgi bulamadım yardım edermisiniz? https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-s0023nt-7z4n1ea-ryzen-5-7640hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-161-dos-dizustu-bilgisayar-40359043?magaza=gpnteknoloji
  19. S

600 tl bluetooth kulaklık önerisi

Maksimum 650 TL olacak şekilde Soundcore Life Q10 dışında kulaküstü Bluetooth kulaklık önerisi.
Geri