Arama sonuçları: *

1. xTetra

Anlık Fan Kapanıp Açılıyor

Monster Tulpar T5 V21.2 laptobum var ve şarjda kullanıyorum. Oyunlara girdiğimde anlık fan kapatıp açılıyor ve şarj doluyor simgesi gidip geliyor, bu da oyunlar da fps düşüşlerine ve takılmalara neden oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. xTetra

Laptop'ta oyundayken wifi sürekli kopuyor.

Laptopla YouTube'a falan girince internet kopmuyor, oyuna girdiğim zaman (roblox) wifi kopuyor, nedenini bilen yazabilir mi?
  3. xTetra

Dosya okunmadı hatası alıyorum

Assetto Corsa indirdim ama dosya okunmadı hatası alıyorum. Çözümü var mıdır acaba?
  4. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Yaptım
  5. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Hocam şöyle %74 yazıyor ama oyunun bitmesiyle alakası var mıdır. Oyunun %74 ü mü bitmiş yoksa
  6. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Franklinde niye 1 yaziyo karakter değiştirirken 1690659788 Açık görevler yazıyor ama
  7. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Yok
  8. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Hangi karakterde ? 1690659037 Hangi karakterde?
  9. xTetra

Gta5 görev sorunu ps3

Gta 5 de sadece franklinde 1 görev var olarak gösteriyor ama haritada hiç görev yok. Çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim. not: trevorla deludamol görevini yaptım. Sonra frankline atti oyun
  10. xTetra

bilgisayarımda internet bağlı fakat sitelere giremiyorum.

Tarih saat yanlış olabilir
  11. xTetra

Pc interneti tam kullanmıyor

30 mbps download var ve gta 5 indiriyorum ( ne indirsem indireyim ) 2.50MB/s "ortlama" indiriyor bunu yükseltemez miyim çok yavaş
  12. xTetra

PC'ye format atarken sorun oldu

Seçiyorum zaten yine aynısı oluyor
  13. xTetra

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. YouTube 'a da baktım Türkçe içerik yok Nasıl yapıcam
  14. xTetra

Selamlar, ben laptopuma format atarken sorun oluştu ve böyle kaldı çözümünü bilen var mı acaba. Söylediği tuşlara basıyorum ama tekrar aynısı oluyor düzelmiyor.
Geri