Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

Bynogame Ödeme Hatası (Vodafone Pay)

Ocak ayı için telafi ettiler. Hesabıma 100 lira yüklemişlerdi.
  2. ilterisilteris55

Düzeldi, bir ödeme yöntemi olmazsa diğerlerini deneyin olur.
  3. ilterisilteris55

Bynogame alışverişinde tekrar cashback verir mi acaba? Geçen 100 lira yatırdılar ya ondan dolayı merak ediyorum.
  4. ilterisilteris55

Evet bana da göndermişler. Teşekkürler bilgilendirme için.
  5. ilterisilteris55

Çözüldü✓ SMS Infocomm Tecrübem (Acer)

Merhaba, Acer yetkili servisi SMS Infocomm ile ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum. RAM yükseltme ve aldığım macunun uygulanması için laptopumu 27 Aralık 2024'te gönderici ödemeli olarak kargoya (evet ben ödedim) verdim. 30 Aralık'ta ürün yetkili servis tarafından alındı. 31 Aralık'ta ise...
  6. ilterisilteris55

Hp victus 16 mı lenovo loq mu alınmalı

Görselde laptopun sol üst tarafında 105W'a kadar yazıyor. Net bilgi için satıcıya soru sorabilirsiniz.
  7. ilterisilteris55

Sizce 16 gb ram yeterli mi

Çift kanal olacağı için performans tabi ki biraz daha artar. Şu an çoğu oyunda çift kanal 8+8 yeterli ama birkaç sene sonra AAA oyunlar için çift kanal 16+16 gerekli olacak.
  8. ilterisilteris55

https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc000utr321-r7-7435hs-32-gb-1-tb-ssd-rtx4060-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-65197977?magaza=sepetist&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu 32 GB - 1 TB hali. Hem fiyat olarak daha avantajlı hem de upgrade ile uğraşmazsınız.
  9. ilterisilteris55

Loq 4050 ama ona dikkat ettiniz mi?
  10. ilterisilteris55

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Bana bu da küçük gibi geldi. Ajazz ve Furylevel için konu açarsanız daha iyi olur. Dediğim gibi kullananlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler.
  11. ilterisilteris55

Kullandığınız mouse bir tık daha büyük sanki. Ajazz'ı kullanan büyük elli birini bulmak daha faydalı olabilir. Tutuş pozisyonuna göre de fark eder çünkü.
  12. ilterisilteris55

Sizin mouseun ölçüleri çıkmadığı için net bir şey söyleyemem maalesef.
  13. ilterisilteris55

https://www.eloshapes.com/mouse/compare?p=ajazz-aj159-pro-vs.-glorious-model-i-vs.-razer-deathadder-essential-vs.-logitech-g402-hyperion-fury Siz kendi kullandığınız mouseu ekleyip karşılaştırma yapabilirsiniz. Ben Razer Deathadder Essential kullanıyorum, Ajazz bundan daha küçük olduğu için bana...
  14. ilterisilteris55

Elim büyük olduğu için benim işine yaramıyor be 🥲. Glorious Model I ya da G402 alacağım mecbur.
  15. ilterisilteris55

Neyse her türlü avantajlı zaten.
  16. ilterisilteris55

Her Şey Yanımda'yı kaldırmaları kötü oldu. Yanımda Premium'dan gelen 350'ye 100 kuponu ve 100 lira cüzdan kodunu aynı anda kullanıp 350 liralık Razer Gold alıyordum. Cebimden 150 lira çıkıyordu. Bunu 2 farklı hesaptan yapıyordum ve Razer Gold'u biriktirip Amazon kopununa çeviriyordum 😂. Şimdi...
  17. ilterisilteris55

Ben de dün gece HB üzerinden VP kartla alışveriş yapmaya çalıştım işlem başarılı oldu. Normalde 3-4 kere denedim hep hata verdi, düzeltmişler onu. Bynogame kısmı da düzeltilir yakında.
  18. ilterisilteris55

PC PUBG'DE NEDEN BOŞ YERE BAN YEDİM ?

24 saatlik ban yemişsin sadece. O süre dolunca tekrar girebilirsin oyuna, telaş yapacak bir şey yok.
  19. ilterisilteris55

Sanmıyorum, kullanım koşullarında her ay yenilenir gibi bir şey vardı sanırım. Yakında düzeltirler herhalde, çünkü birçok kişide aynı sorun var. Bekleyelim bakalım.
  20. ilterisilteris55

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar 😂
Top Bottom