Arama sonuçları: *

1. Tunahmz

Monitör kendi kendine kapanıyor.

Kanka bence ekran kartıyla alakalı bir Problem var çünkü açtığımda Driver sıfırlanmış oluyor ve açılmıyor format atsammı diye düşünüyorum.
  2. Tunahmz

Monitör kendi kendine kapanıyor.

Oyun oynarken bir anda monitör no Signal hatası verdi ancak Bilgisayar çalışıyordu ve ses geliyordu bu birkaç ay öncede olmuştu ancak kabloyu değiştirince düzeldi bu sefer ise yeniden başlatmama rağmen düzelmedi, bende Ramlari söküp taktım düzeldi ancak FIFA oynarken birkaç saat sonra Bilgisayar...
  3. Tunahmz

Windows 11 geçmelimiyim ?

Tamamdır İsosunu yüklüyorum
  4. Tunahmz

Windows 11 geçmelimiyim ?

Arkadaşlar yeni PC aldım R5 5500 Rx 6600 ve 16Gb ram yıllardır Windows 10 kullanıyorum ve sıkıldım bu yeni Pcye özel Windows 11'mi kursam diye düşünüyorum şuan stabilmi ? Oyun oynayıp müzik dinliyorum genelde. Arada Korsan indiriyorum Sorunlumu Win 11 de ?
  5. Tunahmz

Gençer Gaming sipariş

Umarım öyledir belgesi sadece 80 plus, bronz ile arasında ne fark var? 1693819285 Umarım öyledir belgesi sadece 80 plus, bronz ile arasında ne fark var
  6. Tunahmz

Gençer Gaming sipariş

Gönül isterdiki Asus dual olsun ama yapıcam bir şey yok bide kasayıda beğenmedim ve PSU C4 e benziyor
  7. Tunahmz

Gençer Gaming sipariş

Asrock olması kötü oldu onun dışında normal bence
  8. Tunahmz

Gençer Gaming sipariş

Girdim hocam sağolun korktum bi an 1693755971 Ne kadar bir sürede geliyor ?
  9. Tunahmz

Gençer Gaming sipariş

Beyler az önce donanım arşivinin yayınlağı sistemi aldım Gençergamingden fakat stok biter korkusuyla üye olmadan devam et dedim adresi falan girdim bilgilerimi ve siparişi verdim sonra onaylandı ve bir numara verdi fakat heyecanla o numarayı geçtim şuan o numarayı nasıl görebilirim veya...
Geri