Açık ve kapalı olarak test ettim kapalıyken yaklaşık 7000 okuma 7000 yazma hızı elde ediyorum açtığımda 8000 yazma 11000 okuma elde ettim uzun vadede bir zararı olur mu bilgisayarda 32 gb ram var
Chatgpt ile çözdüm
İlk olarak program kaldırdan nitro sense nin herşeyini kaldırın ardından acer in sitesinden nitro sense i indiriyoruz indikten sonra uwp klasöründeki en üstteki dosyayı sağ tık kur (install) yapalım nitro sense setup exe dosyasını çalıştırıp yapabilirsiniz bende sorun çözüldü
Arama yerinde çıkmıyor tuşa basınca 75mb ram kullanan nitrooverlay di yablış hatırlamıyorsam o geliyor görev yöneticisine sonra gidiyor
1748279786
Tuşa sürekli Nitorsenselauncher gelip gidiyor 1 saniyede
Bilhisayarıma nitro sense indirdim sildikten sonra geri çalıştıramadım aynı durum quickpanelde de oldu ilk defa indirdim ama açılmıyor defalarca sil yükle yenifen başlat yaptım düzeltemedim
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-42-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qskey-002-pm-HBC00006XPT3G
Laptopum bu win 11 pro da driver uyumsuzluğu var denmiş sorun olur mu
Apk minecraft kullanıyordum 1.20.x.x onu tüm dosyalarıyla sildim ve orijinal minecraft indirdim sürüm 1.21.1.3 ve böyle bir sorun oluştu nasıl çözebilirim. (Telefon android 14 çoğu dosyaya girilmesi yasak, Poco x6 pro)
sürücülerinizi güncelleştirin
güç seçeneklerini yüksek performans yapın yoksa yeni oluşturun
nvidia denetim masasından Görüntü ayarlarını önayarla yap yerine gir benim tercihlerimi kullan de performansı seç
haklısın en yeni en güçlü telefonları alıyorsun. İstediğin oyunları indiremiyorsun hayal kırıklığı. bende eski sony telefonumla oynardım arada kasardı hatta telefon komple kapandı bir ara ark yüzünden uzun süre açılmadı 12t pro geçtim oyuna tıklıyorsun açılmıyor sil yükle apk indir dene...
asusun yeni laptoplarında 4050 ve 4060 lar 115w + 25w dynamic yani 140w oluyor
1686732430
ve yeni açılan laptop arşivi sitesinden bakabilirsin
https://laptoparsivi.com/