Arama sonuçları: *

1. C

🚨 Modart 6650XT ÇIKTI 10999TL 🚨

Rampage 750w kasaların beyazında 4, siyahında 8 fan gözüküyor görsellerinde. bide 3600mhz ram i de görmedim. video paylaşıldıktan 40 dk sonra görünce ellerim tutuştu doğru düzgün inceleyemeden ryzen sistemi aldım, ileride 5600x yaparım diye. en azından yetiştik buna şükür. Kasa hakkında bir...
  2. C

Donanım Arşivi'nin indirimli PC'sini alıp fırsatçılık yapan insanoğlu

insanlar bu durumu değiştirmeliyiz demek yerine sende al sat diyor. sonra tartışma piyasanın denetimsizliğine vs ye kayıcak. zaten ahlak ve eğitim olarak ta sıfır bir milletiz. uzatmayalım, fırsatçılık yapan tüm insanların teker teker ellerinden öpüyorum. (ahlaklı bir son :)
  3. C

kendisine ''rezil bir adamsın, yazık isminden utan'' şeklinde mesaj yazdım. Yanıt olarak ta bana enayi demiş. Gayette hakediyor. 1685651010 Zoruma nasıl gitmesin hocam allah aşkına. 1685651087 illaki daha pahalıya kullanmadan satacak.
  4. C

4500 lira fazladan koymuş bide. Adamın isminden dolayı kafalarda baya müslüman bir tipmiş gibi geliyor. Ama nerde. O kadar kredi kartını apar topar istedik tanıdıktan. Alsın kullansın ama fırsatçılık yapıp satacak ya. Türkiye'deki ''ticaret'' kavramının özeti.
  5. C

Kullandığım işlemci yeni aldığım anakartıma uyumlu mu?

Merhaba. Intel i3 10100f işlemci kullanıyorum. Şuan mini ITX bir sistem toplamaktayım bu yüzden bugün stokta tek kalan bir anakart sipariş ettim. Gigabyte Z590i Aorus Ultra Mını ITX. Internet sitesine girdiğimde 11. nesli destekler diye bir yazı karşıma çıktı. 11. nesil ve sonrasında işlemci...
Top Bottom