Arama sonuçları: *

1. Cakmakinho

En Fp klavye önerisi

gampower ogre vardı bazı tuşları basmıyor artık değiştirmem gerekiyor galiba şuan vereceğim bi bütçe yok fakat en parasını hakeden beyaz olmayan mekanik klavye önerir misiniz??
  2. Cakmakinho

11 konularını 11 de nasıl ilerletmeliyim?

11. sınıftayım ve biliyorum bu konular aşırı önemli ilk önceliğim 11 konuları fakat bu konuları en mantıklı şekilde nasıl ilerletmeliyim yani ilk full bi ünite bitincemi soru bankası alıp çözmeliyim yoksa konu konu mu gitmeliyim şu an elimde mat 11 sonuç fasikülleri, fizik 11 puan konu...
  3. Cakmakinho

11. sınıfı nasıl çalışmalıyım?

kral bu aralar kafama takılıyoda şimdi biz ilk dönem kolayı çözecez 2. dönem zora geçecez ama zor kitaptaki trigonometri konusunu felan nası çözcez diğer konularla felan sıkışmazmı
  4. Cakmakinho

11 e geçtim nasıl çalışmalıyım?

peki başlangıçta her dersten 1 tane fasikül yeter mi yoksa yanına ekeleme yapıp pralel mi çözmeliyim çünkü matematikte sonuç diye bi yayın aldım soru sayıssı az gibi ssadece öğretiyor galiba
  5. Cakmakinho

Peki kaç kaynakla gitmeliyim 11 de yani ilk dediğim yayınlarla mı gideyim sace yoksa yanına ekleme yapıp paralelmi çözeyim
  6. Cakmakinho

11 e geçmiş bulunmaktayım ve bazı şeyleri nasıl yapacağımı tam bilmiyorum o yüzden sizden destek almak istedim ilk olarak yazın tyt mat ilk 12 için temel attım 345 ten pekiştirdim kimya ve fen için bağlantılı konulara giriş yaptım şimdi ne yapcağımı tam bilmiyorum güne gün tekrar yapıyorum 11...
  7. Cakmakinho

teşekkürler
  8. Cakmakinho

yok dershane düşünmüyorum bireysel çalışma daha iyidir peki günde kaç saat çalışmayı düşünüyorsunuz bide tyt adına ne yapacaksınız
  9. Cakmakinho

11. sınıfa geçtim şimdi ben ilk olarak sadece temel kolay seviye soru bankalarımı alıp çözeceğim 11 ile alakalı yoksa kolay orta zor alıp paralel mi götüreceğim
  10. Cakmakinho

Geleceğimi nasıl seçeceğim?

bu yıl 11. sınıfa geçiyorum ve ders çalışmaya başlaım şu an herhangi bir üniversite veya meslek hedefi tam koymadım sadece yüksek bir puan almaya iyi bir sıralamaya girmeyi hedefledim ama sanırım mühendislik düşünüyorum fakat herhangi bir mühenislik alanına ilgim yok yani sadece bilgisayara...
  11. Cakmakinho

Fendeki bağlantılı konuları ne yapmalıyım

Ama 11 i anlamak için bazı konuları bilmem gerekiyor sorum o konuları ufak bi tekrarlamı geçiyim yoksa dediğim gibi soru + konu şeklindemi
  12. Cakmakinho

Fendeki bağlantılı konuları ne yapmalıyım

11. Sınıfa geçiyorum ve tyt fendeki özellikle kimya fizikteki bağlantılı konuları hallediyorum şimdi görkem şahin vdd + orbital ile devam ediyorum fakat düşündümki şuan bu kadar üstüne düşmek yerine az buçuk tekrar yapıp seneye mı tekrar başlasam diye düşündüm çünkü unuturm muhtemelen daha tyt...
  13. Cakmakinho

Tyt matta soruları yavaş mı çözüyorum

peki fonksiyon 2.dereceden denklemler ve polinom a ayrı çalışayımmı sizce
  14. Cakmakinho

fakat 11. sınıf ile bağlantılı olan konuları ne yapacağım 11 başlayınca ilk 1 ayımı felan ilk 12 fonksiyon tyt izik kimya bağlantılı konulara veriyim diyorum sonrasında full 11 ve ara sıra tyt iye ilerleyim diyorum böyle olmazsa 11 i anlamak sıkıntı olur diyorlar 1756562637 günde toplam 4 5...
  15. Cakmakinho

11. Sınıfa gireceğim oyüzden ufaktan başladım yks çalışmaya, temel bir kamp bitirdim(biyıklı mat) şimdi ise o konularla ilgilj 345 klasik testleri çözüyorum fakat 50 soru yaklaşık 200 dakika mı alıyor başlangıç aşamasında olduğum için normalmi?
  16. Cakmakinho

Bıyıklı mat 10 günde temeli bitirince ne yapılmalı?

Yks 27 öğrencisiyim 10 günde temel atmayı bitirdim sizce tyt kampına mı başlayıyım yoksa geri kalan ilk 12 konularını(temel kavramlar ebob ekok bölme bölünebilme) bitirip fonksiyonlarla ayt mata mı başlayayım
  17. Cakmakinho

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 23.299TL

evet bendede sepette 27500
  18. Cakmakinho

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 23.299TL

kendi mağazasından gidip bu fiyata alabiliyormuyuz yoksa webe özel mi bi de tahmini ne zamana kadar sürer indirim
  19. Cakmakinho

Yardım Yeni telefon alacağım ne önerirsiniz?

bütçem 25k civarı - gün içinde en az 2 3 saat kullanırım tatilde 4 5 saat - sadece pes felan oynarım oyun için çok kullanmam - ömrü uzun olmasını isterim 10. sınıfım üni sona kadar götürebilse bile iyi olur - batarya bakımından a51 kullanıyordum 3 yıldır yaklaşık 1 yıldır şarjım aşırı çabuk...
  20. Cakmakinho

Yardım Epicten 1 aylık EA play satın aldım fakat A Way Out oynayamıyorum.

epicten 35 tllik ea play satın aldım fakat sadece epicte olan oyunları oynayabiliyorum a way outta epicte bulunmuyor bu üyeliği ea play uygulamasına aktaramıyomuyum ne yapmam gerekiyor?
Geri