Arama sonuçları: *

1. C

MMORPG için farm pc önerisi?

Merhabalar arkadaşlar, Silkroad Online da farm için mini pc arıyorum daha önce alan kullanan bilen var mıdır? reklamlar da önüme tek monitör 4 pc li bir sistem düşüyor sürekli ama emin olamıyorum o sistemden.
  2. C

Monitör için yardım lazim

forumda bir kaç konuda bahsi geçmiş o monitöründe olumlu cevaplar fazla yoktu
  3. C

Monitör için yardım lazim

Arkadaşlar 24 inç monitör almak istiyorum hoparlörlü monitör önerilerinizi alırım Daha öncesinde bu monitör için bu forumda alınır denmişti ama şuan bilemiyorum alınır mı acaba https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg249q-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html
  4. C

Vatan Neyin Peşinde ?

Link varmı?
  5. C

MODART YENİ SİSTEM !!!

ne olur ne olmaz diye bir de telefondan vpn ile bakıyorum bir umut :D
  6. C

MODART YENİ SİSTEM !!!

bir tek bize mi yok bu stok acaba 5 dk dır yenilemekten elim ağrıdı.
  7. C

12100f ile rx 6500xt sistem iyi olurmu

saniyesinde bitti pch nin sistemi
  8. C

10K lik sistem tavsiyesi

PC hocası ve Donanım Arşivi dısında bildigim yok. Donanım Arşivi de cıkardığı son sistem cok az stok vardı yetişemedim..
  9. C

10K lik sistem tavsiyesi

bu ay sonuna kadar almam gerekiyor yeni sistem varsa tavsiye sistem olabilir
  10. C

10K lik sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar herkese, bir kaç tane hazır sistem buldum bunlarla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum hangisini almalıyım.. Donanım Arşivi'nin cıkardığı son sistem düşük stoktan dolayı alamadım PC Hocası da yeni bir sistem ne zaman hazırlayacağını bilmediğim için kendim araştırdım biraz...
  11. C

Yeni Bilgisayar Önerileri

daha yeni cikardı sistem bir daha ki ne zaman cıkar acaba? ve stoklar az oldugu için cok cabuk bitiyor
  12. C

Yeni Bilgisayar Önerileri

Arkadaşlar 8-10k Bandında sistem almak istiyorum, toplamak mı yoksa hazır sistem mi almak mantıklı bilemediğim için buradan tavsiye bekliyorum.. Sistemi AMD toparlamak istiyorum yada almak
Geri