Arama sonuçları: *

1. Y

Valorant Bonus VP gelmedi

Valorantta 1000 VP aldım +950 bonus verdiğini yazıyordu ama bonus VP vermedi?
  2. Y

CS2 de oyunum akıcı değil

Nasıl ayarlayacağım ayarlardan?
  3. Y

Oyunda pingim de yok düşük hepsi.
  4. Y

Sistemim gayet yeterli 150-200 fps arası alıyorum monitörüm 180 HZ ama oyunum akıcı değil hafif kasma gibi oluyor nasıl çözerim?
  5. Y

20000 TL'ye telefon önerisi?

Komik diye demedim zaten
  6. Y

20000 TL'ye telefon önerisi?

İphone 16 pro max
  7. Y

Hearts of Iron 4 tarihsel ilerlemiyor

Oyunda tüm olaylar tüm ittifaklar zamanında oluyor ancak son güncelleme ile Almanya tarihsel ilerlemiyor, robot bambaşka şeyler ile uğraşıyor. Mod yok, hiçbir şey yok. Sadece Türkçe yama var. Neden oluyor?
  8. Y

Bilgisayarım ne kadar eder

Şaka yaptın sıra bende, Rüyanda alırsın. :)
  9. Y

Gta 5 kaldırmaz kardeşim.
  10. Y

75 Hz Monitör sıkıntısız- 8 GB RAM - AMD marka çok eski nesil bir işlemci - GT 420 2 GB Ekran kartı Monitör ve Kasa sorunsuz çalışıyor satsam ne kadar eder? Bilgisayar oyun bilgisayarı değildir tabi ki oyun oynanır ancak çok yüksek beklentilerde bulunulamaz.
  11. Y

Tek slotlu anakarta depolama önerisi

Anakartım da bir slot var SSD 500 GB ama yetersiz geliyor depolamayı arttırmak istiyorum nasıl bir şey yapabilirim?
  12. Y

CS2 En kolay skin nasıl alırım?

Steam de en düşük fiyat 30-50 tl falan yazıyor gerçek fiyatını nasıl öğreneceğim?
  13. Y

CS2 En kolay skin nasıl alırım?

CS2 de skin almak istiyorum ama nasıl alırım nereden alırım bilmiyorum güvenilir bir şekilde yardım edebilir misiniz?
  14. Y

Samsung A55 nasıldır?

Ben 2 tane oyun indiririm en fazla kasma donma sıkıntısı olmasın yeter.
  15. Y

Samsung A55 nasıldır?

Merhaba, yakın zamanda A55 Almayı düşünüyorum nasıl telefon sizce?
  16. Y

4060 CS2 düşük performans

anında yeniden oynatmadan bahsediyorsan kapalı
  17. Y

4060 CS2 düşük performans

4060 5500 Sistem var cs 2 de almam gerekenden az fps alıyorum oyun ayarları düşükte ortalama 150-200 fps alıyorum bazen 100e kadar düşüyor ölüm kalım maçında.
  18. Y

Realme C55 nasıldır?

Bütçem 10000 12000 arası bir şey realme c55 hoşuma gitti var mı önerisi olan?
  19. Y

Bilgisayar sizce nasıl?

GTX 1060 6 GB Ekran kartı, İ5 8500 işlemci, 16 GB RAM. Bu sistem GTA 5, Valorant, CS2 rahat oynatır mı?
  20. Y

Monitörün ekranı anlık gidip gelmesi

Merhaba, son zamanlarda monitörüm anlık gidip geliyor daha demin de aynısı oldu ama bir ses geldi monitörün arkasından ve ekran gidip geldi anlam veremedim.
Geri