Arama sonuçları: *

• Users: kaizu
  • Order by date
  1. kaizu

Sorun Halledildi

hocam sorunu çözdüm sorun ekran kartında değil ekran kartım zaten 60 dereceyi zor görüyordu yukarı çıktığını görmedim daha sorun sıvı soğutucu pompasındaymış bir tarafın vidasını sıkmamışsım ondan dolayı sıcaklık artıyor soğumuyor o da drop yapıp fpsi düşürüyormuş onu sökük tekrar taktım drop...
  2. kaizu

Sorun Halledildi

şuan amd software 2020.2.1 en günceli 2020.4.2 ama son sürümde böyle fps drop ve fps düşüklüğü çok var yeni güncelleme bekliyorum
  3. kaizu

Sorun Halledildi

eyvallah hocam içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim
  4. kaizu

Sorun Halledildi

hocam o ayarlara bakıyorum ekran kartı bu oyunlarda %15 işlemcide o civarda kullanıyor ısınmada yok lolde düzeldi eski dirver yükleiynce ama cs de aynı 5700xt gibi bi kart ayar ister mi diye insan bi düşünüyor boşa mı para vermiş gibi hissediyorum inşallah driverla alakaldıır ama sürücüyü eski...
  5. kaizu

Sorun Halledildi

lolde fps normale döndü drop yemiyorum ve 200 le 140 arası ama cs go da bir şey değişmedi
  6. kaizu

Sorun Halledildi

gene aynı değişen bir şey olmadı malesef
  7. kaizu

Sorun Halledildi

tamam hocam deneyip tekrar geri dönüş yaparım
  8. kaizu

Sorun Halledildi

yaptım ama gene aynı full ayarlara çeksemde aynı fps alıyorum en düşüğe çeksemde aynı fpsyi alıyorum
  9. kaizu

Sorun Halledildi

ettim güncel zaten bu radeon software de güncel yazıyor
  10. kaizu

Sorun Halledildi

Arkadaşlar sistemi toplayalı bir hafta bile olmadı tüm sistem sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama oyunlarda çok düşük fps alıyorum ve anlık iniş çıkışlar oluyor sabit fps oynayamıyorum en başından beri böyle ne yapacağımı bulamadım sürücüleri güncel bios ekran kartı hepsi güncel ayar yaptım kendi...
Geri