Arama sonuçları: *

1. Krasssen

Ucuza diablo 4 almak

Kaç paran var
  2. Krasssen

Pc toplamak olmuşmu eksikler varmı?

AMD ye çok bulaşmak istemiyorum wattman hatasından çok çektim 3600 tl ye aldığım 7500xt yüzünden garantiye gönderiyorum adamlar bana geri gönderiyor 3 kez garantiye yolladım sonunda tamam dediler tabi aradan 5 ay geçti kart fiyatları uçtu muadilini verin dedim elimizde yok dediler aynı parayı...
  3. Krasssen

8 gb 16 gb ? 1761487502 kaç gb 4060 ti almalıyım
  4. Krasssen

CS2 Son Güncelleme Sonrası Fiyatlar

yani dediğim gibi bilir kişi değilim bufftaki verilere bakayım dedim giremedim bi türlü price empiredan baktım 48 e kadar düşmüş geçen yani panik satıştan ve giren biraz skin yüzünden 48 e düşen ve şuan bazı sitelerde 60 dolarda buffta 70 dolardan satılan bir skin asıl bekletilen bıçaklar pazara...
  5. Krasssen

Hocam son cevabı düzelttim 30 a bulursun bunu siteden ama bunu alma konusunda eminmisin bence bir liste çıkar 60 doları verebilecek durumdaysan gidip diğerlerinede bak veya yanına bir eldiven bak yaz kenara düşüş yaşanınca bakar alırsın süpriz olur belki
  6. Krasssen

Net olarak siteden 60 a iner diye tahmin ediyorum ne için alıcaksın gerçi buffta şuandan 60 a satan var sanırsam ama insanlar 60 tan aşağı koymak istemeyebilir genel olarak bunu çıkaranlar zaten zarar etti belki elinde tutarlar belkide zaten burası zarar diyip direkt satar baya iner bu açıkcası...
  7. Krasssen

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-palit-jetstream-rtx-4060-ti-4060ti-16gb-ekran-karti-1278955436/detay 1761480012 bu gibimi 1761480023 . 1761480166...
  8. Krasssen

2. ele pek güvenemiyorum nasıl test ediceğimi bilmiyorum
  9. Krasssen

aslında hesaplanabilir bakılması gereken şey o gece ne kadar kırmızı skin alınmış sanırsam veri tutan siteler var ben o gece aktiftim şansa hepsine şahit oldum durumu kaçırmamak için tablet telefon ve pc den sürekli reset atıyordum her resette kırmızı skin fiyatları 20 dolar 40 dolar şeklinde...
  10. Krasssen

Galiba Yanlış PSU'yu Aldım

yani dinlediğim benim kulaklığın abartısı değilse gayet haklısınız değiştirme imkanınız varsa bence değiştirin ama fiyat farkı varsa alışmaya çalışın eskiden böyle bir konuda bir cihaz üzerinde takıldığım bi sıkıntı vardı olsun artık aldım şimdi kim uğraşacak dedim ve hala gördüğümde ayar oluyorum
  11. Krasssen

onun yerine ne alınabilir ? 1761476976 intel ekran kartı yerine
  12. Krasssen

148 miş
  13. Krasssen

[H3 id='Dark+Raider+3x12cm+FRGB+Fanl+Tempered+Glass+Cam+Panel+USB+3.0+Bilgisayar+Kasas+DKCHRAIDER']Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER)[/H3] 1761476487 158mm cpu soğutucu desteği yazıyor 122mm galiba soğutucu oluyor
  14. Krasssen

king alıcam son bir sorum var benim dark raider kasam var bunun içine takılırmı yoksa camı çıkarmak zorunda kalırmıyım 1761475999 he birde m2 ssd tavsiyen varmı
  15. Krasssen

şunun rgbli olanı varmı ama çok böyle parlayanlardan değil hani hafif led döşenmiş gibi
  16. Krasssen

Teşekkürler
  17. Krasssen

❌İndirim Bitti! Uygun Fiyatlı Vento Kasalar 2000-2500 TL (Akvaryum ve Mesh Ön Panel)

indirim ne kadar ne kadar süre satışta kalır
  18. Krasssen

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

İndirim bittimi yada kaçtan kaça düştü şua param yok ama güzel gibi ilerde alırım
Geri