Arama sonuçları: *

1. B

Kasamı satıyorum ne kadara satmalıyım

brom ne bu 3 fanlı takıntısı yav, adamlar letgoda 1660ti sanıp yazıyorlar diye rog strix olduğunu belirttim öylece ben artı 1 fan 5 k ediyor mu yazdım niye okudğunuzu anlamıyorsunuz
  2. B

sana veriyim brom hediyelerim de olur yanında hem sağlam bi klavye yollarım sana 24 saat boş yaparsın elini yormaz ne dersin 1658175785 10 k brom en az
  3. B

brom ben biliyorum demedim ki dolaba bi girip bakar mısın 1050ti sistemlere 10 k yazmış adamlar deli gibi de satıyor, ben bunu burdaki anaokullulara uyup 7 ye 8 e mi vereyim, hadi vermeyi geç birden herkes niye boş yapmaya başladı onu anlamadım
  4. B

beyler bu yt deki adam çok bilgili adamlar var dedi diye üye olup sorayım dedim de burası yanlış yer galiba, anaokulu terk herkes gerçek forum link var mı seri lazım
  5. B

aslkjhfgakjfghajkfhlaksfa 1658175505 salkjfakıjfhalşkfhaşlfsafa
  6. B

noldu ya az önce esiyordun adamı 2 dakikada böyle ağlatırım hadi yallah
  7. B

afazinin mi var brom sende yanlış yerdesin 1658175177 tabi efendim
  8. B

güzel kardeşim o bir fırsattı geldi geçti, sen şimdi bu iki sistemi topla bakayım 2 dk benimki en az 5 bin lira daha fazla çıkıyor
  9. B

letgodaki ilanımdan kopyalayıp yapıştırdım buraya heralde 2 binlik pc kullanıyorsun bu kadar zoruna gittiğine göre forum, hadi abicim sen ufaktan DDR 3 2 gb ekran kartlı forumlara hadi
  10. B

brom fiyatlardan haberin yok heralde :D 1658174780 brom fiyatlardan haberin yok heralde :D
  11. B

ANAKART : Asus TUF B450-PLUS GAMING AMD AM4 DDR4 ATX İşlemci : AMD RYZEN 5 2600 6 çekirdek 3.40 ghz Ekran kartı : ASUS GEFORCE GTX 1660Tİ ROG STRİX 6GB 192 BİT GDDR6 DX12 (3 fanlıdır diğer 1660ti modelleriyle karıştırmayın) RAM : 2x8 NVİDİA RAM SSD : BALLİSTİX 256 GB HARDDİSK : 1 TB
Top Bottom