Arama sonuçları: *

1. A

Sakarya da eşyalı daire arıyorum tercihen 1+1

Herkese iyi akşamlar üniversiteden yeni mezun olduğum için Sakarya Adapazarı’nda yeni bir iş buldum ayın Ağustos 12 işe başlama tarihim olduğu için Sakarya Adapazarı Serdivan erenler Arifiye ve civarında 1 + 1 eşyalı daire arıyorum mümkünse sahibinden sarı sitede genel olarak emlakçı ilanları...
  2. A

Ofisteki bilgisayar bilesenlerinin satisa sunulmasi

Abi hayilir gunler instagram hesabinda hikayende ofisteki fazlalik bilesenleri satmayi dusundugunu soylemistin bunun icin sabirsizlikla bekliyorum hala bi paylasim yapmadiniz @Abdullah Hacıgül
  3. A

F/P ürünler sepette %5 indirimli urunler

https://app.hb.biz/9ztlPKgP3W8X bu listeden bakabilir ve siparis verebilirsiniz
  4. A

Bilgisayarım Ne Kadar Eder

Kasayi 7 7.5 kya okut ekran kartini ayri 2.5 3.5 k arasi okut 10 k eder toplu max 8k eder bu pc piyasada suan cok fazla f/p sifir cihaz var ayri ayri satmak daha mantikli
  5. A

Bilgisayarim ne kadar eder bi fiyat bicer misiniz acaba

Ryzen 5 5600 22 ay garantili Snowman mt5 kule tipi sogutucu 22 ay garantili Msi b550m a pro max 22 ay garantili Kingston fury beast 2×8 3200mhz 14 ay garantili Wd blue sn 570 500gb m2 ssd 14 ay garantili Wd purple 4 tb hdd 7200rpm kgf yok Msi ventus 3x rtx 3070 14 ay garantili Vento vg05f...
  6. A

Kendi kasam nasıl acaba ne kadar eder

Yani hemen hemen herseyin ikinci el fiyati dogru sadece kasayi suanda psu ile beraber bu fiya ikinci elde bulman biraz zor 2 k civari edebilir su piyasada yani max 10 k
  7. A

3080li sistem 2. El ne kadar eder

Usta ekran karti ikinci el piyasasi zaten en ucuz 8 9 k digerleri de garantili diyosun bence biraz pahali demis ki 1080p de rtx 3080 r5 5600 a dar bogaz yapar en kotu 1440 p de kullanman lazim o da em kotu onda bile darbogaz yapar ama cok az miktarda o yuzden r5 5600 bakiyosan max 1080 p icin...
  8. A

Satmayı Düşünüyorum, Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Kanka ekran karti baya dusuk kaliyor inci eli zaten 1 2 k arasi ama diger ekipman giris seviyesi diger ekipman ile ekran kartini yani ekran kartini 1.5 2 arasi ayri sat geri kalani da 7.5 8 k ya ilana koy max bu sekilde 10 k gelir edersin o da max eger toplu satarsan ekran karti olayi cok kotu...
  9. A

Çözüldü✓ Bilgisayarım ne kadar eder?

Kanka 0 fiyatina ayni ozellikte ama marka farki olarak bi cihaz toplabilir ancak suan yotube gir bak 0 daha iyi sistemler var 12 k ya f/p rx 6600 lu 1698098637 Hocam islemci ideal ama ekran karti dusuk geliyor sen ekran kartini 3 k 4k ya okut kasayi da toplu ekran kartsiz garantili ise 7 8 k...
  10. A

bilgisayarım ne kadar eder

Ustam kasayi zaten f/ olarak birsuru youtuber 12 13 k bandinda 0 olarak lin veriyor kasanin ederi anca 10 11 k monitor icin 2 k desen sivi sogutucu + bi ozellik onun icinde bi 500 ila 1 k fark koysan hoparloru ayri satmalisin bence burayla beraber satma ayri satarsan daha fazla kar a gecersin...
  11. A

AOC 24G2U monitör deneyimleri!!

AOC 24G2U modelini onerir misiniz kullanan varsa deneyimlerini iletebilir mi?
  12. A

3000 TL butceye f/p monitör

Eyvallah teşekkür ederim
  13. A

3000 TL butceye f/p monitör

Arkadaslar buralarda yeniyim ve bi sistem topladim. Guzel bi monitör önerisi olan var mı? Bütçe 3000 tl
Geri