Arama sonuçları: *

1. FutFlix

🔥İndirim 180 Adet Finish Quantum Bulaşık Tableti 🔥 497 TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

Ultimate plus aldım kod ile güzel fiyata geldi. Teşekkürler.
  2. FutFlix

PC için Hoparlör Önerisi

5 gün pc de kullandım %50 üzerine çıkaramadım ses seviyesini, gümbür gümbür sesi var. Full şarj ile 10-12 saat gidiyor, şarj olurkende kullanabiliyorsun. Bluetooth düşünürsen tavsiye ederim...
  3. FutFlix

2.El Araç Kredisi Hk.

13 yaşındaki araca banka kredi vermez. 300k yı ihtiyaç kredisi olarak çekmeniz daha iyi.
  4. FutFlix

2.El Araç Kredisi Hk.

Bankalar taşıt kredisine yanaşmıyor, vermek istemiyorlar. Araç bedeline göre kredi oranı var zaten. Sizin 300.000 TL kredi ihtiyacınız var ama alacağınız arabanın bedeli ne kadar? kaç yaşında araç alıyorsunuz ?
  5. FutFlix

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

Sen makale mi attın buraya çok bilmiş, anlama sorunun mu var ? Sen direkt çöp para israfı yazdın geçtin. Sonra bir youtuber videosu attın. İşe yaramıyor demedim senin gibi yapılan araştırma çalışma ve KULLANICI deneyimleri ile bcaa nın antremana katkısının olduğunu kas toparlanmasına etkisi...
  6. FutFlix

Dediğim gibi sana göre çöp olabilir, bana göre olmayabilir. bir iki ortalama vücutlu youtuberin çöp dediği videoda bulursun. Aynı zamanda ortalama üstü insanların da kullanıp tavsiye ettiği videolarda bulursun. Video atmakla olmuyor işte.
  7. FutFlix

Attığın makale gibi bir çok makale okudum ve hemen hemen hepsinde inceleme yapılan kişiler, yüksek eforlu antreman ve performans gösteren profesyonel sporcular. Senin attığın makele başlığında zaten profesyonel basketbol oyuncuları yazıyor. Sen de onlar gibi atıyorum 5-10 yıldır pro sporcu isen...
  8. FutFlix

Senin düşüncen bu yönde olabilir, bana göre kullanılabilir bir ürün. Manıklı olan zaten sadece bcaa almak değil. Artık bir çok markada Whey içerisinde bcaa var o da iş görür, linkini attığım ürün gibi bcaa+glutamin de iş görür. Ben glutamin ile tercih ediyorum. Spor esnasında su ile karıştırıp...
  9. FutFlix

glutamin tek başına almanın bir anlamı yok (IFBB pro değilsen) onun yerine bcaa ile birlikte glutamin kullanımı yeterli olur. Fazlasına gerek yok. https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-bcaa-glutamine-powder-1000-gr-14912
  10. FutFlix

❌İndirim Bitti! (Temu) Güvenlik Kamerası Vergisiz 124 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07YGZQ4H8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  11. FutFlix

Futbolda Kirli Bir Yapı Var mı ?

Futbol üzerinde etkisi olanlar var. Adı yapı da olur kapı da olur sapı da olur ama insanlar şunu anlamıyor, anlayanlarda dile getirmekten korkuyor. Son 10-15 yılda kaç kez tff başkanı değişti? kaç kez mhk başkanı değişti? Tüm bunlara rağmen Türk futbolunda ne değişti? Olay siyasette dönüyor...
  12. FutFlix

❌İndirim Bitti! (Temu) Güvenlik Kamerası Vergisiz 124 TL

Toplam 3 tane almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet iş görüyor. Sesli konuşma var, ev internetine de bağladım uzaktan kontrol de var. 64gb hafıza kartı taktım ( daha üstünü takmayın görmüyor çünkü) ortalama 10 gün kesintisiz kayıtı saklıyor. Gece görüşü gayet iyi ayarlarsanız kendi ışıklarını da...
  13. FutFlix

7800x3d,ye likit metal macun alınmalı mi?

Bu işemci için sana tavsiyem, noctua nt-h2 termal macun ve thermalright am5 bracket alman olur. nt-h2 diğer termal macunlara oranla çok daha yüksek (200) derecelere kadar dayanan bir macun ve uzun ömürlü yüksek performanslı. am5 bracket ise hem termal macun uygulama ve yayılmasında faydalı, aynı...
  14. FutFlix

2. el tray 7800x3d alınır mı

İşlemcinin tray olmasında bir sorun yok. Test ederek almanı tavsiye ederim. İnternette güvenilir kaynakların yaptığı 2-3 test sonucu referans alarak işlemci durumunu kıyaslayıp alabilirsin. Fiyat olarak ortalama. Alınır.
  15. FutFlix

EA FC 25 steamde %50 indirimde

Online modlarını oynuyorsan alabilirsin. Offline için değmez fc24 varsa devam et yılbaşında daha ucuza alırsın fc25 i
  16. FutFlix

Hazır sistem aldım nası wifi bluetooth bağlarım?

Anakartında yoksa bluetooth,wifi dungen alman lazım
  17. FutFlix

PC için Dualsense mi Xbox mı

Dualsense tavsiye ederim. Kalite ve tasarım olarak da daha iyi. Pc için hiç bir aracı program olmadan güncel oyunlarda sorunsuz kullanıyorum.
  18. FutFlix

Kargocu Kaza Yaptı Herhalde

30 gün mü, nereden sipariş verdin sen bu kartı
  19. FutFlix

Kargocu Kaza Yaptı Herhalde

Kargo yoğunluğundan ve araç yetersizliğinden merkezden şubeye geçmesi uzun sürüyordur. Sırası gelince gönderirler.
  20. FutFlix

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

Umarım cevap olarak "Yağlı yağlı yemeyi sevdiğini bilmiyordum" demişsindir. Bu hayatta kimsenin işine karışma, kimseye yardım da etme.
Top Bottom