Arama sonuçları: *

1. FutFlix

Sistemi kaça satabilirim?

Satış aralığı 17-20k olur diye düşünüyorum.
  2. FutFlix

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Bu Fiyat Gerçek Mi?

Teşhir ürünü ve kablolu modeli bu
  3. FutFlix

Çözüldü✓ 9800x3d boşta 50 derece

Gayet normal değerler sorun yok
  4. FutFlix

Ww Scirocco alınır mı?

Alınmaz, hepsi oynanmış ciddi problemli araçlar, çoğu da kazalı zaten. Temizi yok, sanayide ustalar ile dost eder seni.
  5. FutFlix

Çözüldü✓ FH 360HZ önerir misiniz

XG259QNG kullanıyorum tavsiye ederim. 2025 yılında çıktı, renklerin canlılığı gerçekten güzel FHD için , test sonuçlarını bulmamıştım bende ama 2 aydır kullanımım sonucu tavsiye ederim. Daha önce MSI oculux nxg253r kullanıyordum, ona göre daha iyi kesinlikle.
  6. FutFlix

Assassin's Creed Shadows Bir Başyapıt!

Sıradan bir AC oyunu. Başyapıt olmayı bırak, en iyi 3 AC oyunundan biri bile olamaz. 10 saat dayanabildim ve sildim sıkıntıdan.
  7. FutFlix

🔥İndirim 🚨 " 51,999.00 ₺ " MSI GEFORCE RTX 5070 TI GAMING TRIO 🚨

Ben 5070ti veya 5080 alacaktım ama Türkiye satış fiyatlarını gördükten sonra almaktan vazgeçtim. Bu fiyatlara adam silkeliyorlar resmen. Global fiyatlarına bakınca resmen enayi yerine konuyoruz.
  8. FutFlix

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

tek firma mı :) samsung ile yaşanan sorun genel olarak oled yanıklarını "onlar oled yanığı değil" diyerek geri çevirmesi
  9. FutFlix

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Samsung oled monitörlerinde oluşan oled yanığı ile ilgili garanti sağlamıyor yorumları gördüm ne kadar doğru acaba ?
  10. FutFlix

❌İndirim Bitti! Ferrari RSX Unisex Spor Ayakkabı YANIYOR !!!

Azerbaycan gp de giyerim 3 gün sonra dolapta kalır, şaka bir yana İstanbul gp geri gelse
  11. FutFlix

R5 7600 ile RTX 4070s 1080p'de darboğaz olur mu ?

Sıkıntı yaşamazsın
  12. FutFlix

PS5 Dualsense alınır mı

Vatan
  13. FutFlix

PS5 Dualsense alınır mı

Hiç bir program kullanmadan AAA hikayeli oyunlar ve EAFC serisinde dualsenseyi sorunsuz kullanıyorum. Ne gibi sorun yaşıyorsunuz bu kadar kötüleniyor anlamadım ben de. Benim her işimi görüyor sorunsuz.
  14. FutFlix

10-12K Bütçe ARASI 2K 27" IPS Monitör Önerisi

Bütçeni arttırabilirsen bunu tavsiye ederim. https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/
  15. FutFlix

Asus 23'8 vg24vq1b ve nb f80

evet uyar
  16. FutFlix

2K Monitör Tavsiye (10-18K)

Hocam elimde zaten 40" 2k monitör var, yanına rekabetçi oyunlar oynamak için 27" monitör arıyorum.
  17. FutFlix

Bu modeli araştırmıştım güzel ama 4k olduğu için vazgeçtim. 2k monitör arıyorum 27"
  18. FutFlix

Hocam sizin yazdığınız 30k lık monitörmüş, o kadar bütçem olsa zaten alırdım oledlerden birini. Ben sizin AW2723DF önerdiğinizi sanıyordum. Biraz dediğiniz fiyat farkı bütçemin 2 katı zaten. Samsung G6 OLED modeli fiyat olarak daha avantajlı ama malesef bütçem yok o kadar.
Top Bottom