Arama sonuçları: *

1. E

Msi Ge66 (rtx3070 olan) iyi mi? ?

Msi ge66 raider rtx3070 240hz. Modelli laptobu olanlar lütfen aydınlatın. Laptop un fan sesi nasıl(Yüksekmi?,kütüphanede yada dışarıdayken falan rahatsız eder mi??) Sıcaklık değerleri nasıl? memnunmusunuz? Eğer teknik bir sıkıntınız varsa teknik servis nasıldı? Bunların yanı sıra kendi...
  2. E

SİYAH EKRAN HATASİ!!!

Yaklasik 5-6 aydir bilgisayarim kasiyordu. 4 gun once fm23 oynarken bir anda pc kapandi. Kapanis o kapanis. Bilgisayari actigim da fotograftaki hatayi veriyor (win+ctrl+B ... Gibi basit yontemleri hatta boost manager daki 2-3 yontemide denedim fakat her seferinde fotografi gecip siyah ekranda...
  3. E

Kozmos yazılım lisesi (yetenek) bursluluk sınavı.

10.sinifim ve okulumu değiştirmek istiyorum yazılım ile aram gayet iyi ve artık evden kendi kendimi gelitirmek yerine bunu okulla desteklemeyi düşündüm. ve birkaç tane ÖZEL:( yazılım Anadolu lisesi buldum. Bu liselerden biride kozmoz lisesi). Lisenin bursluluk sınavı var ve bu bursluluk sınavı...
  4. E

Diagnostik sınav nedir ?

Merhaba 10.sinifim ve devlet lisesinde okuyorum çizgi yazılım kolejinin 4-5 Mart tarihlerinde bursluluk sınavı var ve bu sınava kaydoldum. Sınava hazırlanıyordum ki yarın 23 Şubat ta bu özel lisenin diagnostik (tanıma sınavı varmış) şimdi, ben bu diagnostik sınavına (girecekmiyim/girmelimiyim)...
Top Bottom