Günlerdir PC için gamepad arıyorum, rekabetçi oyunlarla işim yok, kablolu kablosuz çok fark etmez.
8BitDo, GameSir, EasySMX, ATK Battle Axe, Fantech... Bir sürü farklı ürün var, kullananlar ne tavsiye eder?
Bu sistem alınır mı ve şimdi almak mantıklı mı, yakında yine kampanyalar olabilir mi yoksa zam mı gelir?
https://www.gaming.gen.tr/urun/386230/nova-dual7700xt-intel-i5-12400f-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Örneğin sağdan gelip sola giden bir araba görüntüsü var,kameranın bu arabaya kilitlenmesini ve arabanın görüntünün ortasında sabitmiş gibi kalmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?
T600 ekran kartı boşta 45 oyunda 84 dereceye çıkıyor, bunun normal çalışma sıcaklığı bu mu? Macunu değiştirdim hiç düşmedi, daha büyük bir fan falan mı takmak lazım?
quadro T600 ekran kartı pcyi açınca 50 derece ile başlıyor kısa sürede 65e kadar çıkıyor, yükteyken 80e dayanıyor. Fanı temiz, kasa iyi havalanıyor hatta kasa açıkken bile aynı durumda. Çip sorunu mu vardır yoksa macun çözer mi?
turknet malum zamlarından sonra yeni iss arayışına girdik, daha önce adını duymadığım çok ucuza hizmet veren firmalar gördüm, bunlar arasında kimi önerirsiniz;
gıbır, comnet, internetkutusu, poyraznet
Taşınabilir radyo arıyorum, sd card vs özelliği şart değil önemli olan temiz yüksek ses vermesi. Baktığım sitelerde neredeyse ürünlerin tümünde ses gücü bilgisi verilmemiş, önereceğiniz modeller neler?