Arama sonuçları: *

• Users: Stex
  • Order by date
  1. Stex

Intel 14. Nesil & RTX 3070Ti Sistemim Ne Kadar Fiyat Eder?

Selam, sistemimi yakın zamanda satışa çıkaracağım ancak fiyat konusunda kararsızım. Fikirlerinizi merak ediyorum; nerede ve hangi fiyattan satışa çıkarmamın uygun olacağını söylerseniz sevinirim. Sistemim ise şöyle: Kasa: MSI MAG FORGE 112R İşlemci (CPU): Intel Core i5-14600KF Ekran Kartı...
  2. Stex

Yardım 8-9K Bandında LGA1700 İşlemci Önerisi

Selamlar. 8-9K bandında alabileceğim LGA1700 en iyi işlemci hangisidir?
  3. Stex

Klavyede Windows Tuşu Artık Çalışmıyor Ve FN Tuş Sorunları

Fivem oynarken FN tuşlarıyla F3 kısayollarını kullanıyordum. Büyük ihtimal yanlışlıkla bir tuşa bastım o an ve FN tuşuna bastığımda F2 parlaklık kısmaya başladı, F8 falanda ses açıp kapatmaya başladı ve windows tuşu inaktif oldu. Şimdi windows tuşuna bastığımda çalışmıyor ve bahsettiğim durum...
  4. Stex

USB SES KARTI ÖNERİSİ

Selam. Steelseries artics 3 kulaklığım var ama çok az ses geliyor bunun için sesi yükseltebilecek bir usb ses kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum .
  5. Stex

Yeni Alınan Sistem Ve Garip Koku

Konu nereden nereye gelmiş. :D O koku sistemi ilk aldığımda bende de vardı sistem ısındığı zaman plastik gibi kokuyordu bende sistem yanıyor vs zannetmiştim ama o iş öyle değilmiş. Sistem yeni olduğunda böyle koku almanız normal. Parçalar ısınınca koku yapıyor.
  6. Stex

Telefoncuya telefonu vereceğim fakat dosyalarımı görmesini istemiyorum

Merhaba, telefonumun ekranı çatladı ve görüntü gelmiyor telefoncuya vereceğim fakat dosyalarıma baksın istemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim?
  7. Stex

MONİTÖR KIRILMIŞ MIDIR?

Bir şey olmamıştır bence.
  8. Stex

Sistem Nasıl? (Satın Aldım)

some fakir problems
  9. Stex

Büyük AMAZON Rezilliği!

Bu zihniyette olduğunuz için koskoca AMAZON bile amazon.com.tr bizi ilgilendirmez diyerek müşteriyi başından atıyor. Aç davayı mağduriyetini dile getir bundan sonra bak bakalım bir başka müşteriye aynısını yapabiliyorlar mı? Cidden aman açmayın siz kaybedersiniz gibi korkak ürkek tavırlarınızdan...
  10. Stex

ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı önerisi

Bu kartın soğutması nasıl bilmiyorum her iki kartın testlerine youtube üzerinden bakabilirsiniz.
  11. Stex

ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı önerisi

RTX 3060 işinizi görecektir. https://www.tebilon.com/pny-geforce-rtx-3060-8gb-verto-dual-fan-128-bit-nvidia-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.53
  12. Stex

Bu OBS ayarları ne olmalı? (video için)

Bu rehbere göz atabilirsiniz hocam.
  13. Stex

Büyük AMAZON Rezilliği!

Hocam çıkmak istediğiniz Show tv vs bunların ihbar hatlarına yazdığınız ya da aradığınız an dibinizde bitiyorlar probleminiz ne olursa olsun fark etmez haber değeri katıp yayınlıyorlar süreç açısından çok faydalı olur. Gerekirse senaryoyu ben yazarım. Akşam haberlerdeki başlık: LAPTOP SÖYLEDİ...
  14. Stex

Büyük AMAZON Rezilliği!

Hocam haberlere çıkmayı düşündünüz mü? Bir yerleri tutuşur daha çabuk davranırlar. 33 gün dile kolay. Daha fazla beklemeyin bence. Medyaya düşerse firmalar daha hassas davranır ve sizi oyalamazlar.
  15. Stex

Windows 10 Anlık Takılma Problemi

Sıcaklıklar gayet düşük seviyede hocam klimalı ortamdayım. Bencede takılma olmaması lazım ama nedendir bilinmez takılmalar yaşanıyor.
  16. Stex

RTX 3070 Ti i5-12400f 2x8 3200Mhz Samsung 980 500GB Asus PRIME H610M-A
  17. Stex

Merhaba Windows 11 kullanıyordum onda da anlık takılma oluyordu format attım temiz windows 10 kurulumu yaptım bunda da aynı problemle karşılaşıyorum sebebi ve çözümü nedir?
  18. Stex

Valorant Düşük FPS Problemi

Format attığımı söylemiştim sıfırdan tekrar kurdum oyunu zaten. Anladım hocam yapacak bir şey yok o zaman.
  19. Stex

Format bile attım düzelmedi. Bunu araştırdım fakat ekran kartım 1080p kartı olmadığı için sanırım kendini daha az yoruyormuş kendisini fazla kullanmıyor fakat i3-12100 olan ve 3060 olan sistem 1080p için olduğundan dolayı daha fazla fps vermesi normalmiş sanırım.
  20. Stex

Sıcaklıklar gayet normal klimalı ortam + sıvı soğutucu takılı.
Geri