Arama sonuçları: *

• Users: PcBoy
  • Order by date
  1. PcBoy

Yardım Valorant ta İstemeden Neon Duvarlarının Arkasını Görebilmek

Valorant ta Neon ların duvarlarının arkasını görebiliyorum. Eski bir bilgisayar kullandığım için FPS im biraz düşük (50-70) ve Neon duvar attığında texture lar bozuluyor ve duvar seyrekleşip bug a giriyor. Bir iki kere kullandım ama sonra dedim bu haksızlık (sonuçta bug) kullanmamaya çalışıyorum...
  2. PcBoy

PC için ucuz gamepad önerin

Monster not.b nın bir modeli var bi bak istersen. Yada polosmart ps4 kolu😉 1669999048 Kanka pardon şimdi baktım 600 TL lerde
  3. PcBoy

600 TL Mouse Önerisi (detaylar açıklamada)

Custom yapmak. Oto düzetlmiş
  4. PcBoy

600 TL Mouse Önerisi (detaylar açıklamada)

Bütçem 600 TL custom almak için almayı düşünüyorum. Kablosuz olması önemli sadece. (Gaming)
  5. PcBoy

Çözüldü✓ Masaüstü pc için ekran kartı önerisi

GTX Titan veya 1000 serisi olabilir
  6. PcBoy

Öneri Hot swap pcb Önerisi

Kendi custom klavyemi yapmayı düşünüyorum. Switchler , keycaplar ve kablolara karar verdim ama pcb konusunda ne yapmalıyım bilmiyorum. Lehimle uğraşmak istemediğim içi hot swap kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (Bütçe: 1000TL)
  7. PcBoy

Gtx 1080 uyumlu işlemci

https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjj_N__rr_5AhXK53cKHbK2AecYABAFGgJlZg&sig=AOD64_14uxWo18B7DOTRBd4wFCT6a6zw0w&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjw69b_rr_5AhVrXvEDHdUjDjAQww8IzA4&adurl= Olabilir iyidir darboğaza büyük ihtimalle ama 750p den pek emin değilim
  8. PcBoy

Yardım 850TL'YE KASA ÖNERİSİ

Meyve kasası cuk oturur.
  9. PcBoy

900 TL kulaklık önerisi

ben kullanıyorum bana göre rahat ve ses kasılabiliyor (ortalama) ama fiyat konusunda haklısınız
  10. PcBoy

Mavi Ekran Ohhh afiyet bal şeker olsun mavi ekranımızıda yedik

Yüzünüz bir gülmedi beeeee 1659912609 Bahtsızmışsınız
  11. PcBoy

Pc değerlendirme/ öneri

12500
  12. PcBoy

Pc değerlendirme/ öneri

önerin var mı parçalar kötüyse?
  13. PcBoy

Pc değerlendirme/ öneri

Ben kendime göre bir sistem toplamayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. PC için şu parçaları seçtim: https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzentm-5-5600-3-5ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-35mb-cache-am4-islemci-fansiz.html?ref=akakce&v=1.51.9...
  14. PcBoy

❌İndirim Bitti! ekran kartsızmış rx 6800 pc 10000 TL alev alev

az önce girdim 10000 tl gösteriyo umarım doğrudur. https://www.gencergaming.com/iu-/-i5-11400f-/-rx-6800-xt-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-gaming-oyuncu-yayinci-bilgisayari
  15. PcBoy

Sitem tavsiyesi ve önerileri

Hocam ekran kartını ucuza alıp ekipmana basmak istiyorum farkı ekran kartsız sitemleri bulabilir miyim?
  16. PcBoy

Öneri USB Gaming Kulaklık Önerisi

Ben kullanıyorum çok memnunum😜 (şaka /üste çıksın diye ok?)
  17. PcBoy

Sitem tavsiyesi ve önerileri

Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bazı parçaları buldum ama yardımınız gereken parçalar var. 23.000 TL bütçem var. Aklımdaki parçaları yazcam. Bir de parçaları Asus ve gigabyte olmasını istiyorum. !parça bazında! öneriler yaparsanız sevinirim Dipnot: Benzer bir konum var ama amaçları...
  18. PcBoy

Yardım Rx 6800 xt Performansı/Anket

2k monitör de kullanmayı planlıyorum.
  19. PcBoy

Yardım Rx 6800 xt Performansı/Anket

Ben Rx 6800 xt almak istiyorum. (Temiz/ikinci el/5 aylık/12500 TL) performansı nasıldır? Memnun eder mi? Öneriniz var mı? Bir de bu ekran kartını R5 5600 besler mi?
Top Bottom