Arama sonuçları: *

1. T

Tesadüf mü yoksa Şaka mı?

İşin kötüsü yer seferinde bir öncekinden daha pahalı bir şey sipariş ediyorum 8.5k ile başladım son siparişim 12k😂
  2. T

Tesadüf mü yoksa Şaka mı?

Arkadaşlar merhaba. Size monitör alım maceramdan bahsedeceğim biraz. * Bir süre 2K 27 inch IPS Gaming monitör arayışım sonrasında N11 üzerinden MSI marka bir monitör aldım. Aldığım monitor sadece kutusuyla dış bir kaplama, paket v.s olmaksızın sağlam bir şekilde tarafıma ulaştı.ilkkez ciddi bir...
  3. T

MSI 27'' G274QPF vs Dell G2724D 27

Dediğiniz şey yapılıyor mu bilmiyorum, yapılıyorsa sıfırlanıyor da olabilir? Benimkinde ürün stant ayakları kirliydi, ekran bez ile silinmiş, parçaların paketlerinin bantları tozlanmış yapiskanlarini kaybetmiş ve bence bariz anlama yolu bu monitör de standı sabitlemek için 2 adet vida takmaniz...
  4. T

Sen iyi şanslıymissim öyleyse . Ben o satıcıdan da aldım onda da ölü piksel vardı 3 adet filan . Şimdi yeni bir tane siparişi verecem 3. De bir sıkıntı çıkmaz inşallah ama ne alsam bilmiyorum . Konu sahibi arkadaş ile aynı özelliklerde ürün arıyorum bende
  5. T

MSI in o modelini o satıcıdan aldım ürün bugün geldi ve kullanılmış ürün yollamışlar hiç utanmadan ve öyle saklamayada çalışmamislar alan beyan yollamışlar öyle. Geldigi gibi yarım saat sonra iade için geri yolladim
  6. T

Konudaki 2K 27inch Monitörlerden hangisini tercih etmeliyim?

Almak zorunda, mümkünse jelatinleri filan cikarmayinca ürünü yollarkende kargoda sağlam gönderdiğinizi teyit ettirince bir sorun olmuyor yasal şartlar içinde kalıyor. En kotu tüketici hakem heyetine gider oradan ücret iadesi alınır.
  7. T

İlk aldığımda 2 3 adet ölü piksel vardı, diğerinde de kullanılmış ürün yolladilar ve daha bugün iade için gönderdim. Tavsiyem alıcısını ve aldığın yeri iyi seç.
  8. T

Çok fazla bir fark yok sanırım. bu o 170 bu 180hz ve birkaç küçük özelliği daha yüksek diye biliyorum. Daha önce 2 kere g274qpf aldım ikisinde de sorunlu geldi iade etmek zorunda kaldığım için ondan vazgeçtim 😅
  9. T

Fikriniz için teşekkürler. Muhtemelen hangisini secsem de hayatımda büyük bir değişikliğe neden olmayacak ama kronik sorunlu olan filan varsa öğrenmek iyi olur
  10. T

Merhaba arkadaşlar. Fiyat ve özelliklerine göre buraya linkini koyduğum 3 monitörden hangisini tercih etmeliyim ve neden onu tercih etmeliyim? Yada bu fiyatlara 27inch 2k İps ekranlı sizin bir tavsiyeniz var mı? Not. Daha çok RPG ve yarış oyunları oynuyorum hardcore olmayacak şekilde FPS...
  11. T

Çözüldü✓ 8-10K Bütçeli 27inch 2K Monitör Arıyorum

Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi günler diliyorum. 8-10K bütçe aralığında 2K, min 165 hz flat ekran IPS panel bir monitör arıyorum pivot özellikleri çok önemli değil monitör kolu almayı planlıyorum. Kullandığınız, araştırıp beğendiğiniz, tavsiye ettiğiniz ürünleri paylaşırsanız sevinirim. Not...
Geri