Arama sonuçları: *

1. se5nseaGOLDz

i5 12400F STOK FAN RPM SORUNU

Hacı bir şey soracağım BIOS'tan RPM değerini manuel çekip Full güçte çalıştırırsam bir şey olur mu ?_? Gigabyte H610M H kullanıyorum tam olarak nereden yapacağım birde .d
  2. se5nseaGOLDz

yok be ppyi öylesine koydum valocuyum ben
  3. se5nseaGOLDz

Fanın 1 vidası bazen tam oturmuyor oynama fln yapıyor bazen oturuyor onu nasıl tam oturtabilirim çok oynak bir vida sistemim var sanırsam ki o kadar da tam oturtup takıyorum dediğinizi deneyeceğim ama eğer olmaz ise İntelin destek ekibini arayacağım bu artık rezalet seviyesine doğru gidiyor
  4. se5nseaGOLDz

Bilgisayar temizliği yapılmadan önce hiç bir sorun yoktu fakat temizlikten sonra böyle yapmaya başladı termali değiştirdim normal ısı değerleri düzeldi az da olsa fakat Valorantta yine 96°'ye çıkıyor bu biraz sinir bozucu çünkü 390fps alırken artık 200lerde geziyor fps değerim
  5. se5nseaGOLDz

i5 12400F stok fan kullanıyorum ısınma sorununu termal macundan sanıyordum ki aslında öyleydi fakat şimdi işlemci RPM olarak 2500'lere düşüyor bunun sebebi nedir tekrar 96°'ye çıktı ısısı özellikle oyun oynarken oluyor Furmark üzerinden test yaptığımda max 61° görmüştüm
  6. se5nseaGOLDz

lgs yüzünden çok korkuyorum

Aynen öyle bende Web Tasarım okuyorum Lise son sınıf öğrencisiyim bölüm birincisiyim
  7. se5nseaGOLDz

Çözüldü✓ Termal Macun MX-4 soğutma

Evet stok soğutma eğer normal ise bu formu kapatıyorum hocam
  8. se5nseaGOLDz

1685976987 Max 63° çıktı tekrar sürdükten sonra sizce nasıl bu iyi bir derece mi ?_?
  9. se5nseaGOLDz

1685968189 Sadece bu uygulamalar açık ve şuan ki ° değeri bu
  10. se5nseaGOLDz

Yeni macun yeniledim işlemcinin her yerine spatulası ile yaydım Valorant oynarken max 77° çıkıyor sizce normal mi ? İ5 12400F RTX3060
  11. se5nseaGOLDz

Çözüldü✓ İ5 12400F Stok Fan RPM ve Isı Sorunu

Teşekkürler hocam. Peki önerdiğiniz bir marka var mı Termal macun için
  12. se5nseaGOLDz

Çözüldü✓ İ5 12400F Stok Fan RPM ve Isı Sorunu

i5 12400f stok fan kullanıyorum 2 gün önce kasayı temizledim ve işlemci fanını söktüm onuda temizledim "süpürge yardımı ile" daha sonra fanı yuvası tam oturtup kitledim "Termal Macun yenilemedim 9-10 ay oldu pcyi alalı" fakat bir oyuna girmem ile işlemci derecesi 96° oluyor ve RPM değeri...
  13. se5nseaGOLDz

Forza Horizon 4 Teknik Sorun

Kankam gerçekten çok teşekkür ederim sorun çözülmüş durumda Sağolasın
  14. se5nseaGOLDz

Evet bir kaç kez doğruladım fakat düzelmedi oyunu 3 defa sil yükle yaptım fakat sonuç hala aynı
  15. se5nseaGOLDz

Arkadaşlar Forza Horizon 4 oyunu belli bir süreden sonra bir anda donuyor. Görev yöneticisine baktığımda gayet normal çalışıyor fakat oyun hiç bir şekilde çalışmıyor. Oyunu Tek kapatma yolu da görev yöneticisinden "görevi sonlandır" butonuna basmak Sistem; İ5 12400F RTX3060 16GB RAM 480GB m.2 SSD
  16. se5nseaGOLDz

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Bence Intel core i5 12400f/ RTX3060/16GB RAM/500GB SSD M.2 olmalı genel olarak 16k&17k arasında geziyor fiyatları bence güzel olabilir böyle bir sistem
Geri