Arama sonuçları: *

1. Bugragain

i5 13500 için sıvı soğutma önerisi

Sistemim: PSU: 650W. İşlemci: i3 12100F. RAM: 8x8 16 3200. SSD: 500 M.2 Anakart: H610M-K D4. Ekran kartı: RTX 3070 Ti. i5 13500 bir işlemci 1 TB m2 SSD ve bir de işlemci için fan veya sıvı soğutma bakıyorum fakat pek bulamadım bilen varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler
  2. Bugragain

Toplu sisteme işlemci ve PSU önerisi

Peki F ile KF arasında büyük bir fark var mıdır
  3. Bugragain

Hocam peki 13600k mı yoksa KF mi almalıyım buna bir tavsiyeniz olur mu aralarında ne tür bir fark var tam olarak bilmiyorum aslında fiyat performans ilerliyorum
  4. Bugragain

Merhaba herkese halihazırda bir sistemim var fakat işlemcisini değiştirmek istiyorum i5 13600KF düşünüyorum (işlemci tavsiyesi de alabilirim) bunun için işlemciyi ve sıvı soğutma almam yeterli olur mu? PSU sistemi taşır mı tavsiye alacaktım. Sistemim: PSU: 650W. İşlemci: i3 12100F. RAM: 8x8 16...
  5. Bugragain

4070 Ti Sistem tavsiyesi

Hali hazırda bir sistemim var fakat yükseltmek istiyorum ve ekran kartı olarak da RTX 4070 Ti düşünüyorum, 2k da rahat oynayabileceğim bir sistem arıyorum bunun için bileşen tavsiyesi istiyorum İŞLEMCİ ANAKART PSU RAM SSD MONİTÖR INTEL CORE i3-12100F EVGA Geforce RTX 3070 Ti Asus PRIME...
  6. Bugragain

DisplayPort'tan görüntü gelmiyor

Bilgisayar daha yeni, taş çatlasın 8 ay olmuştur toplayalı. İlk başlarda HDMI üzerinden görüntü alıyordum sonra display takayım dedim sorunsuz bir şekilde devam ediyordu. Sonra bir ara görüntü vermedi ben de HDMI üzerinden devam ettim. Şimdi 2.bir ekran bağlayacağım için sorunu çözmek istiyorum...
  7. Bugragain

Warzone caldera nasıl indirilir

Halihazırda Steam üzerinden Warzone 2'yi oynuyorum fakat battle.net üzerinden de Warzone calderayı indirmek istiyorum fakat indirebileceğim herhangi bir bölüm göremedim bulamıyorum bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim.
  8. Bugragain

RTX 3070 Ti ekran kartı için anakart ve işlemci tavsiyesi

Farklı konular var ama onlar şu zamana göre eski o yüzden tekrardan bir konu açmak istedim 2023'e göre işlemci ve anakart arıyorum tabii bu sistemi kaldıracak bir de PSU Ekran kartı RTX 3070 Ti İşlemci i3 12100F. Anakart Prime H610M-K D4. RAM XPG 8*8 16 3200 MHz ve 500 GB M.2 SSD'ye sahibim...
  9. Bugragain

ARGB fanlar kontrolcü ile çalışır mı?

bu şekilde https://streamable.com/2dsz09
  10. Bugragain

Görsellerde ilettiklerim dışında boşta herhangi bir kablo yok hocam
  11. Bugragain

Evet kasada tuş mevcut
  12. Bugragain

Maalesef kontrolcü ile gelmedi ben de kontrol ettim fakat kumanda vs bir şey bulamadım.
  13. Bugragain

Bu da led sanırım
  14. Bugragain

Budur hocam
  15. Bugragain

Linkte bulunan kasayı aldım fakat anakartım H610M-K D4 ARGB'ye olanak sağlamıyor uygun bir kontrolcü ile fanları çalıştırabilir miyim az önce kurlumu gerçekleştirdim Power'a bastım fan ışıkları yanıyor fakat fanlar çalışmıyordu...
  16. Bugragain

Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

Söylediğinizle alakalı hiçbir sorun veya problem değil oyun oynarken sıcaklığım sabit ve stabil ben şu anda çalışıyorum excel chrome vs açık yani boşta aslında sıcaklık sorunu değil arkadaşın dediği gibi temassız parça diye düşünüyorum ben de
  17. Bugragain

Neyde sorun olduğunu bilmiyorum maalesef bilsem ve sorun parçada ise muhtemelen garanti içine girer 1674463922 Zaten full ultra veya yüksek grafiklerde oynuyorum arkadaşım da aynı ekran kartı var sadece işlemcisi farklı örnek i5 13600kf var onunla kıyaslayınca 2k da 200 fps alıyorsa ben 1080 de...
  18. Bugragain

Bunu deneyeceğim umarım işe yarar
  19. Bugragain

Maalesef öyle çok kötü bir darboğaz içindeyim vatandan çok ucuza aldım ekran kartını fakat işlemciyi değiştirmeye vaktim olmadı
  20. Bugragain

Sistem Anakart - Prime H610M-K D4 İşlemci - I3 12100F Depolama - M2 SSD 500 GB Ram - 8*8 16 GB XPG 3200 MHZ Ekran kartı Evga RTX 3070 Ti PSU - 650 W Stock psu kullanıyorum kasanın kendisine ait Performax marka
Geri