Arama sonuçları: *

1. M

Yeni pc belirli bir zaman olmadan aralıklarla restart atıyor

yok vermedi direkt 1 saniye donup restart atıyor biosu sıfırlarım fakat yine gen 4 e çekip çalıştırırım ekstra bişey yapmadan akşam deneyip yazıcam
  2. M

Bios ayarı yaptım Gen4 e çektim çünkü gen 5 de kalınca ekran gelmiyor sadece kasa açılıyor onun haricinde de sadece expo açık ama denerim kapalı bir şekilde de
  3. M

00.29 da yine restart attı
  4. M

bir deneyeceğim kesin bir şekilde servise götüreceğim perşembe günü bakalım kapanıcak mı destek için teşekkürler.
  5. M

açtıktı kapattım hâlâ power testini de sürdürüyorum 19 dakika oldu
  6. M

Evet aklımda fakat yani sorunu yakalayamıyorum hani belirli bir zamanı yok günde 1 kere gidiyor ama açıldıktan 30 dakika sonra da olabiliyor 3 4 saat sonra da
  7. M

Yedek bir psu yok ve şuan bu durumda
  8. M

1 saat açık tuttum herhangi bir sorun göstermedi kapanma da olmadı yük altındaydı full extreme değerde test ettim. 1771265466 ve örnekte olduğu gibi en son dün akşam kapandığında bu hatayı verdi
  9. M

akşam bilgisayarı açınca deneyeceğim 1 saat bile bırakabilirim sorun değil sonucu yazacağım
  10. M

işlemci sıcaklığı biostan girdiğimde 30 falan oluyor occt testinde en fazla 65 gördü sıvı soğutucu var 240mm bios son sürüm örnek veriyorum masaüstünde açıktı google vs bir anlık donuyor ve restart atıyor oyunlarda da aynı şelil 1 saniye donma olup restart atıyor
  11. M

Evet testlerde gözükmüyordu occt testinde 5 10 dakika tuttum bişey gözükmedi vatan çalışanı arkadaş dış etkenler diyerek klavye mouse bile etki edebilir dedi güldürdü baya dalga geçiyor gibi konuşuyor bişeyden anladığını pek sanmıyorum tekrardan götüreceğim teşekkür ederim
  12. M

Merhabalar, 1 ay önce vatan bilgisayardan aldığım Oem paket sistem kendi kendine restart atıyor servise götürdüm hiç bişey yapmadık 3 gün kapanmadı diyor akım korumalı priz aldırdılar boştayken veya oyundayken restart atıyor açıldıktan 30 dakika sonra da atıyor 3 saat sonra da belirli bir...
  13. M

Çözüldü✓ Ram Mhz artmıyor bilgisayar açılmıyor

Yeni bir sistem aldım fakat ram frekansını 3600mhz yaptığım zaman görüntü gelmiyor klavye mouse ışıkları yanmıyor sadece kasa çalışıyor güç kaynağı yetersiz diyen var bunun çözümü var mıdır Ryzen 5 5500 Gigabyte RX 6600 Eagle Gskill 3600mhz ripjaws CL18 Gigabyte b450m h 3600mhz 550W 80+ psu
  14. M

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

9999tl gaming gen sistem gibi yine 2 sistem olabilir abi
Geri