Arama sonuçları: *

1. Burak44.

ACİL BAKARMISINIZ LÜTFEN SİSTEMİM KAÇ PARA EDER??

Sistemi 2020de aldım hala taş gibi hiçbi sıkıntısı yok daha bi kaç ay önce sistemi hızlandırmak için ramını değiştirdim çoğu oyunu açıyor sistem özellikleri; İşlemci:Ryzen 3 1200 Hilevel 240gb×2 ssd 8 gb 3200 mhz ram Rx550 4 gb ekran kartı 500 watt psu Sizce ne kadar eder birde monitör var asus...
  2. Burak44.

Çözüldü✓ İki farklı mhz ram kullanılırmı

Tamamdır teşekkürler
  3. Burak44.

Peki bunu denesem ramlara bi zararı olurmu biosdanmı ayarlicam 1745407359 Cl ler aynı yüksek ihtiamalle ikisinide 2400 e biosdanmı ayarlicam otomatikmi olur
  4. Burak44.

Merhaba arkadaşlar bilgidayarımda 8 gb 2400 mhz ram var 4 yıllık ram geçen çok uyguna 8 gb 3200 mhz bi ram buldum aldım ikisini aynı anda kullanıp 16 gb yapabilirmiyim biraz baktım yüksek ram düşük mhz de çalışır diyorlar 16 gb 2400 mhz olurmu olursa omu mantıklı 8 gb 3200 mü
  5. Burak44.

Yardım Bu laptop nasıl 30k iş okul laptobu

Uzun ömrü olsun ve hızlı akıcı şık güzel bir şey olsun bütçe varken daha iyisini alalım
  6. Burak44.

Laptopda hiç oyun oynanmicak sadece photoshop uygulaması ve okul sunumları felan
  7. Burak44.

hahahsh ram yüksek olsun renderda yapılcak bilgisayarda 1731436525 1 Tb istiyolar hocam ya
  8. Burak44.

https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkpad-e16-21jn0005tx-bt42.html Bi kaç gündür bakıyorum şu çok hoşuma gitti sizin varsa tavsiyeniz max 30k bütçeli 1 tb ssdli ofis okul laptobu önerebilir misiniz?
  9. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Baban ne diyo yapılır mı? bu meslek
  10. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ben maddiyatında değilim 1696261028 Foça komando eğitim merkezi var mesela bana yakın ama oraya öyle rastgele alıyorlar mıki
  11. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ama bu mesleği yapanlarda pek önermiyor
  12. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Evet böyle kişileri bulsam çok güzel olur gerçekten
  13. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Niyeki 1696190602 Kendime güveniyorum ama insanlar bi tık korkutuyor (büyük ihtimalle doğru söylüyorlar içine girmeden anlamıyacgım
  14. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ben asla parasında değilim bu iki mesleğide küçüklek beri çok seviyorum şu zamana kadar hep asker olucam diyordum sonra çok zor demeleri felan biraz polisliğide düşündürdü ama hala askerlik ağır basıyor benim için 1696190426 İnşallah
  15. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Bazı asker çocukları çok memnun mesela sınıf arkadaşım babasıda asker oda asker olucak çokda seviyor bazılarıda sizin gibi pek önermiyor 1696190196 Evet polislikden soğuma sebebim bu ama yunus polisi olmakda çok güzel geliyor bana 1696190235 Msüden 4 yıllık mezunlar teğmen olarak mezun oluyor...
  16. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ben rahatlığında değilim aksine ben o aksiyonu seviyorum onun için hep askerlik bana güzel geliyor 1696189924 Ben uzman çavus olmıyacagım msü 4 yıllık mezunlar teğmen olarak mezun oluyor 1696190003 Ama niye sürekli önermiyorsunuzki ya bilmiyorum ben böyle zorluk çekmeyi seviyorum o zorluk...
  17. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Evet işte askerlik çok zorluyor insanı ama çok seviyorum hep hayalim polislikde dediğin gibi bu ülkede çok sınırlı hiç özgür değil
  18. Burak44.

Askerlikmi polislikmi?

Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
  19. Burak44.

Öneri Bilgisayarımdaki hangi parçayı yükseltmeliyim

Ben biraz baktım 4 ü aştı gibi ya ama çok incelemedim dışardayım diye
  20. Burak44.

Öneri Bilgisayarımdaki hangi parçayı yükseltmeliyim

Bu parçalar bütçemi aşıyor kankam
Geri