Arama sonuçları: *

1. Ahmet.G

Kargodan çıkardım sarı çizgi var

Evet çok üzüldüm ve şaşırdım son paramla aldım rampage titan 400hz monitör bu gün kargo geldi açtım durum anlattığımdan ibaret nasıl prosedür işler 1774982521 Yok hayır hasae gözükmüyordu kuarken de video çekmedim ama saniyesinde fark ettim inşallah kabul ederler değişimi
  2. Ahmet.G

Kargodan çıkardım sarı çizgi var

Arkadaşlar napiyim değişim istedim hepsiburada dan kabul ederler mi yaron kurye gelip kapıdan alcak bakalım
  3. Ahmet.G

Rampage Titan Alınır mı 400hz 6ms GTG

arkadaşlar alınır mı 6ms gtg çok mu sorun olur acaba düşündürdü beni ? 6 ile 3 arasında çok fark var mı bir de ghosting oluyo mu ?
  4. Ahmet.G

Monitörü Uyguna Alıyım mı 1 yıl garantili

arkadaşlar ben Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms monitörünü alcam 1 yıl garantili satıcı dedi öğrencisin yanında klavye hediyem şuan fiyatı 7600tl daha da indirim yaparım dedi ama ne kadar yapar bilmiyorum sizce mantıklı mı 7500-7000tlye 1920x1080p 360hz 27inç pivot bende isterdim 2K olsuın...
  5. Ahmet.G

S24 ultra yd 20K sorun olur mu ?

e sim sayılmıyor mu ?
  6. Ahmet.G

S24 ultra yd 20K sorun olur mu ?

arkadaşlar s24 ultra buldum sarı site de 21 k koymuş satıcı dedim 20k olur mu olur dedi kutulu herşeyi tam ne diyosunuz yd ya seneye bu tek sim 4 ay değil de 2 ay falan yapılır ben mantıken dedim 4+4 çift sim bir de e-sim patlatırım 12 ay a tamamlanır ? ne önerirsiniz
  7. Ahmet.G

Format attım bios ayarları gider mi ?

[H2 id='arkadalar+pc+ye+format+attm+da+bios+ayarlar+gider+mi++bilgisi+olan+var+m+']arkadaşlar pc ye format attım da bios ayarları gider mi ? bilgisi olan var mı ? [/H2]
  8. Ahmet.G

Forza 5 i xbox üyelikten sonra satın aldım YARDIM

[H2 id='arkadalar+iyi+hnler']arkadaşlar iyi hünler[/H2] [H2 id='FONTarialben+xbox+yeliinden+oyunu+50+saat+yaptn+sonra+almak+nasip+olduFONT']ben xbox üyeliğinden oyunu 50 saat yaptın sonra almak nasip oldu [/H2] [H2...
  9. Ahmet.G

Thull Gaming Direksiyon Seti Alınır mı

bence alabiliyorsan g27 al temiz g29 daha da iyi kullanıyorum diye değil bilgin olsun kalitesi daha iyi torku falan g29 dan g27 tuş takımı viteste diye drift falan atarken el freni çekmen daha kolay oluyor ve deri kalitesi daha iyi
  10. Ahmet.G

Thull Gaming Direksiyon Seti Alınır mı

hocam bana kalırsa g29 al ben de g27 kullanıcısıyım ve logitech farkı diye bir şey var her ne kadar g29 pahalı olsa da doğruluğu vesaire gayet güzel ancak hor kullanımlarda vitesinde sorunlar çıka biliyor o yüzden farklı bir vites kutusu ala bilirsin
  11. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

hocam kimisi 10 gayet yeterli optimize işte sorunlar oldu mu cevapları internette var diyo 11 de avantajlar neler ?
  12. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

hocam konudan bağımsız işlemci dar boğaz yapıyor mu o ekran kartına ?
  13. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

Şu an 10 u yeni yükledim bomboş 11 yapcamsam sıfırdan mı formatlıyım
  14. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

arkadaşlar pc özelliklerim Rx 7600xt 16gb İşlemci ryzen 5 7600f olması lazım Ddr5 sistem 16 ram Sizce Windows 11 Mİ 10 MU yükliyim şu an 10 yüklü daha yeni yükledim ama 11 e mi çıkartsam
  15. Ahmet.G

Windows çok yavaşladı

:D anladım antvirüs kurtarmaz mı ?
  16. Ahmet.G

Windows çok yavaşladı

rx7600xt 16gb ryzen 5 7600f olması lazım da şu 3 gündür yapıyor
  17. Ahmet.G

Windows çok yavaşladı

ayarları açıyim diyorum 30 daniye de açılıyor masa üstünde sağ tık yapıyım diyorum 3-4 saniyede oluyor sebebi nedir
  18. Ahmet.G

Klavyede Alt ile Windows tuşu yer değiştirdi

alt tuşuna basınca windows açılıyo sol altta windows tuşuına basınca da alt+tab yapa biliyorum nasıl düzelticem
  19. Ahmet.G

F/P gürültü engelleyici kualk içi kulaklık

hocam baktım da bu ürün bu fiyata valla çok iyi youtube da videosu var mı inceleme bi bakıyım ?
  20. Ahmet.G

F/P gürültü engelleyici kualk içi kulaklık

arkadaşlar kulaklığım kayboldu jbl vardı bende uzun zamandır kullanıyordum şimdi yine en az 1 yıl kadar kullana bileceğim kulak içi kulaklık önerir misiniz özellik olarak öncekinde yoktu ama gürültü engelleme olursa artık tam anlamıyorum ama fiyat olarak da 1000-2000 civarı var mıdır NOT...
Geri