Arama sonuçları: *

• Users: Este
  • Order by date
  1. Este

SolidWorks 2025 kurulum hatası

Arkadaşlar bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? yönetici olarak çalıştırıyorum.
  2. Este

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

hocam valla baya güç uyguladım üstüne ama girmiyor çözemedim onu ama dengesizlik olmuyor o yüzden fazla dokunmadım
  3. Este

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Bu da bizden gelsin
  4. Este

🔥İndirim 🔥Go Toys Kurbağa Denge Oyunu 94.90TL🔥

tabii ki bende oynayacağım
  5. Este

🔥İndirim 🔥Go Toys Kurbağa Denge Oyunu 94.90TL🔥

bende çekeyim bir tane kardeşime oynasın
  6. Este

Call Of Duty Modern Warfare 3 ÜCRETSİZ

girmiyor siteye ya alan çıksın
  7. Este

20-30K Bandında Telefon Önerileri

hocam a56 mı bu mu s24 fe mi
  8. Este

Öneri Glorious Model O Alacağım Nasıl?

valla hocam herhangi bir şey yapmadım bir şarjını falan fulledim o günden beri bir kere sorun yaşamadım ve çok memnunum
  9. Este

mouse geldi baya beğendim hafifliğini falan ama 2dk cs girdim arada takılmalar oldu herhangi bir ayar yapmama gerek var mı? 1748277737 arkadaşlar arada takılma oluyor onu nasıl çözerim?
  10. Este

❌İndirim Bitti! Throne 80x30 Hybrid Mouse Pad 299TL - Throne Repel Mouse PAW3950 1549TL

arkadaşlar az önce elime geldi arkadaşın dediği gibi kocaman bir kutuyla geldi :D bende 90x40 vardı o yüzden bir tık küçük geldi bana ama dokusu rengi hoşuma gitti
  11. Este

❌İndirim Bitti! Throne 80x30 Hybrid Mouse Pad 299TL - Throne Repel Mouse PAW3950 1549TL

hocam kargoya verildi büyük ihtimalle pzt gelir atarım buraya 1748130570 perşembe diyorda bence pzt gelir
  12. Este

hocam ekonomiye dediğine laf yokta ekonomi ne alaka adam uzun geldiği için kesiyormuş imkanı olmadığı için değil ki :D
  13. Este

mousepad çektim çok hoşuma gitti gri rengi speed falan anlamam da :D
  14. Este

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

evet onu unuttum :D az önce mouse aldım orda da katılmayı unuttum
  15. Este

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

tam 1k'ya gelir hocam 400 parola 500 %25+ 500 de ilk ödeme
  16. Este

2300 liralık mouseyi 1kya aldım cidden çok iyi fırsat aldım glorious u
  17. Este

hocam cidden çok teşekkürler bilgilendirme için ama o GG deki versiyonu 8k mı yoksa 1k mı onu çözemedim .d birde sizin dediğiniz ajaxx maalesef GG'de yok yani başka bu fırsatı kullanabileceğim site yok galiba ve zatende benim bütçem max 1500 lira olduğu için bu civarlarda geziyorum cashback alıp...
  18. Este

Öneri İYZİCO+ PAROLAPARA ile alabileceğim Wireless kulaklık Önerisi

arkadaşlar 3000 lira para var acaba bu fırsattan yararlanarak alabileceğim wireless bir kulaklık var mı?
  19. Este

hocam scyrox yanlış hesaplamadıysam 1800 e falan geliyor diğeri ise 1k arasındaki farka değer mi acaba genelde cs oynuyorum fps olarak
Geri