3. sezona kadar blu tv prime video da var ama 4. sezona gelince hiç bir sitede bulamıyorum konu hakkında bilgisi olan veya izliyebileceğim bir yer bilen var mı? Valla devamını çok merak ettim ya
hocam aynı işlemcide 2. senemi devirdim ve daha 4 ay önce kule tipine geçtim tabi 80-90ları gördüm ama cidden güzel idare etti beni şimdi de allaha şükür 60a bile çıkmıyor kafan rahat olsun on numara işlemci he birde overclock yaparsan daha da uçar
Arkadaşlar arkada hiç bir şey açık değil normal bir şekilde oyuna giriyorum ana menüye geliyor bir kaç saniye sonra hiç bir uyarı vermeden atıyor ekran kartı 3050 ben anlamadım forumlara falan hep baktım çoğu çözümü denedim 2 defa sildim yükledim eayden repair attım ama yineden bir çözüm...
yok hocam bende de var zaten r5 5600 kullanıyorumda yana ders için laptop alacağım ondan fazla oyun oynamaycağım zaten masaüstünü kaldıracağım ondan
1724003376
bu mu hp mi
https://www.trendyol.com/oem/xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-ve-xbox-360-uyumlu-siyah-p-41708327?boutiqueId=61&merchantId=209161
buradan almayı düşünüyorum buradaki puan daha yüksek