Arama sonuçları: *

• Users: Este
  • Order by date
  1. Este

🔥İndirim Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500₺

niye hocam 2. senemi devirdim arada gıcırdaması dışında bir problem yaşamadım (yağladıkça gıcırtısı gidiyor)(100 kiloyum)
  2. Este

Succession 4. Sezon Hiç Bir Platform da Yok....

blutvye girince gözükmüyor yoksa aratınca gözüküyor :/
  3. Este

Succession 4. Sezon Hiç Bir Platform da Yok....

3. sezona kadar blu tv prime video da var ama 4. sezona gelince hiç bir sitede bulamıyorum konu hakkında bilgisi olan veya izliyebileceğim bir yer bilen var mı? Valla devamını çok merak ettim ya
  4. Este

Ryzen 5 5600 stok fan

yok hocam performans olarak dedim benim dediğim değerler zaten overclocklu hali yani ben hep overclocklu kullandım son 1 senedir overclocklu
  5. Este

Ryzen 5 5600 stok fan

hocam aynı işlemcide 2. senemi devirdim ve daha 4 ay önce kule tipine geçtim tabi 80-90ları gördüm ama cidden güzel idare etti beni şimdi de allaha şükür 60a bile çıkmıyor kafan rahat olsun on numara işlemci he birde overclock yaparsan daha da uçar
  6. Este

Yok Hortlattılar

oldu mu :D
  7. Este

Yok Hortlattılar

valla hocam arkadaş hortlatmış nereden bulduysa konuyu ben bile unuttum 1728663709 2023müş ya şaka mısın :D 1 sene geçmiş
  8. Este

Yok Hortlattılar

rx 6750 xt asus dual , phantom sprit 120 se kule tipi soğutucu var anakartta b450 mk2
  9. Este

Yok Hortlattılar

eski kasama göre yarı yarıya hemen hemen o yüzden yoksa gayette makul bir kasa
  10. Este

🔥İndirim Claw's Genius V2 Kablosuz Mouse 208 TL 🔥🔥

iki gün önce 219 a aldım çok güzel ben beğendim ama oyun oynanmaz :D
  11. Este

Yardım BF 2042 GEREKSİZ YERE OYUNDAN ATMASI

oha aklıma gelmemişti sağol ,yukarıda belirtmiştimde neyse
  12. Este

Yardım BF 2042 GEREKSİZ YERE OYUNDAN ATMASI

Arkadaşlar arkada hiç bir şey açık değil normal bir şekilde oyuna giriyorum ana menüye geliyor bir kaç saniye sonra hiç bir uyarı vermeden atıyor ekran kartı 3050 ben anlamadım forumlara falan hep baktım çoğu çözümü denedim 2 defa sildim yükledim eayden repair attım ama yineden bir çözüm...
  13. Este

Öneri 15k bütçe ile hangi laptop alınır?

yok hocam bende de var zaten r5 5600 kullanıyorumda yana ders için laptop alacağım ondan fazla oyun oynamaycağım zaten masaüstünü kaldıracağım ondan 1724003376 bu mu hp mi
  14. Este

Peki hocam bu fiyatlara bu mantıklı mı başka seçenek var mı biraz laptop da ryzenden tırsıyorum da
  15. Este

hocam bu pcyi alacağımda ekranın hz i 60 mı acaba bulamadım da
  16. Este

23 k ya bunu aldım nasıl

8 gb ram sorun çıkartmaz mı ya bende alacağımda ekstra eklemekle uğraşmak istemiyorum
  17. Este

22k bütçeyle hangi laptop alınır

16 gb yok mu bu fiyatlara ya
  18. Este

400-500TL oyun kolu önerisi

hocam pcde de uyumlu değil mi?
  19. Este

400-500TL oyun kolu önerisi

https://www.trendyol.com/oem/xbox-360-kablolu-oyun-kolu-pc-ve-xbox-360-uyumlu-siyah-p-41708327?boutiqueId=61&merchantId=209161 buradan almayı düşünüyorum buradaki puan daha yüksek
Top Bottom