Arama sonuçları: *

1. Rhodos

🔥İndirim Ryzen 5 7600 - RX 9060 XT 16 GB Sistem 42.874 TL

Fiyat 55000 görünüyor
  2. Rhodos

5600x cs2 de %40 kullanım oluyor

Herkes yalan yanlış bilgi vermiş. Cs2 ve valorant benzeri oyunlar islemci bazlı oyunlar hala daha ama düşündüğünüz gibi işlemcinin her threadini aktif kullanmıyorlar. Mesela gameplay loop bir threadde, fizik hesapları başka bir threadde, networking başka bir threadde, animasyon baska bir...
  3. Rhodos

❌İndirim Bitti! Seduna Thunder Pro Fab Yönetici Koltuğu 4.320,77TL

3 yıldır kullanıyorum 2 tane aldik biri fab diğeri fileli. Almışken fab alın. Fileli olan kedilerin tirnak torpuleme noktasi oldu :d Birinin kafa koyma yeri kırıldı whatsapptan yazdık ücretsiz yolladılar kafa koyma kısmını. Çok rahat bir koltuk, cok memnunum ben. Kesinlikle öneririm
  4. Rhodos

Epic Hesabım Ne Kadar Eder ?

İşime yarayacak bir şey varsa alabilirim ondan demistim.
  5. Rhodos

Epic Hesabım Ne Kadar Eder ?

Fab kütüphaneni listeleyebilir misin? Sadece ucretsizleri mi alıyorsun?
  6. Rhodos

2025 Yılında Rx6800 alınır mı?

yok kardesim niye olu yatirim olsun? elindeki butceye alabilecegin max performansi veren kart bu sonucta. oldukca uzucu ama 10000 lira dedigimiz para 250 dolar. ikinci el disinda cok bir alternatif yok malesef bu paraya. diyorsan ki alinca 5 sene kullanacagim belki son yillarda falan driver...
  7. Rhodos

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

Sirf sana cevap yazmak icin giris yaptim. Zira motion blur denen seyin ne olduguna veya neyi cozmek icin kullanildigina dair en ufak bir fikrin yok. Izledigin yayinda gelen motion blur'un senin refresh rate'inle uzaktan yakindan alakasi yok. Bir cesit frame generation teknolojisiyle gelen 50-60...
  8. Rhodos

Yardım YARDIM LAZIM Bu soğutucunun markası/modeli nedir? Kurtarılabilir mi?

https://www.hepsiburada.com/cold-power-am4-fan-ayagi-kule-tipi-fanlar-ve-sivi-sogutma-icin-pm-HBC00005RIECI Hocam mesela bunda kancali kule tipine uygundur yazıyor ama bu model vidayla sabitleniyor sanırım. Uymaz diye düşünüyorum fikrin var mi
  9. Rhodos

Migros poşetinde teslim aldım soğutucuyu kutu falan hak getire :D ondan diyorum bu parça bulunur mu yenisini mi almak gerek diye
  10. Rhodos

Hocam bunu takabilecegim bir bracket falan yok. O konuda ne yapabilirim?
  11. Rhodos

Hocam bunu nereye takacağım, herhangi bir bracket falan hiçbir şey yok. Anakarttan çıkan bracket uyumlu durmuyor ben mi bir şeyi kaçırıyorum
  12. Rhodos

Selamlar, dün ikinci el bir sistem aldım. Satın aldığım kişi taşınırken soğutucuyu sökmediği için soğutucu zarar görmüş. Soğutucu aslında oldukça iyi bir soğutucu kurtarabilirsen kullan dedi. Soğutucudan hiç anlamıyorum, bunun modeli nedir ve bunlar için ayrıca bracket satılır mı, alsam uyar mı...
  13. Rhodos

❌İndirim Bitti! TCL 50P635 televizyon alana soundbar 3700 TL yerine 1 TL

otomatik eklenmiyor kendin elle eklemen lazim. zaten bitmis sanirim indirim
  14. Rhodos

hocam ben aldim kullanamadim henuz kutusunda duruyor net cevap vermeyeyim 1731074413 ama arastirdigimda en iyisi bu gibi duruyordu fiyatina gore. 20k civarina 50c645 olmasi lazim QLED panel onu da dusunebilirsin.
  15. Rhodos

Ben televizyonu birkac gun once aldim, henuz kuruluma gelmediler. Televizyon zaten fiyat bandinda baya iyi. Az once kampanyayi gorunce iade baslatip tekrar satin aldim, toplam 13870'e geldi. Cok iyi firsat link...
  16. Rhodos

🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

6 oldu total benim de bakalım nereye varacak bunun sonu:d
  17. Rhodos

❌İndirim Bitti! SAMSUNG S23 128GB 26.499₺

hb premiumla 20k uzeri telefon alirken visa kart girince otomatik 1k dusuyor. birkac saat once 21'e s22 siparis etmistik, iptal edip bunu aldik cok guzel bir fiyat valla 25.5 cok icime sindi. eyvallah agalar
  18. Rhodos

❌İndirim Bitti! SAMSUNG S23 128GB 26.499₺

hocam bu visa indirimi nasil oluyor? 1703618343 size sormak istemistim alintilayamamisim
  19. Rhodos

İnceleme CS:GO Vs Valorant Türkiye'nin En Detaylı Karşılaştırması

ahaha kesinlikle 60 saat harcamissindir chatgpt'ye yazdirmamissindir :P 1697106515 normalde emek varsa destekleyici yorum yapmaya calisirim ama baya kotu makale. bir de el emegi diye paylasmissin 🤡
Geri