Arama sonuçları: *

1. B

İphone sim kartıokumuyor (servis yok)

Yd 14 pro max sahibiyim 1 ocak itibari ile açıldı fakat kendi sim kartımı okumuyor ( başka sim kartlarını okuyor ) , kendi sim kartım da başka telefonlarda çalışıyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardım.
  2. B

Yardım Out of range 1600×900 60 hz hatası

yeni sistemime eski monitorumu bağladım out of range hatası veriyo 1600×900 60hz , pc yi televizyona bağlayıp görüntü ayarlarını 1600×900 60hz yaptım ama yinede aynı hatayı veriyor
  3. B

Mavi Ekran Yeni pc topladım ilk açılışta ekranda hata verdi ( input signal out of range ).

Ama televizyonda sorunsuz çalıştı ve yine çevirici kullandım
  4. B

Mavi Ekran Yeni pc topladım ilk açılışta ekranda hata verdi ( input signal out of range ).

Pc yi televizyona bağladım sorunsuz açıldı , şimdi monitor bozuk mu
  5. B

Var 1676906067 Fanı dönüyo 1676906140 Vga yı adaptörden söküp anakarta bağlayıp deneyeyim mi
  6. B

Pc yi ilk defa açtım ve monitorde input signal out of range yazıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
  7. B

AMD'nin yeni kartlarında wattman sorunu halen devam ediyormu

İyi fiyat kanka fakat çok nadir de olsa biraz daha ucuza bulabiliyorsun mesela ben 3000 e aldım 7 ay miningli kartı
  8. B

Yardım Kasanın usb kablosunu anakartın neresine takıcaz?

Fotograf ekleyecektim fakat eklenmedi . Anakartın üstünde 1 adet usb 34 bir adet usb 56 isimli 9 lu pin var hangisine takmalıyım veya hiç mi takmamalıyım? Cevallayan herkese teşekkürler.
  9. B

Çözüldü✓ Ekran kartı montajını yapamadım.

Toplam 9.8 k ya denk geldi dostum
  10. B

Kasanın pci-e slotlarının orda bir adet vida var mış ondan dolayı takamamışım ekran kartını fakat şimdi hallettim , hepinize çok teşekkürler.
  11. B

Yani ekran kartı ve kasanın uyumsuzluğu diye bir şey yok mu ? 1676767258 Bide konudan bağımsız olarak sizce sistem f/p olmuşmu tam 9.8k tuttu ( ekran kartı 2. El 8 aylık )
  12. B

Dostum kasanın arka tarafında ekran kartının denk geldiği bölümde 5-6 tane çubuk var ızgara gibi ordan 2 tane çubuğun 1 irini vida ile diğerinide çubuğun çevresindeki izi sayesinde kopararak çıkardım. 1676765321 İlk defa montaj yaptım ve açıkcası fazla baskı uygulamaktan çekindim anakarta ya...
  13. B

Herkese merhaba parçaları kendim toparlayıp bi sistem oluşturdum fakat montajda ekran kartını takamadım acaba ekran kartı ile kasanın uyuşmama ihtimali var mı ya da başka bir hata mı yaptım acaba ? Sistem özellikleri: Asrock rx 6600 Ryzen 5500 Asus b450mk-ll Goodram 8×2 3200mhz Zalman i3...
  14. B

Sıfır Gigabayte b450 mk bios sürümü ?

Teşekkür ederim
Geri