İş yerimiz için araç alıcazda bütçe 800k ya kadar çıkar, az yaksın kronik sorunlari felan çok olmasın , otomatik vites tercihdir, 2015 sonrası felan olsun zaten kullanımıda şehir içi olucak ilan önerebilir misiniz misiniz?
1722507244
Merhabalar oyuncu koltuğu bakıyorum bütçe hawk fab v3 tarzi 6000 liralık modellerine yetiyor sizce o fiyata alınır mı yoksa o fiyata daha kaliteli ürün bulabilir miyim boy 185 kilo 85
Merhabalar ben fiyatı fazla olmayan bi oyuncu koltugu bakiyodum 2.5 k ya rabel x marka koltuk buldum ama forumlarda genel olarak çok eleşririlmişti 4k ya fashcolle var ama yine dandirik deniliyor pek pc de oturan birisi degilim ve cok kotu bi sandelyeden oynadigim icin herhangi birseye gecsem...
Merhabalar arkadaşlar benim 2000 liralık bir bütçem var belki 100 200 lira aşabilir.
Bana batarya performansı mümkünse iyi olan , varsada gaming modu olan bluetooth kulak içi kulaklık önerisi yapabilir misiniz
PCm modeme uzak oldugu icin dandirik bir routers bagliyim ve hizim 5 mbps ye kadar dusuyor ,pingim artiyor ve paket kaybi yasiyorum
bu sorunlarin gitmesi icin fiyati 1000tl yi asmayan orta seviye bi router onerebilir misiniz?
Turk telekom kullaniyorum
1689513564
5ghz olursa cok iyi olur
Windows 11 kurulu bilgisayarımda rx 6700 ekran kartı var her program güncel ama oyunlara girilmiyor ekran hertz değişmiyor windows ile alakalı bir sorun sanırım ama windows güncellemeside gözükmüyor. Lütfen yardım agaaaa.
1666552942
1666553158
Pc restartı sonrası alt tab atabiliyorum ama sıkıntı halen devam ediyor windows güncel amd kart. Oyunada girilmiyor Valorant açıyorum ve bu cikiyor A D3D11-compatible GPU (Feature Level11.0, Shader Model 5.0) is required to run the engine.
Bugün oyun oynarken (mobil verideydim) evin wifi ina bağlandim ve oyuna girmek icin alt tab attim. O sırada ekran karardı ve oyunun sesleri çok garip biçimde bozuldu. Kasadan pc yi kapatmaya çalıştım kapanmadı, yine kasadan restartladım pc açıldı ama ekran hertz i düşmüştü ve yükseltilemiyordu...