Arama sonuçları: *

1. P

400k 800k arası araç

İş yerimiz için araç alıcazda bütçe 800k ya kadar çıkar, az yaksın kronik sorunlari felan çok olmasın , otomatik vites tercihdir, 2015 sonrası felan olsun zaten kullanımıda şehir içi olucak ilan önerebilir misiniz misiniz? 1722507244
  2. P

Kablosuz oyuncu mouse

Bütçe asagi yukari 2bin tl kaliteli kablosuz bi mouse arıyorum model önerebilir misiniz?
  3. P

Hawk fab v3 oyuncu koltuğu

Merhabalar oyuncu koltuğu bakıyorum bütçe hawk fab v3 tarzi 6000 liralık modellerine yetiyor sizce o fiyata alınır mı yoksa o fiyata daha kaliteli ürün bulabilir miyim boy 185 kilo 85
  4. P

Uygun fiyat oyuncu koltuğu

Ama o kadar butce yok iste en ama en baba 5k olur o civada premium var midir efenim
  5. P

Uygun fiyat oyuncu koltuğu

Merhabalar ben fiyatı fazla olmayan bi oyuncu koltugu bakiyodum 2.5 k ya rabel x marka koltuk buldum ama forumlarda genel olarak çok eleşririlmişti 4k ya fashcolle var ama yine dandirik deniliyor pek pc de oturan birisi degilim ve cok kotu bi sandelyeden oynadigim icin herhangi birseye gecsem...
  6. P

Bluetooth kulakiçi önerisi

Tesekkurler beyler
  7. P

Bluetooth kulakiçi önerisi

Merhabalar arkadaşlar benim 2000 liralık bir bütçem var belki 100 200 lira aşabilir. Bana batarya performansı mümkünse iyi olan , varsada gaming modu olan bluetooth kulak içi kulaklık önerisi yapabilir misiniz
  8. P

İnternet bağlantım çok kötü routerla

PCm modeme uzak oldugu icin dandirik bir routers bagliyim ve hizim 5 mbps ye kadar dusuyor ,pingim artiyor ve paket kaybi yasiyorum bu sorunlarin gitmesi icin fiyati 1000tl yi asmayan orta seviye bi router onerebilir misiniz? Turk telekom kullaniyorum 1689513564 5ghz olursa cok iyi olur
  9. P

50 k bütçe var oyun ağırlıklı min 1tb ssd li laptop lazım

Özelliklerinde en az 1tb ssd olsun oyun odaklı olucak güzel laptop önerir misiniz?
  10. P

45 ila 55 bin tl arası yazılım için laptop

2. Linkteki cihaza baktım ama ekran kartı 105w çok az değil mi?
  11. P

45 ila 55 bin tl arası yazılım için laptop

Merhaba yazılım içn laptop arıyorum ssd 1tb ram 16 olursa yeter ama hizli olsun. Guzel bir laptop atarsaniz hos olur
  12. P

Windows grafik aygıtı olası bir sorun algıladı

Windows 11 kurulu bilgisayarımda rx 6700 ekran kartı var her program güncel ama oyunlara girilmiyor ekran hertz değişmiyor windows ile alakalı bir sorun sanırım ama windows güncellemeside gözükmüyor. Lütfen yardım agaaaa.
  13. P

Windows 11 de Amd Sowtware edition sorunu MONİTÖR ile ilgili

1666552942 1666553158 Pc restartı sonrası alt tab atabiliyorum ama sıkıntı halen devam ediyor windows güncel amd kart. Oyunada girilmiyor Valorant açıyorum ve bu cikiyor A D3D11-compatible GPU (Feature Level11.0, Shader Model 5.0) is required to run the engine.
  14. P

Windows 11 de Amd Sowtware edition sorunu MONİTÖR ile ilgili

Bugün oyun oynarken (mobil verideydim) evin wifi ina bağlandim ve oyuna girmek icin alt tab attim. O sırada ekran karardı ve oyunun sesleri çok garip biçimde bozuldu. Kasadan pc yi kapatmaya çalıştım kapanmadı, yine kasadan restartladım pc açıldı ama ekran hertz i düşmüştü ve yükseltilemiyordu...
Geri