Arama sonuçları: *

1. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Farklı kabloylada denedim olmadı cidden moralim çok bozuldu çok büyük hevesle toplamıştım
  2. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Elimde farklı ram yok bulabilirsem denerim Farklı kabloyla deneddşm
  3. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Denedim olmadı
  4. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Onboarddan mı görüntü almayı deniyim yoksa ekran kartından mı?
  5. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Deneyebileceğim monitörden başka sadece televizyon vardı orda da görüntü alamadım
  6. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Evet fanları dönüyor ayrıca onboarddan da görüntü gelmiyor 1721584560 Yaptım çoğu şeyi denedim olmuyor
  7. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Nasıl yani? Bahsettiğin şey tersine çevirmekse denedim hatta başka hdmi kablolarıylada denedim ama görüntü yok hala yüm parçaların fanı çalışıyor ama görüntü yok ne ekran kartında ne onboardda
  8. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Anakartımda herhangi ışık yok
  9. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Denedim bios pilinide şimdi denedim 10dk falan bekledim hala aynı
  10. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Bios pilini çıkarmadan denedim şimdi çıkarır beklerim başka bi fikrin varsa söylersen sevinirim
  11. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Evet? Ne ekran kartından ne onboarddan görüntü alabiliyorum no signal diyor
  12. Utkan.

Pc görüntü vermiyor!

Merhabalar daha bugün yeni bir sistem dizdim her şeyini taktım ama görüntü vermiyor. Rami kontrol ettim İşlemciyi kontrol ettim Kabloları dogru yere takıp taımadığımı kontrol ettim Sistemim Ryzen 5 2600 ,Msi armor rx580 8gb, 8gb ddr4 ram ,A520M-hvs İşlemciyi ve ekran kartını ikinci el aldım ama...
  13. Utkan.

Q9300 işlemcili MSI GTX 750 Tİ ekran kartlı sistem nasıldır?

evet ama bildiğim kadarıyla benim anakartım en fazla 4gb ram destekliyor o yüzden değişmek istemiştim
  14. Utkan.

şuan ki işlemcim Intel PentiumE5400 anakartım asusP5KPL-AM SE
  15. Utkan.

şimdilik belirli bir bütçem yok kafam planlıdığım buydu ama işlemci ve anakartı net değiştireceğim işlemciyi internette 150 tl ye buldum anakartı dediğim gibi karar vermedim
  16. Utkan.

Selam dostlar yeni pc toplamak istiyorum başlıkta da yazdığım gibi Q9300 işlemci ve msi gtx 750 ti twin frozr ekran kartı. Ekran kartı chipset arızalı bu nedenle oldukça ucuz chipset tamiri ne kadara mal olur biliyor musunuz? eğer çok pahalıya mal olmayacaksa alacağım anakart olarak asus striker...
  17. Utkan.

Payday the heist açılmıyor

Merhabalar arkadaşlarımla oynamak için Payday the heist aldım ama açılmıyor açmaya çalıştığımda siyah bir ekran açılıyor anında geri kapanıyor nasıl düzeltebilirim söylerseniz sevinirim
  18. Utkan.

Super slim kasa ps3 açılmıyor

Farklı hdmı kablosu bile denedim olmuyor maalesef sanırım dediğiniz gibi anakartta yada güçte sıkıntı var cihaza baktıracağım. Teşekkürler.
  19. Utkan.

Super slim kasa ps3 açılmıyor

Merhaba hemen konuya girmek istiyorum ps3 üm açılmıyor ne sarı ışık ne yeşil ışık yanıyor açtığımda ekran gelmiyor güç düğmesine basılı tutmayı denedim ama bastığım anda 2 bip sesi geliyor ve ne kadar basılı tutarsam tutayım ekran sıfırlama ayarlarıda gelmiyor başına böyle bir olay gelmiş olan...
Geri