Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Gigabyte 23.8" G24F-2 alınır mı

Usta o baktığın monitör itopyada 4299 TL idi Kasım 1 den önce. Kasımda indirimi bitti, yani bir kaç günle kaçırdın. Tekrar orada veya başka bir yerde indirim olabilir ama müneccim de değilim, bilemem :)
  2. C

Ocak 2024 olmadan seçeneklerine iyice bak derim. Yeni yılda muhtemelen her şeye zam gelir. Geçen sene öyle oldu çünkü. 50 gün falan var muhtemelen satan sitelerden birinde indirim olur bence.
  3. C

27 inç monitör önerisi max bütçe 6k

bende bunu paylaşayım usta seçim sana kalmış fiyat vs değerlendir ikisi de güzel ürün çünkü sorun çıkarmaz. Gösterdiğin Asusta güzel ürün fakat VA panel olduğundan rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksan lenovo ya da Delli öneririm. En alta Asusun incelemesini de attım kararsız kaldıysan. VA panel...
  4. C

Genel olarak güzel bir monitör. Almamak için bir sebep yok. %95 i memnunken %5te sıkıntı çıkması çok normal. Kiminde ölü piksel çıkar, kiminde ekranda sorun çıkar vs. Teknoloji ürünlerinde olabiliyor. 100 kişiden 1 kişi siyah ekran alıyorum dediğinde o ürünü kronik sorunlu yapmaz. Beğendiysen al...
  5. C

Çözüldü✓ . Hp Omen 25I SİZCE NASIL

27inç ve fullhd bir monitör olarak gayet başarılı duruyor hocam. Özelliklerine vs baktım gerek parlaklık, renk vs ayarı, gerek ghosting oranı falan güzel bence. Normalde 27inç ve fullhd çok önermem ama bu model önerilecek modellerden. HP omen 25i ile rahat yarışır kafa kafaya derim. Sadece...
  6. C

ASUS TUF Gaming VG249Q aldım yapılması gereken bir şey var mı?

Bende Asusun VG249Q1A modeli var. Kendi gelen ayarları genel olarak iyi. Racing mod (yarış modu) genel kullanım için ideal. Sadece sarı-turuncu gibi renkler biraz daha baskın nedense. Araştırdım Asusun monitörlerinde olan birşeymiş. Onu da renk ayarlarından Kırmızı 98 - Yeşil 100 - Mavi 99...
  7. C

Çözüldü✓ . Hp Omen 25I SİZCE NASIL

Çok şık bir ürün gerek renk gamı gerek tepkime süresi vs. özellikleriyle. Gigabyte F-2 ile ayak kıyaslanmış sanırım üstteki yorumda ama iki ürün aynı klasmanda değil diyebilirim genel özellikleri ve kalitesi bakımından. Ayak yüksekliklerini bilemeyeceğim, orasına takılıp takılmamak sana kalmış...
  8. C

Seçtiğim Monitörlenden Hangisi Mantıklı

27inç full hd tavsiye etmem. Heleki oyun ve grafik tasarımı için hiç tavsiye etmem. 27 inç alacaksan gözün kapalı 2k almalısın. Yoksa 24inç. Neden dersen 24inçlerde genel olarak 93ppi (ideal pixel sayısı) varken fullhd 27 inçlerde genelde 82-83ppi değeri olur. Görüntü daha dağınık olur uzun...
  9. C

Hangisini Almalıyım . MSI 23.8" G2412 / Monster Aryond A24

Aryond bir tık olarak önde o zaman asansörü ve hoparlörü de var artı özellik olarak. Ghosting ve bulanıklığı overdrive modlarını düşük-normal-yüksek olarak kurcalıyarak minimuma düşürürsün zaten. Verileri verdik gerisi sana kalmış :) Hangisini alırsan şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  10. C

Hangisini Almalıyım . MSI 23.8" G2412 / Monster Aryond A24

Ghosting örnek olması açısında birkaç modelin örneğini atıyorum. Solda MSI G2412 ve kıyaslama için farklı modellerin ghosting testi var. Sağda Abdullahın videodaki test. Fakat abdullah yaptığında overdrive düşük mü normal mi yüksek mi bilmiyorum. İnternette araştırdım ama aryond a24 adam gibi...
Geri