Arama sonuçları: *

1. KnithsSs

Yarın edebiyat sınavım var ama bişey bilmiyorum

Ya aga zaten soracakları şey cümlenin ögeleri, edebiyat toplum iliskisi yorumlama, kitaptaki yazsrlarin eserleri, bide akimlari sorar youtube dan bak yaziliya hazirliklara bise kalmaz yaparsin. Rüştü hoca ile edebiyatin sinava hazirliga bak yaparsin buyuk ihtimal 40 puan dil bilgisi 60 edebiyat...
  2. KnithsSs

500 Tl Kulaklık Önerisi

Kanka itopyada 1k diger yerlerdd 438 bu nasi is diger yerlerde hic satis yapmamis guvenmiyorumda
  3. KnithsSs

500 Tl Kulaklık Önerisi

Dostlar selam 500 tl civari kulaklık ariyorum malesef fazla cikamam mikrofon kalitesi iyi olan bir kulaklik ariyorum oynadigim oyunlar (cs, valo, assasins, nfs tarzi oyunlar) uygun fiyatli eğer kendiniz kullaniyorsaniz kendi kulakliginizda olabilir öneri yaparsaniz sevinirim.
  4. KnithsSs

sorumluluk sınavları hakkında

Valla ben yt den video izleyip gecmistim .d ayni sorular cikmisti
  5. KnithsSs

Ücretsiz Edit Programları

Davinci yükledim bugun sabah gayet guzel program.
  6. KnithsSs

DaVinci Ücretli değil mi? 1661726171 Onu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim mobilde geçmişim var pc versiyonu daha güzel olur diye tahmin ediyorum teşekkür ederim.
  7. KnithsSs

Merhaba şu an after effect alacam param olmadığından beni bir süre götürcek fragmovie , amv tarzi editler yapacağım bir program lazım ücretsiz olursa çok güzel olur yardımcı olursanız sevinirim.
  8. KnithsSs

ACER Monitör alınır mı?

Bu monitöre zamaninda bende bakiyodum gayet kaliteli bir monitor zaten acer ve asusun urunlerine baktigimda hiç suphe duymuyorum alabilirsiniz.
  9. KnithsSs

144 HZ Mönitör önerisi

Arkadaşın fiyatini geçiyor dostum o link bu fiyata tn panel oyuncu monitoru falan bulabilirsiniz fakat tn panel önermiyorum. Uyguna bulunan monitörler cbox, gamebooster gibi şikayeti fazla firmalar. Eğer bulabilirseniz Asus VG241R monitörüne bakabilirsiniz. Ben 1 hagta önce aldım 3200 falandı
  10. KnithsSs

2 Monitör Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

O yönden pek bir bilgim olduğu söylemez ve bu forumdada pek bilgi alacağınızi sanmiyorum pek diğer forumlarada sorabilirsiniz.
  11. KnithsSs

Dönüş yapıcam bi dk 1661423003 Hocam ben olsam asus alirdim her yönden gayet güzel bir model msi monitorun curved özelliği var yanlış hatırlamıyosam eğer fps oyunu oynayacksanız pek hoşunuza gitmeyebilir. Gigabyte da garanti süresi 2 ay diye gördüm o bile bana soracak olursanız alınmayacak bir...
  12. KnithsSs

2. Seçeneği almani öneriyorum.
  13. KnithsSs

Lenovo G24-20 Alınır mı ?

Hocam özellikleri iyi ama gorunus olarak beni bozdu. İnternette guzel duruyordu normalde bende alacatim yalan yok ama gidip kendi gözümle görünce ısınamadım. Bide arkadaş nethouse dan almis ben baktigimda fazla degerlendirme falan olmadigindan guvenemedim. Para da benden cikmadigindan riske...
  14. KnithsSs

14000tl ye PC tavsiyesi monitör dahil

Hazır sistemler kazık yemediğiniz taktirde daha uyguna gelebilir ama bu dönemde işlemcilere falan zam gelicek ve dolarda haliyle artiyor yani ne kadar beklerseniz alacaginiz sistem o kadar düşebilir Yinede siz bilirsiniz içiniz nasil rahat ederse ister hazır alın ister kendiniz toplayin. Şu...
  15. KnithsSs

Lenovo G24-20 Alınır mı ?

Ben bu monitörü media markta gördüm ama hiç hoşuma gitmedi benim zevkime tersti tabi sizin için aynısını söylemek ahmaklik olur siz sevebilirsiniz. Ben Asusun Vg24q1r modelini aldım şahsen bu kadar beklemiyordum gayet güzel beni tatmin ediyor. Bunuda düşünebilirsiniz.
  16. KnithsSs

Öneri Canım Sıkıldı Oyun Önerir misiniz?

Hocam cs yi biraz fazla oynamışsınız sanki 😅
  17. KnithsSs

Gencer gaming güvenilir bir sitemidir

Evet güvenilir
  18. KnithsSs

Oyunlar Karanlık gösteriyor

Monitörünüzde karanlık yerleri aydinlatan özellik yokmu ?
  19. KnithsSs

Asus vg249q1r alınır mı?

Ben bunu aldım ama daha gelmedi gelince yazarim
  20. KnithsSs

Instagram cekilis modum gerçekmi

Tuhafesnaf ve çevresindeki sayfalar
Geri