Arama sonuçları: *

1. S

Birden düşük fpsler almaya başladım

teşekkür ederim hocam güncelledim ve düzeldi
  2. S

pc yi alalı yaklaşık1-1.5 hafta oldu . oyun oynarken ultra grafik ayarlarında genelde sıcaklık değerlerim orta-yüksek diyebileceğim seviyede driverlar güncel mi nasıl bakabilirim
  3. S

1 2 saate kadar iyiydi oyun oynuyordum oyun hata vermişti ve kapatamamıştım o yüzden pc ye restart attım. açıldıktan sonra başka oyuna girdim 200fps ler görürken birden 13 fps almaya başladım başka oyunlar denedim aynı değerleri aldım garip bir şekilde düşüş oldu bunun çözümü nedir
  4. S

Xbox gamepass alamıyorum

Xbox game pass sitesine giriyorum.Oturum aç simgesine tıkladığımda 3 saniye yeni bir ekran açıyormuş gibi yapıp geri beni ana menüye atıyor.game pass almak için satın ala tıklıyorum aynı şekilde geri beni anasayfaya atıyor.nasıl düzeltebilirim bu ekranda kalıyorum be ana sayfaya atıyor
  5. S

Oyna tuşuna basıyorum lakin Oyun açılmıyor

Steamden Battlefield 5 yükledim.Oyna diyince açılır gibi oluyor 3 saniye sonra tekrar oyna tuşu geliyor ve oyun açılmıyor. her türlü boku denemeye çalıştım düzeltemedim.nasıl düzeltebilirim ?
  6. S

15k bütçeli pc önerisi

teşekkür ederim dostum
  7. S

15k bütçeli pc önerisi

farketmez hocam
  8. S

15k bütçeli pc önerisi

15klık bir pc önerisi verebilecek var mı? monitörsüz sadece kasa olacak . 15bin civarında olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  9. S

Humble Bundle Rdr2 Alamıyorum yardım

benim sorunum ile ilgili bir cevap bulamadım kanka
  10. S

Humble Bundle Rdr2 Alamıyorum yardım

rdr2 yi sepete ekleyip kart ile ödeme kısmına geçiyorum.bütün bilgileri dolduruyorum ve satın ala tıklıyorum ama kartınız reddedildi diyor.sayısız kez denedim ama yapamadım vakıfbank kartımla almaya çalışıyorum yardım edebilecek var mı ?
  11. S

DA yeni F/P Sistemin Fiyatı ??

ben pek öyle olacağını sanmıyorum.hikayesinde ryzen3 3200g var. 13k lık bir sistem için böyle bir işlemci kullanacağını sanmam.
  12. S

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Abi bir önceki sistem gibi 10k ile 12k arasında bir fiyat olursa çok iyi olur.
Geri