Arama sonuçları: *

1. S

Vergi İndirimli Telefon Önerileri

Realme 9 pro'ya da bakmanızı öneririm hocam.IPS 120 hz ekran 33w şarj nfc desteği mevcut
  2. S

Çözüldü✓ Sistemde normalden daha az ram tanımlı

Hocam sanırım öyle düzeliyor ama işlemcinin sınırlaması olmadığından işlemci boşta bile çalışıyor diye biliyorum
  3. S

Burada normal sanırım hocam
  4. S

Pc normalde 8gb ram a sahip fakat görev yöneticisinde 5,8 gb ram olarak gözüküyor.Bu durum normal mi Edit:Sistem APU ondan da olabilir sanırım
  5. S

Çözüldü✓ HDD hızlandırmak için ne yapılmalı?

4 yıllık laptopumda western digital marka 500gb lık bir HDD var.Geçenlerde hard diski bilgisayar açılırken onarım moduna girdi.Yavaşlamaya başladı intenetten baktım.HDD yi düzenli olarak tarayın vs şeyler diyor.Önerebileceğiniz bir program var mıdır?
  6. S

telefon sıfırlamak zararlı mıdır?

Verilerini yedeklersen olmaz bu sıkıntı
  7. S

Telefondan 3. ekran görüntü yansıtma

Maalesef ekran gözükmüyor herahngi bir dokunmatik aktivite yapamıyorum
  8. S

Telefondan 3. ekran görüntü yansıtma

Telefonun görüntüsünü tv ye veya pc ye yansıtmak istiyrum.Telfonda sadece micro usb çıkışı var.Bu tip dönüştürücüler bulunabilir mi? Veya Micro usb to type c ardında type c to hdmı kullanılabilir mi?
  9. S

Öneri 160 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

knk 160 tl çok bişe bekleme k55 çok kötü.Xiaomi nin çakmaları var ama tavsiyem haylou gt1 pro iyidir tanıdığım biri çok memnun 320 tl civarıdır.Bende haylou t15 var.500 tl paraya kıyarsan parasını hakediyor
  10. S

Tivibu kablosuz bağlantı

Tivibu uydu alıcım var.Kablosuz internet istiyorum wifi dongle gerekiyor.Kendi sitesinde 135tl ye satıyorlar.Herhangi bir kablosuz internet alıcısı fark eder mi? https://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/kablosuz-baglanti-cihazi-kampanyasi...
  11. S

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Windows 8.1 SN de ürün anahtarının engellendiği yazıyor
  12. S

Max 10k telefon önerisi sadece kamerası iyi olmalı

Xiaomi mi note 10 a bakabilirsiniz. Yanılmıyorsam 108 mp olan bi kamerası vardı
  13. S

Boştaki CPU sıcaklık değerleri normal mi?

Bilgisayar kaç yıllık acaba 1658453645 Eski ise bilgisayarın içini temizlemenizi öneririm çünkü boşt bir değer için uygun değil bu değerler
  14. S

Gt 1030 Volorant kaldırırmı kaç FPS olur

Bu sistemin Youtube'da videoları var: 1658413364 2.videodaki farklı kb[/MEDIA]
  15. S

Çözüldü✓ Windows 8.1 Single Language Lisans Anahtarı Nasıl Etkinleştirilir?

Bilgisayara windows 8.1 Single Language format attım.Lisans anahtarı yükle uyarısı alıyorum.İnternette windows 8.1 pro'nun lisans anahtarları satılıyor.Ne yapmalıyım? 1658412882 Bu arada sistem laptop
  16. S

Çözüldü✓ Windows 10 yüklü bir cihaza windows 8.1 atılmalı mı?

pro anahtarı single languagede çalışır mı?
  17. S

Çözüldü✓ Windows 10 yüklü bir cihaza windows 8.1 atılmalı mı?

ve internette pro sürüm için ürün anahtarı alınabilir pro indirebilir mi? 1658316308...
Geri