Arama sonuçları: *

• Users: appyn
  • Order by date
  1. A

Ekran Kartımı Satmak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

benim gigabyte 3060 gaming oc 12gb vardı ilana koyduğum gibi gitti 8 bin ₺ ye max ederi 9 bence
  2. A

❌İndirim Bitti! 🔥Clear Men Mentollü 3x600ml 159tl

bi kuponum daha varmış 209 ₺ ye geldi teşekkürler.
  3. A

Öneri RTX 5070 Alacağım Hangi Marka Alayım ?

ben zotac 5070 twin edge aldım çok memnunum tam fiyat performans
  4. A

Öneri 9 Bin TL Bandından Monitör Önerisi Arıyorum

ben çok memnunum https://www.amazon.com.tr/dp/B0GSQDRJZG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
  5. A

Elimde Corsair H45 Sıvı Soğutucu Var

bu ürünü satabilir miyim sizce eski pcmin içinde öylece duruyor yıllardır
  6. A

Coolmaster Nmve 850w Gold V2 Full Moduler

2022 yılında amazondan satın almıştım almanyadan gelmişti hala aktif olarak kullanıyorum çok memnunum
  7. A

🔥İndirim 💥 8599 TL - Gigabyte G27q20 200hz 0.5ms 2k Qhd Ips Pivot Monitör 💥

ben aldım geçen hafta çok memnunum herkese tavsiye ederim
  8. A

🔥İndirim Intel Core İ5 14400f 6699tl 🔥🔥🔥

arkadaşlar konudan biraz bağımsız 13600kf i cooler master 240mm soğutabilir mi, yeterli gelir mi?
  9. A

Öneri 2 Bin TL Gaming Monitör Önerisi

peki bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz bir monitör var mı 2k için
  10. A

Öneri 2 Bin TL Gaming Monitör Önerisi

rekabetci için neden uygun değil pek anlamadığım için sormak istedim bende monitör arayışındayım (arada cs2 ve lol oynuyorum)
  11. A

Zotac Rtx5070 Twin Edge Alınır mı?

33.990 ₺
  12. A

Zotac Rtx5070 Twin Edge Alınır mı?

arkadaşlar msi gaming trio 12gb 5070 almayı düşündüm ama aradaki 13 bin ₺ fiyat farkı düşündürüyor benim amacım 2K da rahatca oyun oynamak sizce değer mi?
  13. A

Ekran Kartımı Sizce Kaça Satabilirim?

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
  14. A

Ekran Kartımı Sizce Kaça Satabilirim?

arkadaşlar gigabyte 3060 gaming oc 12 gb ekran kartım var güncelleyeceğim için satmayı düşünüyorum sizce kaç bin ₺ ye satabilirim Not : rdr2, cyberpunk 2077 ve expedition 33 oynadığım en ağır oyunlar. Mining kesinlikle yapılmamıştır.
  15. A

12400f İ Hangi İşlemciyle Güncellemeliyim?

15 bin ₺
  16. A

12400f İ Hangi İşlemciyle Güncellemeliyim?

arkadaşlar yakın zamanda ekran kartımı(5070 e geçiş ) ve monitörümü değiştirip 2k ya geçiş yapacağım ama bir kaç ay daha var bahsettiğim güncellemerle sırıtmayacak bir işlemci upgrade yapacağım acaba hangi işlemciyi tavsiye edersiniz
  17. A

❌İndirim Bitti! Pny 5080 70484tl Pny 5070ti 52341tl

arkadaşlar konu dışı olacak ama bu 9 taksit muhabbeti hep var mı yoksa prime day e özel mi
  18. A

Çözüldü✓ Razer barracuda kulaklığımı bir sorun görünmemesine rağmen pc ye bağlayamıyorum.

bir kaç haftadır kulaklığımı hiç kullanmadım ihtiyacım oldu takayim dedim pc ye bağlayamıyorum
  19. A

Apple alışveriş praktika

Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Almanca gelişimim için uygulamadan yıllık satın almak istiyorum ama anlamadığım şey cüzdanda bi kartım bağlı değil bağlıysada haberim yok tek çekim şeklinde mi hesabımdan çekecek ve nereye yansıtacak. Teşekkürler
  20. A

🔥İndirim TCL 75C755 MİNİ LED TV 62.999₺

hocam bilmediğim için soruyorum mini led ne demek
Geri