Arama sonuçları: *

• Users: H.M.B
  • Order by date
  1. H

Video kaydı için program önerisi ?

OBS i öneririm ağır fakat fonksyonel bir program yayın vs. de kullana bilirsiniz.
  2. H

Servis sağlayıcılarının maksimim verdikleri hız.

Merhaba Şu anda kullanmakta olduğum alt yapım da 50mb/s ye 8mb/s ala bilmektyim. Servis sağlayıcıları 50mb/s üstünü desteklemiyor diyor fakat modemimde şu an speed test yaptıgımda 55mb/s sn ala biliyorum modem istatislik verilerine göre ise 70mb kadar destekliyor diyor kafam karıştı.
  3. H

Kulaklık girişi yamuldu

Kırılmış o galiba düzeltilemeye bilir. Bi ihtimalle elektirik çiler yama vb. yöntemlerle yeni jak taka bilirler ama net olarak çalışır ve ya yapa bilirler demiyorum sadece bir fikir?
  4. H

Ddr4 Si̇stem Toplamak Mı Mantıklı Ddr5 Mi̇?

Kendim DDR5 32GB ram kullanıyorum ve performans olarak DDR5 ler tam verimlilikte değiller bilgin olsun Samsung un DDR5 ram i var bende. 12 nesil İ7 işlemci 3070Tİ 32GB DDR5 GEN4 M.2 WD NİN 1 TB Sİ
  5. H

Yardım *Wifi nasıl daha iyi çeker, ne yapmalıyım ?

Bende CAT 6 var 300MB/S kullanıla biliyor. 1GB de hepsini kullanamam sebebim hem kablo 300 üstü desteklememesi hemde cihazlarımın desteklememesi fakat cat 7 ile 900 mb/s lere çıka biliyorum 1676756461 Kendiniz yapamayacak iseniz bir bilgisyarcı da yardımcı ola bilir sizlere o konuda.
  6. H

En CAT 6 daki kaybınız çok az olur kablonuzu kaliteli alır iseniz CAT6 300MB/S e kadar veri taşıya biliyor dış hat versyonları.
  7. H

modem ile internet kullanmak istediğiniz yerin mesafesi ne kadar?
  8. H

Şu şekilde Cat6 Kablonuzun ucundaki swic in birini modeminize takınız ve kabloyu kullanmak istediğiniz noktaya çekiniz ve ekstra olarak kullanacagınız cihaza swici takınız.
  9. H

BİNANCE'den paparaya para çekme

Bildiğim kadarı ile çoğu kripto para hizmeti veren yer paparaya işlem yapmamakta normal banka hesabınıza çekerek transfer yapa bilirsiniz paparaya.
  10. H

Tanıdığın bir bilgisayarcı var ise abi CAT6 kablo çeker misin derseniz o size yardımcı olur.
  11. H

Mali müşavirlik burosuna sahibiz ve günlük ort kişi başı 300 ile 400 arası fatura giriyoruz bulut sunucularına o yüzden dolayı statik kullanıyoruz 1 -1 lik olarak Türk telekomla anlaşmamız var kurumsal bazlı olarak.
  12. H

bende fiber var daireme kadar gelen ve 100 lük fazlası ile yetiyor. İşyerimizde de fiber var orada 1000 lik var orada ise bulut sunucuna veri yazdığımız için statik kullanıyoruz ve iş yerimizde bile ortalama 20 cihaz var ve CAT6 ile internet veriyoruz cihazlar desteklemediği için sorun...
  13. H

fifa 23 2060 kasma sorunu

Genellikle oyundan kaynaklı olarak kasıyor bilgisayarlarda ara sahnelerde ve gol sevinci vb. noktalarda çok fazla sorun yaşayan ola biliyor optimizasyon sorunları bulunmakta bildiğim kadarı ile kendim 3070Tİ ile bile arada kasma yaşıyorum arkadaşım var 3090 Kullanıyor ondan da sorunlar ola...
  14. H

maliyet ve verimlilik yüksek fakat arkadaş dış hattan çekecek galiba genede kendisi bilir fakat benim önerim de kablo olur DIŞ hat kablosu alırsa toprağın altına gömerek kabloyu koruyada bilir ezilme vb. İnterneti Hızlı ise CAT 7 Dış hat ta ala bilir ama CAT 6 normalde fazlası ile yeterli...
  15. H

Genişletici cihaz kullanmak istiyorum derseniz ise illaki TP link vb markaların büyü vericileri var fakat fiyatları çok pahalı cihazlar https://www.akakce.com/wireless-anten/en-ucuz-tp-link-cpe710-fiyati,720609375.html bu tarz cihazları dene bilirsin fakat kablo hem daha uygun ve daha verimli...
  16. H

Şu şekilde de yapa bilirsin Modemin ile yeni yaptığın yap arasını hesaplayarak CAT6 Dış hat kablosu alarak çeke bilirsin ve çektiğin kabloya wifi çoğaltıcı takarak kullanırsan daha verimli olur.
  17. H

Youtubedan para kazandım vergi olayı nasıl

şahıslar 8 bin tl ya kadar gelir vergisinden muhaf tutuluyor ticatette ama aylık mu yıllık mı bilmiyorum malaesfki.
  18. H

Youtubedan para kazandım vergi olayı nasıl

Net bir bilgim yok fakat bildiğim kadarı ile ilk olarak bir işletme kurmanız gerekmekte genellikle başlarda basit usul işletme kurulmakta ilerleyen zamanlarda normal işletme defterine geçiş yaparak gelirinizi bildirmeniz gerekmektedir giderleriniz ile birlikte ve bu sonuçlara göre devlet...
  19. H

Çözüldü✓ RTX 3070Tİ Güncelleme hatası

Hemen deniyorum. 1676753647 Sorun çözüldü çok teşekürler :D
  20. H

Çözüldü✓ RTX 3070Tİ Güncelleme hatası

Cihazımı yurt dışından aldım acaba ondan ola bilir mi ki?
Geri