Arama sonuçları: *

1. E

Playstation 5 aldım satıcı güvenilir mi?

Cihaz daha bugün elime ulaştı ve inceleme fırsatım oldu herşeyine incik cıncık gibi baktım bir sorun gözükmüyor. Kutu daha önce açılmış içine tr adaptörü konulmuş. Bu yüzden bir sorun olacağını sanmıyorum ithalatçı alan çoğu kişide böyle geliyormuş galiba. Tek kafaya taktığım nokta orta siyah...
  2. E

tamamdır hepsini kontrol edicem dediklrinizin muhtemelen cumartesi günü gelecektir. O zaman kontrol edeceğim. 1771548254 8 adet ölü pixelli monitör göndermişlerdi 8 tane monitörün hepsinde de ölü pixel veya pixel çakışması vardı hepsinin iadesini şartsız koşulsuz direkt geçtiler. Üstüne üstlük...
  3. E

yeterli olur mu?
  4. E

O yüzden ürün de sıkıntı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? daha önce hiç görmedim ps5 yani hiç dokusunu vs bilmiyorum bu yüzden çakma olup olmadığını veya üründe yazılımsal bir sorun olmadığını veya kol'da bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
  5. E

O yüzden trendyol gibi yerlerden almadım. Sadece amazon kullanıyorum bu yüzden koşulsuz şartsız iade var 30 gün içinde.
  6. E

Merhaba daha bugün playstation 5 slim versiyon aldım. Redura adlı satıcıdan ve amazondan satın aldım. Sizce bir sorun çıkar mı? cihazda herhangi bir sorun olur mu? satıcı güvenilir midir? bu soruları almadan önce sormalıydım ama stokta sadece 1 adet kalmıştı hızlıca almak istedim bu yüzden biraz...
  7. E

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 59g mouse siyah 1799₺🔥

Hocam genel olarak herkes şikayetçi razer scroll konusunda kötü bir firma. Yani sadece chatgpt'ye kronik sorunları hakkında kaynak sorsan sana tonlarca reddit veya razer forumundan bilgi ve kaynak verir. Giriş seviye mouse çünkü bunlar
  8. E

Evet v3 modeldi ikiside. Şuan çekmecemde boş boş duruyorlar. Tamir ettirmeye üşeniyorum razer'i çok seviyorum ama mouse konusunda berbatlar.
  9. E

Bende mi sorun oldu bilmiyorum ama 2 tane bu mouseden sipariş etmiştim hem laptop'um hem de masaüstü bilgisayarım için ikisinde de scroll tuşu bozuldu 1 yılı doldurmadan hemde ama ufak bi araştırma yaptığımda kronik arızalı olduğunu öğrendim. Alacaklar bu konuyu gözden geçirsin.
  10. E

🔥İndirim GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz IPS oyuncu monitörü 4999₺🔥

Pekte indirim sayılmaz çünkü zaten 2 aralıkta 4500 bandına düştü.
  11. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aktif olarak razer blackshark v2x kullanıyorum kablosuzuna geçmek beni çok tatmin edecektir. Şuan kullandığım kulaklıktan herhnagi bir eksisi varmı veya kötü bir yanı?
  12. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-HyperSpeed-Spor-HyperClear/dp/B0CBRTBSNV/ref=sr_1_14?dib=eyJ2IjoiMSJ9.x01_rqZ8D-dr1Ej5b39-EKVZuLD3pcQrGsfm-qlNsEBfGa1CI1CvX3C3NGSyIu-NFYwtaxRysvajptYcYgan-baTPU0JN-otBJD3zJbEDX95mc6yYXN84UPYqUwhRzwjfxjeOV71A0C_a457GQ1ksl7DJB7iF3YUj3cQcJEYZJREVKwYDzuMlHxu...
  13. E

Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

Neredeyse 4 senedir qcy'nin kulaklık ürünlerini kullanıyorum. Şu anda kullandığım model bu ve söyleyeceklerim tek kelimeyle kusursuz. Ben müzik dinlemek ve film izlemek için aldım. Günde en az 4 5 saat kesintisiz müzik ve uyurken de yağmur sesleri vs dinliyorum yani bu kulaklıkla neredeyse 13 14...
  14. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

razer blackshark v3x hyperspeed 4900tl alınır mı?
  15. E

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Mikrofonu pek hoşuma gitmedi kötü denecek kadar kötü gibi duruyor.
  16. E

Söylediğim kulaklık minimaline yakın mı?
  17. E

Merhaba bütçem 2500 - 3000 arasında kablosuz gaming kulaklık arıyorum. Şu anda aktif kullandığım kulaklık razer blackshark v2x mikrofonu olsun ses kalitesi olsun beni gerçekten memnun eden bir kulaklık ama kablo olayı gerçekten artık beni çok sıktı. O yüzden bu söylediğim kulaklığın minimalinde...
  18. E

25000 - 29000 arasında gaming laptop önerisi

sipariş verdim hocam dediğinizi yapacağım peki bunun yanında çanta vs gönderiyorlar mı yoksa ayrı olarak mı almam gerekiyor?
  19. E

teşekkürler hocam sipariş edeceğim yarın
  20. E

aynen tamam bunu alıyorum da hocam aklıma takılan tek bir şey oldu cihaz gerçekten 24gb olarak mı geliyor bu bilgi gerçek mi çünkü çok garip geldi bana.
Geri