Arama sonuçları: *

1. E

Openwrt kurdum ama internetim yok

Merhaba openwrt kurdum az önce ve recep abinin videosunu izledim fakat şu anda pppoe ayarını yaptığımda benim internetim olmuyo verdiği hata "Error: Network device is not present" bunu söylüyor bir kaç video izledim fakat işe yaramadı ne yapmam gerekiyor vdsl için lütfen yardım edin.
  2. E

Gaming.gen.tr yanlış ürün gönderimi

Sağolun hocam fakat istediğim ürün v1 versiyonuydu çünkü openwrt yapacağım için v1 versiyonu usb'liydi v2 versiyonunda yok oem olarak yapacağım biraz zor olacak ama yapacak bişi yok sadece geri gönder dedikten sonra o iade sürecini düşündüm ve gaming.gen.tr iade süreçlerinde pek iyi bir firma...
  3. E

Gaming.gen.tr yanlış ürün gönderimi

13 aralık 2024'te gaming.gen.tr üzerinden ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V1 ROUTER siparişi verdim fakat elime ulaşan ürün ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V2 ROUTER oldu yani bir üst sürümü ve bu durumu gaming.gen.tr'ye bildrdim bana ürünü geri iade etmemi söylediler. Bende eğer iade etmezsem ne olacak diye sordum...
  4. E

Openwrt için hangi router'i almalıyım?

hocam giga sürümü değilmi sizde ki çünkü xiaomi 4a modelinin yeni versiyonlarında yeni çip yüzünden openwrt desteklemediği yazıyor aklım çok karıştı
  5. E

Openwrt için hangi router'i almalıyım?

Merhaba, openwrt destekli bir modem almak istiyorum internette xiaomi mi wifi router 4a'nın desteklediğini gördüm ama gigabit sürümünün fakat şu anda baktığımda sadece xiaomi mi wifi router 4a olduğunu gördüm openwrt'de çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. İnternet olarka VDSL kullanıyorum fiber...
  6. E

Hangi sıvı soğutucuyu almalıyım?

Çok iyi performans veriyor şu anda her gün god of war ragnarok ve black myth wukong oynuyorum işlemci %60 %70 kullansa bile derecesi çok düşük kalıyor mükemmel
  7. E

Yardım Ürünlerimi kaç tl ye satmalıyım

17 fiyat varsa aklında dm
  8. E

Yardım Ürünlerimi kaç tl ye satmalıyım

ps5 uygun fiyata satarsan alabilirim
  9. E

16 gb ddr5 ram önerisi

Neden konu spam'ı yapıyorsun?
  10. E

tamamdır hocam teşekkür ederim.
  11. E

Daha önce kullanılmış bir işlemci gönderme ihtimalleri olmaz değil mi? 1726534358 Eğer öyle bir şey varsa direkt siparişi iptal edeceğim.
  12. E

ayrıca bir sorum daha var hocam amazondan tray işlemci almayı planlıyorum daha önce amazondan 5 tane monitör aldım ve kusurlu çıktı. Tray işlemcide bir sorun çıkarsa pin yamuk gelmesi veya daha önceden kullanılmış bir işlemci gelmesi durumunda ne yapmalıyım?
  13. E

Sipariş ediyorum o zaman hocam en iyi seçenek bu ise.
  14. E

Hocam emin misiniz? kule tipi fanlar bana göre sıvı soğutma kadar yeterli gelmiyor eğer sıvı soğutmadan daha iyi derseniz bunu alacağım ama yine de sıvı soğutucu olarak bundan iyisi varsa önerilerinize de açığım
  15. E

Ryzen 5 5600 işlemci sipariş ettim ve çoğunlukla bu işlemciyi sıvı soğutucu ile kullanmam gerektiğini söylediler ve gördüm. Fakat sıvı soğutucuya pek fazla bütçem yok bu yüzden 2 bin tl gibi bir bütçem var hangi sıvı soğutucuyu almalıyım? kule tipi sıvı soğutucular pek hoşuma gitmiyor hem duruş...
  16. E

Kol büyütmek için protein tozu önerisi

protein tozunun kolu büyüteceğini düşünen birisi ve 4 yıldır iğne kullanıyorsun. Bence kan değil nörolojik olarak bir değerlerini kontrol ettir çoğu iğne sadece kan değerlerinden değil bazı nörolojik sorunlar'da da baş gösterebilir. Önerim bir uzmana danışmanız.
  17. E

Kol büyütmek için protein tozu önerisi

4 yıldır iğne mi vurduruyorsun? nasıl olabilir böyle bir şey. Eğer sen 4 yıldır iğne vuruyorsan homo habilis olman gerekli. Troll'sunuz açıkça belli lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin ve ayrıca creatin felç bırakmaz.
  18. E

Sizce nasıl bir mouse?

%80 kronik sorun 1 sene sonunda otomatik bozuluyor. %20'sine denk gelmişseniz ne mutlu size :D
  19. E

Sizce nasıl bir mouse?

Evet Evet 1 yıla yakın kullandım orta tekerleği kendiliğinden bozuldu ve o paraya daha iyi performanslı mouse'ler var asla o para bu mouseye verilemez. Girişin giriş katmanında ki bir mouse'dir direk iade etmenizi öneririm. @tunaany7
  20. Gigabyte RTX 4060

Gigabyte RTX 4060

Ekran kartı hazır sistemimle beraber geldi. Hazır sistemin tamamını itopyadan aldım kutu fatura her şey vardır. RTX 4070 aldığım için satıyorum halen 2 yıl garantili durumdadır 1 yılını doldurmuştur. Hiç bir şekilde mining yapılamamıştır. Ekran kartında sadece (valo, lol, fortnite) gibi oyunlar...
Top Bottom