Arama sonuçları: *

1. S

20k civarı Laptop Öneri

Bro bunların ekranını biliyorum ama bütçeye göre tercih etmem diyor kendisi,bu fiyata en iyi gaming pc nedir acaba bide böyle öneri alırsam karşılaştırırım,bende victus var kendisine önerdim beğendi aslında şuan 4050li yada 3060lı victuslar ne alemde fiyat olarak
  2. S

20k civarı Laptop Öneri

Bi arkadaşım için laptop önerisi istiyorum zamanında bende cok takip ederdim ama kendi pc mi aldıktan sonra piyasadan çekildim o yüzden durumlardan cok haberim yok yardımcı olursanız sevinirim.Önceliğimiz hp olması nedense arkadaşım baya takmış ve illede hp olsun diyo tabii ki asus gibi cok güzel...
  3. S

Yükseltme yapmaya değer mi

Aga biraz daha yeni nesile çıkman lazım bütçe olarak, İnternette fps karşılaştırmalarına bak istiyosan ama genellikle işlemci odaklı oyunların testleri olsun ona göre bi kıyaslama yaparsın
  4. S

Laptopu Süpürgeyle Temizlemek

Hp Victus 16 Laptop var fan delikleri çok tozlanmış 1 yıldır hiç temizlenmedi süpürgeyle üstü körü çeksem sıkıntı olurmu acaba fanlara zarar verir mi. Manisada yaşıyorum öyle güvenipde verebileceğim yetkili servis de yok ben bunu nasıl temizleyebilirim
  5. S

Battlefield 5 yardım

Arkadaşlar daha önce bf1 oynuyordum, sonra gamepass alınca bf5 geçiyim dedim. Ama oyun nasıl desem çok yavaş gibi hissettiriyor silahları kontrol edemiyorum, mousela yaptıklarım oyuna yansımıyormuş gibi geliyor, zaten oyunu açınca anlamadığım şekilde mouse nin ışıkları sönüyor, sorun mousedan mı...
  6. S

Sadece valorantta 1911 pıng

Aynı sorunu yaşıyodum çözümünü bulamasamda kendimce bişey geliştirdim evde çok kişi olunca ping arttığını herkes biliyordur zaten konuya ordan girmicem, bakın bu bende işe yaradı başkasında yararmı bilmiyorum. Evdeki iphone cihazları wifi bağlantısından çıkarınca benim ping seviyesi diğer...
  7. S

fn tuşu basınca 45 spamlıyor 4ve5 e basınca yazmıyor

Aga gamepower gibi markanın suya dayanıklı etiketine niye güveniyorsun, switchleri çok düzgün kurulamana rağmen böyle bir hata olduysa servise gönder
  8. S

SPECTRUM PHANTOM alınır mı ?

Aga alınır ve y basılır dududu du dududu
  9. S

Öneri bu mouse alınır mı pişman eder mi?

Bi İnternet kafede bu mouseu kullanmıştım, bana biraz tutma şekli garip geldi sanki bi tık yamuk tutuyormuş hissiyatı veriyo, ama kullanımı rahat ve güzel, vuruşlarda falan sıkıntı çıkarmadı gayet güzel okuyor sensörü
  10. S

İtopyadan Sipariş Verdiğim DART1 Sistem Sizce Nasıl?

Bro hayırlı olsun, ama youtube özel çıkan sistemler f/p konusunda daha iyi, ama ben stok bekleyemem uğraşamam diyorsan sen bilirsin, sistem gayet güzel
  11. S

İyi bir pcnin yanına ps5 almak?

reis paran varsa al geç, çok büyük rahatlık yatakta istersen amuda kalkarak oyun oynuyosun, ha birde arkadaşların geliyorsa pes fifa falan atıyosun daha ne olsun, ha pc uyumlu gamepad alırım diyorsan bilemem.
  12. S

20-23k Laptop Önerisi

Ekran sallanması var ama öyle aşırı değil, yani dizinde kullandığın zaman çok sallarsan ekran da sallanıyor ama masada kullanırsan hiç bir sorun olmaz, diz de kullanırken dediğim gibi çok hareket edersen sallanıyor onun dışında ekran sallanma sorunu yaşamadım, fan sesiyle ilgili sorun nedir tam...
  13. S

20-23k Laptop Önerisi

Bende i5 12500h +rtx3060 ikilisi mevcut +ddr5 8gb Ram ile, Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 7 8 aydır kullanıyorum hiç bir pişmanlık yaşamadı tek sorunu 8gb Ram olması onu da yükseltirseniz hiçbir problem kalmaz. Ha bir de bu laptop oyun laptopu yani pil performansı çok çok iyi değil...
  14. S

CYBERPUNK DONMA SORUNU

ilk gün oynarken bi sorun yoktu sonra anlamadığım şekilde kayıt dosyam silindi,neyse oyun zaten cok buglu dedim görmezden geldim hikayenin yüzde20 si falan oynamıstım oysaki,hadi bide bu sorun yetmezmiş gibi şimdi oyun sürekli takılıyor sistemsel bi sorun olduğunu düşünmüyorum i5 12500h rtx3060...
  15. S

Arkadaş için 36500TL laptop önerisi lazım

Kombinasyonlar değişebilir fakat marka model olarak, Asus rog serisi, hp omen serisi veya msi titan serisinden ekran kartı 3070 ve üstü en az 16gb Ram li laptop araştırabilirsiniz, direk link olarak istiyorsanız şu sıralar piyasada pek yokum o yüzden nerde hangi indirim var bilmiyorum, dediğim...
  16. S

Ping Sorunu Lütfen Yardım

Arkadaşlar valorant ta ve diğer online oyunlarda saçma şekilde ping 2000 görüyor ve inmek bilmiyor, yani biraz şans durumu gibi diyelim bi maç başladı maçın başında bazen 20ms veriyor ve maç boyu stabil kalıyor ama hemen ardından girdiğim maçta 2000ms olayı yaşanıyor ve defalarca çık gir yapmam...
  17. S

HP Omen boşta pil düşmesi

daha önce böyle bi sorunla karşılaşmadım, yani mantıken bilgisayarın içindeki enerjiyi biyere harcaması lazım yoksa nasıl yüzde 60 gibi enerjiyi bitirsin, belkide uyku modunda unutmuşsunuzdur yani yoksa başka ihtimal veremiyorum.
  18. S

Acer AN515 modeli kaç nit bilen?

parlaklık olarak sorduğunuzu sanıyorum, 450nit parlaklık değeri veriyor diye yazdım, daha fazlasını verse bile max550 verir onuda zannetmiyorum
  19. S

Acer AN515 modeli kaç nit bilen?

genel olarak bu laptoplar da birbirine yakın kalitede paneller kullanılıyor, standart 450 nit belki biraz üstünü verse max 550nit diye tahmin ediyorum
  20. S

Acer Aspire 7 A715-51G oyun performansı nasıldır?

i5 12500h +rtx3060 rdr2 oynuyorum şu sıralar ultra grafiklerde dlss açık işlemci max 89 gpu 82 gördü, yani altında bi fan kullanmadığım için aşırı bi sıcaklık değil, zaten intel in kendi sitesinde de bu işlemci 105 dereceye kadar stabil çalışabiliyor. Çok rahatsız olursanız basit bi fan 6 7...
Geri