Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

7+ yıldır sektördeyim hala öğrenemediğim birçok şey var Mert şenerin içerikleri oldukça iyi ancak SEO'nun %5'i bile değildir muhtemelen :)
  2. Flushixy

%60 Boyutlarında Klavye Arıyorum

Teşekkür ederim, inceleyeyim.
  3. Flushixy

Yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim, işin doğrusu biraz premuim hissettiren ve kaliteli bir şeyler arıyorum %75 olmasına rağmen Yunzii x75 ve Yunzii B75 Pro şimdilik hoşuma gitti. Tek sorun mac ile uyumlu keycap göremedim kutu içeriğinde bu yüzden kararsız kaldım bir tık. ++...
  4. Flushixy

ajazz'lar %75 diye biliyorum yine de teşekkür ederim hocam
  5. Flushixy

Bütçe önemsiz, inglizce klavye tercihim.
  6. Flushixy

Aktif olarak yazılım ile ilgileniyorum, oyun falan oynamıyorum bütçe sorunum yok, Mekanik Klavye arıyorum. Macbook için* Keychron K9 - Q3 vs. almayı planlıyordum ancak başka düzgün model bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim *Logitech MX Mechanical önermeyin, teşekkürler.
  7. Flushixy

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

ayarlayacağım onları teşekkürler
  8. Flushixy

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

favicon mevcut anladığım kadarıyla, google favicon yüklenmeden önce index almış web siteniz yeni açıldığı için google üzerinde otoriter değil, otoriterleştikçe ve hit almaya başladıkça bu tarz sorunlar ortadan kalkacaktır.
  9. Flushixy

E ticarete başlamak için ideal site altyapısı?(Shopify,Woocommerce,vs)

Reklam bütçeniz çok yoksa biraz fazla emek vermeniz gerekiyor hocam, yine takıldığınız bir yer olursa profilimde kişisel bilgilerimin çoğu var bana ulaşabilirsiniz. H1 H2 taglerinin düzenlenmesi rakip analizine göre hangi anahtar kelimelere yöneleceğinin belirlenmesi, satış sitesi de olsa...
  10. Flushixy

wordpress eklentileriyle on page ve off page seoları halledebilirsiniz, Ödeme almak için iyzico ve paytr kullanıyorum. Optimizasyon tarafı da tamamen sizin elinizde yavaş bir siteyi hiçbir müşteri tercih etmeyecektir. Ayrıyetten şuanda satış yaptığım site bakımda olduğu için linkini atamıyoruj...
  11. Flushixy

ürün sayın 10'un altında ise kesinlikle woo yoksa opencart 3 yıldır woo + trendyol üzerinden satış yapıyorum optimizasyonu ve seo'su düzgün şekilde yapılırsa woo'nun üstüne tanımam
  12. Flushixy

Macbook için kablosuz mouse önerisi verir misiniz?

bütçeni biraz aşıyor ama logitech mx anywhere 3 oldukça kullanışlı
  13. Flushixy

Film Sitesi Açmak Yasal mı?

çok güzel paralar kazandırıyor ama yasal değil (film yayınlama lisansını satın almadıgın sürece)
  14. Flushixy

Hediye Kulaklık Önerisi

gamepower önermiyor musunuz
  15. Flushixy

Hediye Kulaklık Önerisi

500-650 bandında diyoruz 1.1k öneriyorsunuz hocam
  16. Flushixy

Hediye Kulaklık Önerisi

önerebileceğiniz var mı?
  17. Flushixy

Hediye Kulaklık Önerisi

Bi arkadaşıma hediye almayı planlıyorum 500-650 TL bandında kulaklık alacağım Gamepower Medusa 7.1 650 TL bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
  18. Flushixy

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

net bilgi malatya ve izmir vergi dairesiyle görüşüldü
  19. Flushixy

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

kardeşime alacaktım vergi dairesini aradım konuştum giriş çıkış yaptığın tarihe göre fiyatlandırılır dendi yani olmaz
  20. Flushixy

Apple Earpods Oyun için kullanılır mı?

Çok dış ses alıyorsunuz engelleme adına bir şeyi yok, bu durumlarda da kasarım diyorsanız alabilirsiniz
Top Bottom