Arama sonuçları: *

1. K

Anakart ve ekran kartı DDR farkı

Anakarttaki ve ekran kartındaki DDR değerli aynımı olmalı veyahut anakartın DDR'ı fazlamı olmalı mesela Ddr4 anakarta Ddr6 ekran kartı taksam bir sorun olurmu Gigabyte h-610m Sapphire Radeon rx6600 ekran kartı PC toplayacağım fakat pek bilgim yok
  2. K

Ekipman öneriniz varmı

1k bütçem var 500₺, 500₺ kulaklık ve klavye öneriniz varmıdır?
  3. K

15000 TL TV Önerileri

Yani TV öneremem fakat bir kaç şey söyleyebilirim Philips alma ya kasada yada ledlerde hep bozuklar çıkıyor kendim deneyimlerim hatta ledler bazen TV açıkken saniyeliğine tek bir yatay şerit olacak şekilde kapanıp açılabilir Karar verdiğin TV nin kesinlikle inceleme/eleştiri videosu varsa izle...
  4. K

Bu Pahalılığa Rağmen İnsanlar Nasıl Evleniyor?

Dedesinin babasından kalan arsayı satan var
  5. K

Fikir lazım ben harbi kararsızım

Arkadaşlar yakında PC alacağım (yani inşallah) yeni f/p sistemler bekliyorum fakat hemen tükeniyorlar gaminggentr de gezerken bu sistemi daha yeni gördüm sistem ne zaman yapıldı videosu varmı hiçbir fikrim yok asıl soru bu sistem iyi bir sistemmidir (sistem daha geçen 13.500k civarlarında idi)
  6. K

Bu sistem nasıl alınır mı

PC hocası ve donanım arşivi
  7. K

Mail hesabım çalınmış olabilir mi?

Maile gelen bir reklamsa sıkıntı olmaz herhalde fakat durup dururken herhangi bir site uygulamadan mesela Twitchten bir hesap doğrulama gelir ise bir sıkıntı vardır
  8. K

Çözüldü✓ Vatandan PC alıcam ama

1. Abdullah abi ve diğer YouTube sistemleri 2.bahsettiğin siteler (ince, game garaj,gaminggentr, vb) 3.vatan Sadece bazı abilerim alacaksan bizide çağır sana yardım ederiz diyor vatan,vatan,vatan diye öğrenmek istedim fiyatlarıki sağolsunlar attığım gibi yorum yazdılar
  9. K

Yakınımda olsa zaten 1. tercihim o olurdu
  10. K

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda PC almayı planlıyorum fakat F/p sistemler için zamanım olamıyor bilgisayarı babam alacağı için çıktığı gibi alamıyoruz bunun yüzünden 3.olasılık olarak Vatan'a gitmeyi düşünüyorum fakat daha önce Vatan'a hiç gitmedim bunun yüzünden kafamda sürekli şu soru...
  11. K

Max 10k telefon önerisi sadece kamerası iyi olmalı

Oppo telefonlara göz atabilirsin Oppo telefonlara göz atabilirsin
  12. K

Askere gidiyorum pc yi ne yapmalıyım

Ailenle yaşıyorsan fişi çek yeter Fakat komşu çocuğu gibi bir sorun varsa full dağıt gelince tekrar toplarsın
  13. K

sizce 15k ya alınır mı?

Ekran kartı fiyatları uçmuş 2 ay daha beklesen belki kart PC den pahalı olur 15k'ya al yanında yat
  14. K

Arkadaşlar yeni PC almayı planlıyorum

Arkadaşlar yeni bir PC almayı planlıyorum yakın zamanda "ben bu sistemi iyiki almışım efsane bir PC " dediğiniz bir sistem önerebilir misiniz?. PC toplama veya hazır sistem seçme işlerinde çok kararsızsım ve hata yapmak istemiyorum bütçe 15k (FPS örneği olarak valorant 150 - 200+ gibi)
Geri