Arama sonuçları: *

1. calmioss

Trip.Com Güvenilir mi Uçak Bileti İçin

Hocam daha uyguna kısa süreli bulamadım ben siz bulursanız bana atarsanız çok sevinirim
  2. calmioss

Babamın Hollanda Kimliğiyle Araba Alabilir Miyim

Babam devamlı orada yaklaşık bi 10 yıl yok senede 30 gün Türkiye’de sadece Hollanda kimliğide bulunmakta
  3. calmioss

Trip.Com Güvenilir mi Uçak Bileti İçin

cok ıyı fıyata amsterdam-ankara bıletı buldum bu sıte guvenılır mı bılmıyorum yardımcı olucak var mı
  4. calmioss

Babamın Hollanda Kimliğiyle Araba Alabilir Miyim

Babamın Hollanda kimliği var Türkiye’de yabancıdan yabancıya araba alabilir miyim alabilirsem ben kullanabilir miyim?? Yardım eder misiniz
  5. calmioss

Sadece Mutfak Masası İçin El Sürügesi Lazım

ya aslında benim için değil annem için bi yere gidicek oluyo sadece mutfak kirli koca süpürgeyi cıkartmıyım diyor
  6. calmioss

Sadece Mutfak Masası İçin El Sürügesi Lazım

evde 2 kişiyiz ve mutfak harici hiç bir yerde bişey dökülmüyor bunun içinde el süpürgesi mi olur veya başka bişey mi olur ne uygun olur bana
  7. calmioss

Wallpaper Alive wallpaper masaüstüne gelmiyor

Wallpaper Alive indirdim ancak wallpaper'ı açtığımda yeni pencerede açılıyor masaüstüne uygulanmıyor bunu nasıl cözebilirim bilen veya bi fikri olan var mı?
  8. calmioss

Çözüldü✓ 2.5k klavye önerisi lazım

evet hocam cok rahat tekrardan tesekkur ederım sız onermesenız almazdım klavyeyı
  9. calmioss

hocam klavye önceden aldığım 60 lıklara göre daha küçük ama ağır bence web driverındaa win 60 he bulamadım bende standart edıtıondan yaptım bı sıkıntı olmadı gayet calısır durumda geldı rapıd trıgger gıbı seyler calısıyor sesı cok cıkmıyor ve hissiyatı bence cok guzel tek - si bence arıyana...
  10. calmioss

yarın kapıda diyor bakalım gelirse yazarım düşüncelerimi
  11. calmioss

hotswap olması içime sindirdi son 2 klavyemde hotswap değildi tam bi rezillik yaşadım bakalım bu idare eder bi süre beni herhalde
  12. calmioss

hocam iyi midir şimdi alcam ona göre 1774472826 aldım hocam
  13. calmioss

hocam yardımınız için teşekkürler ama 4 ay sonra bilgisayarla işim cok olmıycak ve suan bi klavyeye 2.5k vermek cok içime sinmiyor
  14. calmioss

Bunlardan hangisi daha iyidir hocam
  15. calmioss

2.5k bütçe ile ne gibi bi klavye alınabilir çok ses çıkartmayan genellikle fps oyunu oynayan biriyim çoğu kişi wrait w60 öneriyor piyasası nedir hiç bilmiyorum yardım edebilecek var mı %60 %75 okeydir
  16. calmioss

1k bütce ile mekanik klavye

suan temudan bedavaya aldıgım klavye vardı kardesım sol tarafta kı tusları bozdu 1k 1.2k butcem var ne alablırım fazla ses cıkarmayan (kırmızı olmasın) swıtch lı mumkunse hotswap olan bi klavye lazım ısık felan umrumda degıl kullanımı rahat olsun yeter
  17. calmioss

Tadlandırıcı lazım önerisi olan var mı

sporda cıtrulıne argının gıbı unflavored ürünleri kullanıyorum(gay değilim midem bulanıyo) nişasta tadı gelıyo damla tatlandırıcı alıcam önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
  18. calmioss

Windows 10 update sorunu

reis hangisini kaldırcam
  19. calmioss

Windows 10 update sorunu

yükledim hala duruyo tekrar dene yapıyım mı
  20. calmioss

Windows 10 update sorunu

hiö bir şeyle oynamadım nasıl bozulabilir ki
Geri