Arama sonuçları: *

1. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

aga bir şey soracağım mesela 3k bir mikrofon almak istiyorum ne kadar ödeyeceğim bilgilendirir misin?
  2. S

Kablosuz klavyemi nasıl aktif ederim ?

yok reisim ya bi şu ses açıp kısma dalgası var başka ekstra tuş yok
  3. S

usb yi buldum taktım klavyeden nasıl seçeceğim dediğin şeyi 1737133074 zaten çince aga başımıza bela ettik bunu
  4. S

beyler yeni bir kablosuz klavye aldım ama aşırı fransızım mevzuya. bunu usb ile kablosuz nasıl çalıştırabilirim model akko mod007b he pc joy of life
  5. S

🔥İndirim NorthWild Ayakkabılar bedavadan biraz pahalı

ayakkabının adını yaz çıkar kral
  6. S

🔥İndirim NorthWild Ayakkabılar bedavadan biraz pahalı

sporda 1-2 saat takılmalık giyilmez mi bunlar fiyatlar çok iyi 1736683942 kapıda ödeme varmış zaten aga en kötü iade edersin alınır bence. zaten trendyoldada aynı ürün 100 tl pahalıya satılıyor o kadar ahım şahım bir ucuzluk yok yani
  7. S

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Beyler hali hazırda xm1r kullanıyorum bunu almaya değer mi ihtiyacim olmadigini düşünüyordum ama herkes bu kadar övünce benim de alasim geldi
  8. S

Kral bir şey soracam bende bir ekran geldi 3300 TL almak için 3 şey satın al diye alayım mi ilk defa alışveriş yapacağım buradan
  9. S

Kral eğer anliyorsan yardımcı olur musun çark cevirdim 2000 TL kupon paketi çıktı 3 ürün al diyor bu nedir bilgin var mi
  10. S

Yan monitör ne almalıyım

Teşekkürler hocam
  11. S

Yan monitör ne almalıyım

Beyler hali hazırda ana monitörüm 170 Hz 1 MS 24 inç bunun yanına bir pivot monitör almayı düşünüyorum hem görüntü açısından hem de yayınlarda yan ekran için. 75 Hz siradan bir monitör alsam yeterli olur mu yoksa bunu da kaliteli almak mı lazım, yani düşük bir şey alsam bir problem yaratır mi ...
  12. S

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Kral o 7th aniversary aldirmistin ya bize bana telefondan iptal edelim mi dediler bende biraz laga luga yaptım bunu yollayalım dediler bende kabul ettim satarım diye yoksa satmayla falan ugrasmazdim
  13. S

1735822109 Hastalık durumu yüzünden para lazım hocam o yüzden
  14. S

eyvallah kral senin önerinle almıştım zaten senin önerinle de satarım inşallah
  15. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/583145/akko-mod-007b-he-pc-joy-of-life-hall-effect-manyetik-switch-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce elimde bundan var kral gaminggenden yeni aldım kutusunu açmadım bile fatura garanti var 5k 1735815951...
  16. S

❌İndirim Bitti! 7800X3D Tray İşlemci 18.216 TL

evet +1 r5 5600 cü daha
  17. S

❌İndirim Bitti! 7800X3D Tray İşlemci 18.216 TL

bilader r5 5600 kullanıp şu güzelim işlemcilerin fiyatını karalamayi bırakın artık. Sen 12 ye bunun düşmesini beklersen o zamana 4 iktidar falan değişir, boşu kesin de parası alan alsın kullansın, her şeyi hakeden bir işlemci ne de olsa. Kedi uzanamadigi ciğere mundar der misali nerde görsem...
  18. S

3000-5000TL bandında 360mm sıvı soğutma önerisi

Tüm arkadaş cevrem 7800x3d artı msı MAG coreliquid 360r kullanıyoruz herkeste memnun. Geçen hafta ben 4700 e aldım bugün bir yerde 4k ya gördüm yanlış hatırlamıyorsam, fazla kurcalamana gerek yok al geç bı dua edersin
Geri