Arama sonuçları: *

1. G

PC Hocası yeni sistem story !

o silahla babana bikaç uyarı atışı yap kendine gelsin
  2. G

Lgs denildiği kadar zor mu

çenelerini kapamalarını söyle bi şekilde daha okul başlamadan sana bu kadar baskı yaparlarsa senin iş yaş. beni lgs yılında özel okula gönderdiler o kadar çok annesi babasından baskı görüp sınav gününde sayısaldan önce ağlayıp bütün yıl sırf ana baba baskısından çalıştıktan sonra 400 altı alan...
  3. G

27000 TL Bütçeye Sistem Toplama

gerçekten sinirlendriyo insanı buradaki fiyatlar. avrupa/amerikada fiyatları görünce taşınasım geliyo
  4. G

27000 TL Bütçeye Sistem Toplama

fiyatlar böyleyken 27kya nası 3080li monitörsüz kasa toplanıyo la
  5. G

13800 sapphire 6800 iyi mi

https://www.gameofzone.com/urun/sapphire-11305-02-20g-vga-pulse-amd-rx-6800-16g-gddr6-hdmi?ref=akakce&v=1.6.9 15300e 6800xt red devil almayı planlıyordum ama akakçede az önce bunu gördüm. sizce fiyat performansı daha iyi olabilir mi? bide sapphire ekran kartlar hakkında çok bilmiyorum kalitesi...
  6. G

İ9 9900k ektan kartı önerisi

veya 3070 fiyatına 3080 performansı veren 6800xt al
  7. G

30k rx 6800xt sistem toplama

çok teşekkürler ilk doğru düzgün sistem tavsiyesi veren kişi olduğunuz için
  8. G

bundan daha iyi fiyata zaten bir 3080 12gb biliyorum bunu almasi daha kolay olduğu için kullanmak istiyorum. 5 6 fps için stok kovalayacak veya 2-3 bin ekleyecek değilim
  9. G

3-4 hazır sistem buldum ama kendim toplasam nasıl olur merak ediyorum sistemi gaming ve kodlama için kullanılacağım. maximum bütçem 30.000...
  10. G

Masaüstü Vs. Dizüstü :D? Peki Ya Performansları ???

bildigime göre laptop ekran kartlarında (mobil kart deniyor herhalde) hep bi performans düşüşü oluyor kart ismi aynı olsa bile (düşüş çok fazla değil ama yine de akılda tutulması iyi olur). alacaksanız 3050den daha iyi birsey almanızı öneririm.
  11. G

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

3070/6800xt civarlarında olması iyi bence
  12. G

6800xt sistem toplama yardım

özelleştirme olarak ne önerirsiniz acaba?
  13. G

zaten bu sistemi almayı planlıyorum kendim toplayamazsam
  14. G

Genel olarak gaming/kodlama için kullanacağım Ekran Kartı: AMD rx 6800xt red devil 15000₺ İşlemci: AMD ryzen 5 5600x 4600₺ İşlemci Soğutucu: Stok 0000₺ Anakart: Gigabyte B550M DS3H...
  15. G

PSU dolayı kasma takılma FPS drop olurmu

yeni psu alcaksan 750 al da 650nin o kadar sorun çıkaracağını düşünmüyorum
  16. G

En iyi bilgisayar toplama sitesi?

3 4 hazır sistem düşünüyorum zaten de 6800 xt sistem kendim toplasam her türlü daha ucuz geliyo
  17. G

Yardım Tadelle king size 52gr.

KING SIZE BUYSA NORMAL SIZE NE ***
  18. G

her türlü bu işi bilen birini bulmam lazım o zaman
  19. G

en çok seçim imkanını sunup en güvenilir olduğunu düşündüğünüz site ne? fiyatlara hep kendim bakmak zor oluyor sistem bakarken.
  20. G

mide bulantısına ne iyi gelir?

bana hep simit ye susam geçirir falan derlerdi uzun yolda da bi damla petrol içirtmeye çalışırlardi birinciyi dene ikinciyi önermem
Geri