Arama sonuçları: *

• Users: lyoko
  • Order by date
  1. lyoko

MSI MAG PANO M100R PZ ve ryzen 7500f 'e sıvı soğutucu tavsiyesi

ThermalRight Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Bu ürünü aldım hocam
  2. lyoko

Yazılım öğrenmek istiyorum

hocam bir itü bilgisayar mühendisi olarak gerçekten tavsiyem öncelikle üniversite sınavını halletmeniz. Yandan uğraşmak istiyorsanız bir dil üzerine değil problemlere bakışınızı bilgisayara anlatır gibi düşünmek. Herhnagi bir kod yazmaktan ziyade problem ne ve çzöüm süreci ne olabilir edge...
  3. lyoko

Yardım Arctis Nova 5 wireless nasıl ?

Oyun performansından menunum hocam müziği nova 5 ile dinlemiyorum hocam o konuda yorum yapamam maalesef
  4. lyoko

Yardım Arctis Nova 5 wireless nasıl ?

Hocam bir süredir kullanıyorum çok memnunum nova 5ten kesinlikle tavsiye ederim
  5. lyoko

Çok GPUlu sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selam elimde 4080 süper 4070 süper iki adet ekran kartı var bunların ikisini de aynı anakartta kullanabileceğim bir sistem önerebilir misiniz? Parçalar çok önemli değil oyun oynanmayacak sistemde yapay zeka modeli eğitiminde kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.
  6. lyoko

AOC Monitör arıyorum

Almışken 2k alayım diye düşünüyorum hocam, istanbuldayım
  7. lyoko

AOC Monitör arıyorum

Değil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor
  8. lyoko

AOC Monitör arıyorum

aynısından kullanıyorum hocam yanına alıcam 1744969763 Tabi bu da çok önemli
  9. lyoko

AOC Monitör arıyorum

O ürüne de gidip bakamıyorum hocam maalesef :/
  10. lyoko

AOC Monitör arıyorum

Arkadaşlar selam. AOC Q24G2A/BK Modeli monitörü almak istiyorum ama sanırım üretilmiyor artık. Bu monitörü nasıl bulabilirim nerden satın alabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı?
  11. lyoko

5000 TL Civarı Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi

Arctis Nova 5 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Önerdiğiniz alternatif başka model var mı ? Rekabetci FPS oyunları oynamıyorum.
  12. lyoko

Hocam fanın bir tanesi ramler yüzünden havda kaldı biraz sıkıntı olur mu
  13. lyoko

MSI MAG PANO M100R PZ kasam ve ryzen 7500f işlemcim var. Sıvı soğutucu olarak ne tavsiye edersiniz? Yoksa kule tipi mi kullanmayı önerirsiniz?
  14. lyoko

Yeni bir monitör almak için yardım

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4xf-27-0-5-ms-2k-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,767296031.html?_gl=1*1ap3mzt*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw16O_BhDNARIsAC3i2GA7BrGq20QqRG7Q24RKDblsi6V_-bwwgL6EWUz-yV8eD7lry81aP-waAnaNEALw_wcB bunu düşünebilirsin hocam bence
  15. lyoko

Çözüldü✓ aoc 27 Q27G4X nasıldır ?

Hocam memnun musunuz monitören hala? Aynı modeli sipariş vermeyi düşünüyorum aynı ekran kartı sistemim için. Tavsiye eder misiniz?
  16. lyoko

Spatium nasıldır, alınır mı?

Bariz fark var mı hocam yoksa yakın kalitedeler mi acaba
  17. lyoko

Spatium nasıldır, alınır mı?

Arladaşlar selam. SSD almak istiyorum aklımda...
  18. lyoko

Cyberpunk 2077 hangi hayat yolunu seçmeliyim

Sadece oyunun başı biraz değişiyor hocam. Sana güzel gelen ile başlayabilirsin ben göçebe ve sokak çocuğunu denemiştim.
  19. lyoko

Sistemim Yarım Kaldı

Hocam Psu'yu değiştirdim msi mpg a650bnl ile ram olarak da patriot gibi duruyor şu an 1741689617 Teşekkürler hocam.
  20. lyoko

Sistemim Yarım Kaldı

Hocam PSU'yu ve SSD'yi tavsiyelerinize göre değiştirdim. Teşekkür ederim. Ama sanırım Patriot ramlerde bi sıkıntı vardı? Yanlış mı hatırlıyorum.
Geri