Arama sonuçları: *

1. B

Wraith V75 v2 A tuşu basmama sorunu

arkadaşlar firmware i güncelledim ve sonuç olarak şuan klavye düzeldi gibi duruyor bilmiyorum biraz daha test edip bozuk mu yoksa firmware dolayısıyla mı olmuş cevaplarım
  2. B

yaptım yine değişen bir şey yok hocam. yarın uzun yola çıkıyorum bayram için bayramdan sonraki ilk gün direkt yollayacağım geri klavyeyi.
  3. B

anladım hocam çok teşekkür ederim. switch değiştirsek yine de bir fark olmuyor değil mi bana gelen switchler de bozuk dediğimiz senaryoda?
  4. B

teşekkür ederim cevap için. bu sorun hep yaşanıyor mu herkesin başına çok kolay şekilde geliyor mu? manyetik switchten mekaniğe geçmeyi düşüneyim mi?
  5. B

Merhabalar. Klavye 2 hafta önce falan alındı. Bütün ayarları kapayıp açıp, yanında gelen switchler ile denememe rağmen a tuşu bazen basmıyor temazsızlık oluyor. bu sorunu yaşayan var mı çözümü var mı?
  6. B

Yardım MSI 32" G32CQ5P 170Hz 1ms Nasıl

4k fiyat farkına değmez 170 ile 250 hz arasında 4k seçim yapmak saçma bence 170 i alırdım geçerdim.
  7. B

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

resident evil alacak olsam mouseyi alırım kapalı kutu 0 dan satarım oyun beleşe gelmiş gibi bir şey olur neredeyse.
  8. B

Öneri 4k için rtx 4070 super den hangi karta geçilir?

yerinde olsam 5080 için biraz daha dişimi sıkardım. eğer olmaz diyor isen 9070 xt en iyi tercih
  9. B

Çözüldü✓ 5070 ti için 4K mı 2K mı

gerçekten ben kendim gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim 1080p de 2k da uzun süreler kullandım şuan 4k monitör aktif olarak kullanıyorum 8 ay falan olacak yakında. rekabetçi oyunlar harici o kadar fark var ki aralarında dizi film, video, oyun, iş gibi şeylerim arasında gerçekten o farkı hissettim...
  10. B

Öneri 4000₺ bütçeye klasik saat önerisi

az daha bütçe koyup kaliteli bir armani alırdım ben senin yerinde olsam. örnek https://www.saatvesaat.com.tr/emporio-armani-erkek-kol-saati-p-ar11173
  11. B

Yardım Yurtdışı telefonun olayı ne?

birinci olarak x zamanda kapatılacaktır diye gelen mesaj kapattırmıyor o zaman tam doğru zaman değil özellikle çift sim cihazlarda ikinci olarak hiç bir farkı yok yd ile y içi cihazların kapatılma açılma muhabbeti dışında
  12. B

Ajazz AK820 mi Wraith w75 v2 mi?

kısa ve öz hangisi daha iyi
  13. B

100k gibi fiyatları sisteme gömüp monitöre bütçe ayıramıyorsan daha sıkıntı zaten 100k verdiysen biraz daha çıkartabilirsin cebinden sanki tabii tr şartlarında ne kadar geçerli bu felsefe orası da ayrı konu :D
  14. B

5080 4k kartı gibi sanki
  15. B

Ucuza Keycaps Nereden ve Nasıl Tedarik Edilir?

özel bir ismi var mı bu klavyelerin bu keycapslerin
  16. B

wraith w75 hocam
  17. B

keşke o zamanlar alma şansım olsaymış. 140 lira para değil artık valla
  18. B

bu keycapslerin klavyeme uygun olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki ? 1772158083 ne kadara mal olmuştu aldığınız zaman?
Geri