Arama sonuçları: *

1. B

Sd Karta Şarkı Nasıl Yüklenir

teşekkürler hocam.
  2. B

Sd Karta Şarkı Nasıl Yüklenir

Merhabalar. hiç yapmadığım bir işlem youtube da araştırdım bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
  3. B

Bazı İnternet Sitelerinden İndirdiğim Şeyler Çok Yavaş İniyor

hocam söylediğiniz siteden indirmeyi başardım fakat her alt tab attığımda oyun donuyor ya da başka bir şekilde full crash yiyiyorum. çözümü yok mu acaba?
  4. B

örnek vermiştim hocam sağolun fakat şimdide indirme tuşuna basıyorum ve hiç bir şey olmuyor böyle bir sorun oluştu
  5. B

hocam böyle güvenilmez sitelerden (örnek olarak bu site) oyun indirirken ve ya tıklarken virüs girecek diye korkuyorum bunun için ne yapmam lazım windows defender tek başına yeterli midir sizce peki?
  6. B

dediğinizi yaptım fakat yine yavaş indiriyor 1788294664 sadece nfs2 indirmek için sormuştum hocam torrent oyun indirmiyorum yoksa ama yine de biri bakar konuya lazım olur veya aklımda bulunur teşekkürler
  7. B

hangisini indireceğim peki google da uzantılar olan mı ?
  8. B

Merhabalar. NFS Underground 2 oyununu indireyim dedim şimdi. 1000/1000 internetim var fakat 2.3gb boyutundaki dosyaya 2 saat tahmini süre veriyor ve kilobayt kilobayt indiriyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
  9. B

Gta 6 İçin PC Satılır mı

İngilizcem çok iyi seviyede hocam öyle bir derdim yok o yüzden
  10. B

Gta 6 İçin PC Satılır mı

40k bandında Avrupa garantili PS5 Pro alınır mı peki?
  11. B

Gta 6 İçin PC Satılır mı

Yanlış anlamayın ama her rockstar games oyunu öncesinden söylenen şeyler bunlar. bu oyun çöp falan diyip her başarıyı elde edip her şeyin takdirini alan bir şirket. Benim de gözümde çok abartı geldi ama yıllardır Rockstar böyle işliyor anlamadığım bir şekilde.
  12. B

Gta 6 İçin PC Satılır mı

Merhabalar. GTA 6'yı PC'de oynamak için 1.5 sene beklemek istemediğimden bu aralar sistemimi satıp ps5 pro alsam mı diye düşünüyorum. Genelde PC'de LoL,Cs harici oyunlar dışı konsol oyunları oynuyorum Fifa,Nba,Elden Ring vs. bu konuda fikrinizi sormak istedim. Sistemim 4080 super 7800x3d.
  13. B

Bilgisayardan Telefondaki Fotoğrafları Usb Ye Atma Sorunu

hocam usb 3.0 girişe takılı değil şuan çekersem bozulur diye çekmiyorum telefonu usb kablosuyla bağlayıp pc ye aktarmadan usb ile aktardim bu onun görüntüleri fakat pc ye aktarip usb ye atmaya calıstıgımda da aynı sekılde hızlı ındırmıyor 1784396528 pc ye aktarıp usb ye atınca böyle oldu...
  14. B

Acil yardım lazım hocalarım 1784394879 .
  15. B

merhabalar gördüğünüz gibi 575 mb a 17 saat falan diyor. bilgisayarim da kotu bir bilgisayar degil. SSD nin özelliklerini nereden bulabileceğimi söylerseniz onu da atarım. teşekkürler şimdiden
  16. B

Fotoğraflarımı Telefonumdan Bilgisayara Yükleyemiyorum

hocam sorunumu hallettim sorunumun asıl amacı başkaymış düşündüğüm gibi. geçenlerde bir konu açmıştım https://hizliresim.com/8uuaxfg bu konunun devamı sorunum. kasanın arka portuna takınca fotoğraflarım takır takır geldi.
  17. B

kalitesi önemli hocam. bir de şunu sorayım hazır bilginiz var sanırım normalde kendi telefonun kamerasından çektim whatsapptan attım fotoğrafı kendim yolladığım fotoğrafa bakınca bir kalite sorunu yok gibi fakat karşıya yolladığım kişinin telefonundan bakınca kalitesi çok kötü gözüküyor bunun...
  18. B

Merhabalar. iPhone cihazımı bilgisayara bağladığımda bu bilgisayar sekmesinde gözükmüyor. Normalde bu sorunla önceden de karşılaşmıştım fakat aciliyeti yoktu şuan aciliyeti olduğu için bir daha konu açıyorum. Eskiden yaşadığım problemde de bu bilgisayar sekmesinde iphone çıkıyordu fakat iphone...
  19. B

Wallpaper Engine konusunda yardıma ihtiyacım var

Wallpaper Engine'den bir hareketli duvar kağıdı indirdim. aslında bir şarkının klibi direkt hiç oynanma efekt falan yok. Masaüstünde oynatılan resim örnek veriyorum 0-30 saniye fakat ben bunu 0-10 saniyeye düşürmek istiyorum oynatılan videoda ve araştırdığım hiç bir yerde cevabını bulamadım...
  20. B

PC Usb portuna bir şey takınca çalışmıyor ama bozuk değil

kasamın type c tarafına kulaklık taktığımda da çalışmadığını farkettim. yeni bir bilgilendirme bilen birisi çıkar ise
Geri