Arama sonuçları: *

1. K

Western Digital 2 TB Bu Fiyata Alınır mı?

Ben aldım dumduz kutuya koyup göndermişler kutunun ağzi bile açıktı.Taktım çalışmadı bile iade edip Samsung ssd aldım
  2. K

Modart Sistemim Geldi! İlk izlenimlerim.

İşlemcim sürekli son hız fanda çalışıyor hocam.ve aşırı yüksek sesli çalışıyor
  3. K

3060 SİSTEM İÇİN F-P MÖNİTOR ÖNERİRMİSİNİZ

Arkadaşlar merhaba rtx 3060 li yeni sistem aldım.F-p olarak ve gelecek odaklı hangi monitörü almalıyım yardımcı olurmusunuz
  4. K

Sizde fan sürekli son ses ve sesli calisiyormu
  5. K

Herkese merhaba.Bende Intel versiyounu satın aldım ve elime ulaştım.Öncelikle.islemci yük altında bendede 85 derece civarına yaklaşıyor.Bunun dışında fan çok ama çok sesli ve sürekli en son hızda çalışıyor.Bu fan son ses çalışma durumu sizdede böylemi ?Stok fan yerine kule tipi almak istiyorum...
  6. K

Yardım i5 12400f soğutucu önerisi

Hocam öncelikle merhaba.Gördugum kadarıyla sizde modart mod blue sistemden almissiniz benim gibi.Bende bu ısınma konusundan çok şikayetçiyim.Onu geçtim Fan okadar sesli calisiyorki sanki saç kurutma kullaniyorum gibi ses var.ilk defa masaüstü hazır sistem kullanacağım.Egerki soğutucu fan...
  7. K

İntel Gamerday Callofduty Mw2 Yeni̇ İşlemci̇ Alinci Hedi̇ye Oluyor Mu?

Arkadaşlar merhaba.İntel gamer day kapsamında Callofduty MW2 hediye ediyormuş.Bende itopyadan yeni İ5 12400F li hazır sistem satın aldım.Bu hediye oyundan bende faydalanabiliyor muyum bilgisi olan varmı acaba ?
  8. K

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Hocam İnanki.bozuk klavye laptop ile sürekli yenileyerek ve itopyaya yeni üye olarak aldım ama çok uğraştırdı
  9. K

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Arkadaşlar bende uğrasa uagrasa 17 dk sonra alabildim Intel olanı
Top Bottom