Arama sonuçları: *

1. E

30k civarı fiyat performans laptop önerisi

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi ayın 25ine kadar fiyat performans bir laptop bulmam gerekiyor. Bütçem 24k civarı max 30k ya çıkabilirim fiyat perfprmans önerilerinizi bekliyoruuuum.
  2. E

Bilgisayar için 1+1 hoparlörü önerisi

Arkadaşlar eski ama işimi halledebilen bilgisayarımın bir hoparlörü bozulduğu için sizden başlıktan da gördüğünüz üzere 1+1 hoparlör önerisi istiyorum. Teşekkürler.
  3. E

İnstagramda hiçbir şekilde yorum paylaşamıyorum?

Arkadaşlar merhabalar her yorum paylaştığımda şu şekilde hata alıyorum;
  4. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

arkadaşlar olaya yabancıyım açıklayabilecek var mı?
  5. E

Arkadaşlar Yardım edin şu sandalyeye

Arkadaşlar merhabalar şimdi benim 5 ayaklı tekerlekli çalışma sandalyesinin 1 ayağının plastiği yamuldu yani ne yaptıysam yapayım(lehim makinesiyle plastiği erirttim hatta) oturunca sürekli teker çıkıyor bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  6. E

Pro keyini home da kullanabilir miyim?

tamam teşekkür ederimmm...
  7. E

şimdi elimde key yok sadece microsoft hesabıma gömülü ve etkinleştirmek istediğimde pro olmasını istiyor bilgisayarın.
  8. E

Arkadaşlar merhabalar, yakın zamanda donanım değişikliği yaptım anakart ve işlemci değişti. Şimdi, format sonrası home sl yükledim ama önceki sistem win 10 pro idi ve eskilerden kalma bir oem key vardı şimdi ben bu keyi home sl ta kullanabilir miyim yoksa illa pro ya mı formatlamam lazım?
  9. E

Var mı bir önerisi olan?

Arkadaşlar merhabalar şimdi benim 5 ayaklı tekerlekli çalışma sandalyesinin 1 ayağının plastiği yamuldu yani ne yaptıysam yapayım(lehim makinesiyle plastiği erirttim hatta) oturunca sürekli teker çıkıyor bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  10. E

Geforce now görüntü Neden Bulanık?

zararı yok mu?:D girilmiyor ki.
  11. E

nasıl düzelir?
  12. E

Arkadaşlar merhabalar, geforce now da görüntü belirttiğim gibi bulanık bunun sebebi nedir?
  13. E

🔥İndirim GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad Büyük Boy 70x30cm %50 İndirim 32TL🎁

Hocam 2 gündür güzel indirimler paylaşıyorsun nasıl buluyorusun bu indirimleri söyle biz de bilelim.
  14. E

32 Bit Bilgisayarıma 64 Bit Windows Kuramıyorum!

deneyeyim hocam teşekkürler
  15. E

q9400 işlemci gigabyte ga g31m es2l anakart 4 gb ram
  16. E

Hocam 1 kez de değil çok kere hem rufustan hem de direkt usbye yazdırdım ama sürekli aynı hatayı alıyorum. 1665486793 Hocam hem rufustan hem de direkt olarak denememe rağmen hep bu hatayı alıyorum.
  17. E

Hocam belirttiğim gibi usb den boot edince 2.resimdeki hatayı alıyorum "-" bu çizgi sürekli yanıp sönüyor ve ekran burada kalıyor bkz:
  18. E

Arkadaşlar merhabalar, 32 bit bilgisayarım 64 bit olması için gereken tüm özellikleri karşılamasına karşın usbdeki setup.exe dosyasına basınca 1.resimdeki hatayı alıyor; bilgisayarı usb üzerinden başlatınca da 2.resimdeki ekranda takılı kalıyorum. var mı çözümü olan bir babayiğit...
  19. E

32 bit bilgisayarımı 64 bit yapamıyorum!

core2 quad q9400 işlemci gigabyte ga g31m es2l anakart 4gb ram
  20. E

32 bit bilgisayarımı 64 bit yapamıyorum!

Arkadaşlar merhabalar, 32 bit bilgisayarım 64 bit olması için gereken tüm özellikleri karşılamasına karşın usbdeki setup.exe dosyasına basınca 1.resimdeki hatayı alıyor; bilgisayarı usb üzerinden başlatınca da 2.resimdeki ekranda takılı kalıyorum. var mı çözümü olan bir babayiğit...
Geri