Arama sonuçları: *

1. Y

DA4 sizce ne özelliklerde olur ? Fikirleri alalım..

anlamışsın işte heyecandan ne yazdıgımı biliyor muyum :D
  2. Y

yok işte bişi demedi :D acaba ne olur diye konu açayım dedim herkes fikrini söylesin bakalım neler cıkacak :D
  3. Y

bence ryzen 5 kesin olur rx5600 civarı ekran kartı olur 16gb ram zaten basic oldu artık :) m2 ssd de olur 500 gb
  4. Y

Gitar Çalmayı Öğrenmek İstiyorum

online ders veren arkadaşım var yardımcı olabilir
  5. Y

tefal tava indirimi olan var mı ?

tefal 6x kaplı tava almayı düşünüyorum anneme hediye olarak , tefalde çalısanlara %50 indirim uygulanıyormuş var mı bilgisi olan ? 1668024360 kimsede yok anladıgım kadaıyla :D
  6. Y

İtopyayi Kiniyoruz.. Altyapisiz Si̇tesi̇ Yüzünden 1 Adim Bi̇le İlerleyemedi̇k

internetim de kötü değil knka başka ne kaldı :D
  7. Y

BİZ ÖDEME EKRANINA GİREMEDİK SEN Bİ DE RAM EKLEMİŞSİN NASIL OLDU KNKA
  8. Y

WİNDOWS 11 Lİ MONSTER BİLGİSAYARDAN DA BAĞLANAMADIK DAHA NASIL Bİ PC OLMALI Kİ İNSANLAR ALABİLMİŞ ?
  9. Y

madem ki dandik bi internet siteniz var ne diye büyük işlere kalkışırsınız ? adres seçimi ekranını görebilene aşk olsun daha sepete ekleyemeden site çöktü.. KINIYORUZ
  10. Y

itopya çöktü !!!!!!!!!

stres sahibi olduk burda ayıp ya site çöktü sepetimden ödeme ekranına geçemedim neden böyle altyapısız site yapıyorlar ki ?
  11. Y

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

itopyanın yapacagı iş bukadar olur işte önce bi altyapı yap ondan sonra marka ol site çöktü
  12. Y

Elektrikli ızgara tavsiyesi

ya bi ara tavsiyede bulunmuştu instagramdan üzeri camlı bi modeldi ama ben onu bulamıyorum. hatırlayan varsa link atabilir mi veya marka model yazabilir mi ? 1662399845 altında su haznesi var yaglar oraya akıyor demişti hatta instagramda durum paylaşmıştı
  13. Y

Bu olay size ne kadar doğru veya yanlış geliyor? Sınırlı stokta al sat yapanlar

bunu yazarken kötü bi niyetim yoktu, ispat etmek zorunda değilsiniz. denk gelmediniz diyelim tatlıya bağlansın :)
  14. Y

Bu olay size ne kadar doğru veya yanlış geliyor? Sınırlı stokta al sat yapanlar

yazıklar olsun falan diyenler olmuş. neden böyle ifadeler kullanıyorsunuz ? şöyle söyliyim ben 1-2 gün arada oylesine girdim sepete ekle dedim her seferinde de ekledi hatta ödeme ekranına kadar geldim bakalım oluyor mu diye, buna bi örnek de abdullah bi stroy atmıştı saat 9 sepete ekledim diye...
Geri