Arama sonuçları: *

1. G

Ryzen 8940HX İçin Termal Macun mu Sıvı Metal mi?

hocam gamegarajdan aldığım gibi kullanıyorum bilgisayarı ve onlarda bu şekilde faz değişimli termal pad kullandıklarını ilettiler bu yüzden kullanmak istemediğimi belirttim
  2. G

Şu anda zaten termal pad var bilgisayarda ama anlamadığım bir şekilde aktı o yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorum
  3. G

geç verdiğim için özür dilerim laptop GameGaraj R9T 5070 ekran kartlı modeli şu anda sadece firefox açık olmasına rağmen dereceler fazla geliyor sizle de paylaşıyorum hemen 1769629244 1769629281 OCCT üstünden aldım bu derece bilgilerini. Bilgisayarı teste soktuğumda 96 97 derecelere kadar...
  4. G

Merhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?
  5. G

Çözüldü✓ İşlemci oyundayken 0.55GHzde çalışıyor

Yüksek Performans güç planına alınca düzeldi. Oyunda alt tab atınca da masaüstündeyken deli dehşet kasıyordu bilgisayar artık o da yok. Teşekkür ederim @Lost_Dragon
  6. G

cmd üstünden aktif ettim şimdi hocam deneyip gelişmeleri paylaşacağım
  7. G

şarjdayken yapıyor hocam 1768468829 bu ayarları değiştiremiyorum hocam diğer profiller yok bende
  8. G

ekran kartı 85 86 işlemci de 87 88 derecelerde
  9. G

Merhaba gta 5 enhanced oynarken oyunumda sürekli droplar yaşadım, harita geç yükleniyordu. Görev yöneticisini açıp baktığımda işlemcinin 0.55GHzde olduğunu gördüm. Bunun sebebi ve çözümü nedir? SİSTEM: Ryzen 9 8940HX RTX 5070 8GB (115W) (2*16) 32GB DDR5 RAM 1TB SSD GameGaraj Slayer R9T Oyunu...
  10. G

Amazon kargomu takip edemiyorum

sıkıntı şu hocam ben siparişimi 4 eylül 21.44te verdim ama 19.14te kargo firmasıyla teslim alma planı yapıldı diyor
  11. G

Amazon kargomu takip edemiyorum

merhaba kargomu takip edemiyorum. verilen gonderi takip numarasını yazıyorum ancak kayıtlı gonderi bulunamıyor. bunu yasayan var mi?
  12. G

Turkcell Numara Taşıma

Merhaba bugün numara taşıma talebi verdim. Daha önceden tecrübe edinmiş arkadaş varsa tahmini olarak ne zaman yeni hatta geçebilirim? Aydınlatırsanız sevinirim.
  13. G

Üniversite için laptop önerisi

Başlıkta da sorduğum gibi yakın zamanda üniversiteye başlayacağım ve bir laptop lazım. Herhangi bir spesifik tercihim yok. Yalnızca lol valorant gibi oyunları akıcı oynatabilmesi yeterli. Önerilerinizi bekliyorum. (Bütçe 15-20k)
  14. Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 (16GB) C14 Ram
    Closed

Satılık Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 (16GB) C14 Ram

Kutusu ve garanti belgesi durmakta. Malesef fatura yok. Ramler çok temiz ve sorunsuzdur. C14 olduğu için bu fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Daha fazla fotoğraf için iletişime geçebilirsiniz.
    3,500.00 TRY
  15. G

SteelSeries Garantiden Değişim

749 TL hocam 2 yıl önce alınmıştı cihaz. Garantisi bitmeden 1 hafta önce arızalandı ben de yolladım.
  16. G

Hocam üst model ile değişmeyi kabul etmediler aynı zamanda eski ücret üzerinden iade yapabileceklerini ilettiler. Sanırım SteelSeries e mail atmaktan baska çare yok
  17. G

Merhaba mouse Rival 3 Wireless tekerleğinde sorun var. Bunun için türkiye distiribütörü olan Despec e gönderdim mouseu. Mouse bugün elime ulaştı. Ürünün arızalı olduğu ve elinde stok olmadığından ürünü aldığım mağazadan değişimini yapmamı istediler. Amazonla görüştüm ve bana onların da stoğu...
  18. G

PC kullanım sırasında kapanıyor

hocam o arkadaş komiklik yapıyor kendince siz onu takmayın. Sorun power kaynaklı muhtemelen dediğiniz gibi en kısa zamanda power alıp deneyeceğim. Sonuçları buraya eklerim. İyi forumlar
  19. G

ramle alakası yok hocam şuan bu durum psudan kaynaklı arkadaş biraz komiklik yapmış :D 1752771473 Ama sizin durumunuz hakkında bir şey diyemem
  20. G

saolun hocam anlayamamistim
Geri