Arama sonuçları: *

1. H

Bu ps4 İçin Fiyat Nasıl?

Sahibindende varsa ora daha güvenli. Paran direk gitmiyor sahibindende bekliyor eğer istediğin ürünse bi bozukluk yoksa onaylıyorsun ödeme yapılıyor ama kahpelik varsa paranı geri alıyosun diye biliyorum. 1658579144 O zaman alabilirsin kanka
  2. H

Bu ps4 İçin Fiyat Nasıl?

Kanka düzeltiyorum fiyatı çok iyiymiş az önce orjinal 2 koluyla birlikteki fiyatıjı gördüm. Bu tek kol ama o karıda hesaplarız bir kaç kez kullanılmış ürün için 5000 tl falan indirim yapması kuşkulandırıyor. Ürünü git iyice bir test et derim. İzin vermesse kötü yorum falan yaparsın %90...
  3. H

Bu ps4 İçin Fiyat Nasıl?

Letgoyu indirirsen çıkar kanka ama şöyle anlatayım. Tertemiz duruyor güvenlik bandrolü duruyor. Yeni gibi gözüküyor ve 4250 tl ama yinede bilemedim daha uyguna bulunabilir gibi.
  4. H

Yardım işlemci uyumlu anakart

Selamlar kanka sana uyumlu bi anakart yerine direk yeni sistem önerelimmistersen arkadaşına söyle 4. Nesil bi işlemcidennhiçbişey olmaz 2007 yıllarının bi işlemcisi olması lazım 2 çekirdekli bi işlemciok fazla zorlanır oyun falan oynanması imkansız o bilgisayarla iletirsin umarım...
  5. H

Bu fiyata alınır mı??

Arkadaşlar bazı ünlü youtuberlar tebilondan pc topluyor ve videolarının açıklamasında bazı ucuza sistemler paylaşıyor biliyorsunuz. İsmini vermeyeceğim bitanesine öyle baktım kendimce özelleştirme yaptım ve bu fiyata değermi merak ettim. Fiyat işlerinden çok fazla anlamıyorum piyasayı...
Geri